Wiecie ja mam trudności z odpowiedzią, chodź sam zadałem takie pytanie na forum.Całe moje życie to szaleństwo.Nie chce myśleć na starość co mogłem zrobić gdy byłem młody,dlatego nie próżnuje-raz się żyje-proszę Was o posty
Konto usunięte
17.06.2009 r. 23:35:35
z kolezanka planujemy w najblizszym czasie zróbic się na bóstwo, kupic kwiatki a potem isc na wesele zupełnie obcych ludzi. Świetnie działa ponoc kiedy jest sie rozpoznawalnym jako córka kuzynki ciotki i takie tam... Nikt przecież na weselu nie przyzna się że nie zna połowy ludzi Moze uda nam sie zaszalec... ))
Jak szaleć to szaleć ))
Wiecie ja mam trudności z odpowiedzią, chodź sam zadałem takie pytanie na forum.Całe moje życie to szaleństwo.Nie chce myśleć na starość co mogłem zrobić gdy byłem młody,dlatego nie próżnuje-raz się żyje-proszę Was o posty
z kolezanka planujemy w najblizszym czasie zróbic się na bóstwo, kupic kwiatki a potem isc na wesele zupełnie obcych ludzi. Świetnie działa ponoc kiedy jest sie rozpoznawalnym jako córka kuzynki ciotki i takie tam... Nikt przecież na weselu nie przyzna się że nie zna połowy ludzi
Moze uda nam sie zaszalec...
))
))
Jak szaleć to szaleć