Dojżałe emocjonalnie -poważne dziewczyny ,które wiedzą czego chcą od życia
Konto usunięte
20.01.2010 r. 13:11:19
hello to ja
MAX29
20.01.2010 r. 13:19:05
Konto usunięte
20.01.2010 r. 13:21:23
Witaj MAX
MAX29
20.01.2010 r. 13:42:27
Czy to ironizm...Znasz mnie trochę?
Konto usunięte
20.01.2010 r. 13:54:00
Po co mam Cie znać hmm? Też mnie nie znasz,a czy to wazne? Odpowiedziałam poprostu na Twoje pytanie tutaj w poscie,bo taka jestem obieta,a czym starsza to wiem,ze bardziej...
MAX29
20.01.2010 r. 13:58:05
Poprostu naklikałem się tu z ludzmi i byłem ciekaw czy kiedyś nie pisaliśmy???
Unkownboy
20.01.2010 r. 14:08:35
Takie kobiety są, w zależności od ich ambicji i predyspozycji:
A) ZAJĘTE (związkiem poważnym lub nie)
B) Za biurkiem prezesa (znaczy się na stanowisku pracują)
C) W innej pracy "dającej" jej tyle "cosia", którego żaden mężczyzna im nie jest w stanie dać a na dodatek może być ograniczeniem
Myślę że jeśli Kobieta (jak i mężczyzna) wie czego chce od życia i jest dojrzała wystarczająco do tego aby to zdobyć i utrzymać, to po prostu to zdobywa (dąży do tego) i stara się utrzymać...
MAX29
20.01.2010 r. 14:20:33
Myślenie racjonalne.Cały czas zostaje pytanie?Przecierz krótkie to nasze życie ....czy starczy nam czasu by się sprawdzić ,spełnić i odejść w chwale...Czy to wszystko to piekło na ziemii.Robimy jak uważamy a nie zawsze to sedno.Więc psyhologia u nas to marny poziom.Musimy więc coś wymyśleć.Zorganizować spotkać się w gronie znajomych choćby stąd i pogadać w miłym otoczenie.....
Unkownboy
20.01.2010 r. 14:34:50
Może nieco odbiegnę od Twych słów, ale jedna z moich koleżanek, dość "atrakcyjna" nie tylko jako kobieta ale też jako specjalista w pewnej dziedzinie, streściła mi pewną rozmowę ze swoim znajomym... Otóż wytknął On jej (już jest bliżej jak dalej 40), że za bardzo mimo wszystko oddała się życiu "tylko" zawodowemu, a teraz jest już za późno... Bo wszyscy atrakcyjni dla niej mężczyźni są zajęci, albo Ona stawia mimo wszystko wysoko poprzeczkę, sama już pierwszej młodości nie jest, a i tak naprawdę o własne potomstwo już coraz trudniej... W każdym razie skwitowała to słowami:
Czemu On mi tego nie powiedział kilka lat temu, że tego właśnie mi będzie brakować...
Nie wiem czy oglądaliście film Awiator... W każdym razie w pewnym momencie główny bohater wypowiada słowa: "nie martwicie się o pieniądze, bo je macie... zawsze je mieliście"...
Jest to zgubne mimo wszystko...
Kończę, ponieważ proszono mnie już o streszczanie się
Unkownboy
20.01.2010 r. 14:37:28
A i dodać muszę, że świat wirtualny (i życie w nim) jest tylko niewielkim dla mnie uzupełnieniem tego realnego, więc tym bardziej traktuję go z dystansem i "bez napalania się" na jakiś konkretny rezultat...
Konto usunięte
21.01.2010 r. 08:53:31
DOBRZE MÓWISZ UNKOWNBOY..NIC NIE ZASTĄPI REALA..TO NORMALKA ..
TAKIE PORTALE ..SĄ DOBRE DLA ZABICIA CZASU ,POGADANIA ..UROZMAICENIA SOBIE ZYCIA ..
..JA ZNALAZŁEM TU PARE ..OSÓB..Z KTORYMI FAJNIE MI SIĘ ..GAWĘDZI..ALE SZUKAĆ TU ..KOGOŚ ?..,MIŁOŚCI?...CO NIEKTÓRZY ..ZA BARDZO SIĘ NASTAWIAJĄ ..I PONOSZĄ PEWNEGO RADZAJU ..KLĘSKĘ ..NIE MA TO JAK POGADAĆ ..A MOŻE SIĘ TAK ZDARZYĆ ..ZE TO WŁAŚNIE TA OSOBA....JEST TĄ KTÓRĄ SIĘ SZUKA..
Z KTÓRĄ WARTO ..BYŁOBY SIĘ SPOTKAĆ ..KONTYNUOWAĆ ZNAJOMOŚĆ ..NIEKONIECZNIE ...MUSI BYĆ UCZUCIE ..
..MYŚLE ..ZE ROZMOWY ..WYMIANA POGLĄDÓW..MYŚLI.. TU NA FORUM..TO JEST TEŻ DOBRY SPOSÓB ..NA WZAJEMNE POZNAWANIE SIĘ ..
TERAZ JA SIĘ ..ROZPISUJE ..
KTO SZUKA TEN ZNAJDZIE ..W KOŃCU ..
DO WSZYSTKIEGO ..TRZEBA ...MIEĆ..CIERPLIWOŚĆ ..BYĆ WYTRWAŁYM..NIE PODDAWAĆ SIĘ ...ALE TEŻ ..NIE PRAGNĄC CZEGOŚ NA SIŁĘ ..
..POWODZENIA..POZDRO
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:07:34
Tomasz taka jak ja
Witaj MAX,NERON,TOMASZ
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:11:51
HMM..I TAKA JAK MOJA LASKA..ALE TU ..JEJ NIE ZNALAZŁEM..
WITAJ..PAULA
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:15:04
Witam Was serdecznie z rana i pytam o sampoczucie?
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:17:43
hhahah pełno jest takich kobiet...ale trzeba bardziej oczy otworzyc .
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:18:47
Aga Sylwia emocjonalne kobietki Witam
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:19:17
siemka Paula
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:22:16
MAX ,a szukasz takiej tak?
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:29:24
..A MOŻE ..TY ..MAX..MASZ ZA DUŻE WYMAGANIA CO DO KOBIET ..I STĄD ..TWOJE PROBLEMY ..CO?
..NIE MA IDEAŁÓW ..JEŚLI TEGO SZUKASZ ..
Konto usunięte
21.01.2010 r. 09:33:19
NERON masz racje nie ma ideaów,a jak juz znajdziemy i jest ok to wtedy czujemy,że to nasz ideał,a co innego szukalismy
Konto usunięte
21.01.2010 r. 10:37:54
"Gdzie się podziały tamte prywatki
Gdzie te dziewczyny, gdzie tamten świat"
Konto usunięte
21.01.2010 r. 10:39:15
Haos poprostu samemu trzeba je robic i sluchackonkretnej muzyczki na nich i wracaja wspomnienia,wiecej utworkow zapodaje w temacie -Co słuchacie
Konto usunięte
21.01.2010 r. 11:00:30
Tak, zaraz po świętach byłem na dyskotece.
Wszystko ładnie ale sama techniawa leciała,
I albo byłem zatrzeźwy, albo mi trzeba było jakąś chemię łyknąć bo nie do końca było to to co bym chciał
Dojżałe emocjonalnie -poważne dziewczyny ,które wiedzą czego chcą od życia
Witaj MAX
Czy to ironizm...Znasz mnie trochę?
Po co mam Cie znać hmm?
Też mnie nie znasz,a czy to wazne? Odpowiedziałam poprostu na Twoje pytanie tutaj w poscie,bo taka jestem obieta,a czym starsza to wiem,ze bardziej...
Poprostu naklikałem się tu z ludzmi i byłem ciekaw czy kiedyś nie pisaliśmy???
Takie kobiety są, w zależności od ich ambicji i predyspozycji:
A) ZAJĘTE (związkiem poważnym lub nie)
B) Za biurkiem prezesa (znaczy się na stanowisku pracują)
C) W innej pracy "dającej" jej tyle "cosia", którego żaden mężczyzna im nie jest w stanie dać a na dodatek może być ograniczeniem
Myślę że jeśli Kobieta (jak i mężczyzna) wie czego chce od życia i jest dojrzała wystarczająco do tego aby to zdobyć i utrzymać, to po prostu to zdobywa (dąży do tego) i stara się utrzymać...
Myślenie racjonalne.Cały czas zostaje pytanie?Przecierz krótkie to nasze życie ....czy starczy nam czasu by się sprawdzić ,spełnić i odejść w chwale...Czy to wszystko to piekło na ziemii.Robimy jak uważamy a nie zawsze to sedno.Więc psyhologia u nas to marny poziom.Musimy więc coś wymyśleć.Zorganizować spotkać się w gronie znajomych choćby stąd i pogadać w miłym otoczenie.....
Może nieco odbiegnę od Twych słów, ale jedna z moich koleżanek, dość "atrakcyjna" nie tylko jako kobieta ale też jako specjalista w pewnej dziedzinie, streściła mi pewną rozmowę ze swoim znajomym... Otóż wytknął On jej (już jest bliżej jak dalej 40), że za bardzo mimo wszystko oddała się życiu "tylko" zawodowemu, a teraz jest już za późno... Bo wszyscy atrakcyjni dla niej mężczyźni są zajęci, albo Ona stawia mimo wszystko wysoko poprzeczkę, sama już pierwszej młodości nie jest, a i tak naprawdę o własne potomstwo już coraz trudniej... W każdym razie skwitowała to słowami:
Czemu On mi tego nie powiedział kilka lat temu, że tego właśnie mi będzie brakować...
Nie wiem czy oglądaliście film Awiator... W każdym razie w pewnym momencie główny bohater wypowiada słowa: "nie martwicie się o pieniądze, bo je macie... zawsze je mieliście"...
Jest to zgubne mimo wszystko...
Kończę, ponieważ proszono mnie już o streszczanie się
A i dodać muszę, że świat wirtualny (i życie w nim) jest tylko niewielkim dla mnie uzupełnieniem tego realnego, więc tym bardziej traktuję go z dystansem i "bez napalania się" na jakiś konkretny rezultat...
DOBRZE MÓWISZ UNKOWNBOY..NIC NIE ZASTĄPI REALA..TO NORMALKA ..
..
TAKIE PORTALE ..SĄ DOBRE DLA ZABICIA CZASU ,POGADANIA ..UROZMAICENIA SOBIE ZYCIA ..
..JA ZNALAZŁEM TU PARE ..OSÓB..Z KTORYMI FAJNIE MI SIĘ ..GAWĘDZI..ALE SZUKAĆ TU ..KOGOŚ ?..,MIŁOŚCI?...CO NIEKTÓRZY ..ZA BARDZO SIĘ NASTAWIAJĄ ..I PONOSZĄ PEWNEGO RADZAJU ..KLĘSKĘ ..NIE MA TO JAK POGADAĆ ..A MOŻE SIĘ TAK ZDARZYĆ ..ZE TO WŁAŚNIE TA OSOBA....JEST TĄ KTÓRĄ SIĘ SZUKA..
Z KTÓRĄ WARTO ..BYŁOBY SIĘ SPOTKAĆ ..KONTYNUOWAĆ ZNAJOMOŚĆ ..NIEKONIECZNIE ...MUSI BYĆ UCZUCIE ..
..MYŚLE ..ZE ROZMOWY ..WYMIANA POGLĄDÓW..MYŚLI.. TU NA FORUM..TO JEST TEŻ DOBRY SPOSÓB ..NA WZAJEMNE POZNAWANIE SIĘ ..
TERAZ JA SIĘ ..ROZPISUJE
KTO SZUKA TEN ZNAJDZIE ..W KOŃCU ..
DO WSZYSTKIEGO ..TRZEBA ...MIEĆ..CIERPLIWOŚĆ ..BYĆ WYTRWAŁYM..NIE PODDAWAĆ SIĘ ...ALE TEŻ ..NIE PRAGNĄC CZEGOŚ NA SIŁĘ ..
..POWODZENIA..POZDRO
Tomasz taka jak ja
Witaj MAX,NERON,TOMASZ
HMM..I TAKA JAK MOJA LASKA..ALE TU ..JEJ NIE ZNALAZŁEM..
WITAJ..PAULA
Witam Was serdecznie z rana i pytam o sampoczucie?
hhahah pełno jest takich kobiet...ale trzeba bardziej oczy otworzyc .
Aga
Sylwia
emocjonalne kobietki Witam
siemka Paula
MAX ,a szukasz takiej tak?
..A MOŻE ..TY ..MAX..MASZ ZA DUŻE WYMAGANIA CO DO KOBIET ..I STĄD ..TWOJE PROBLEMY ..CO?
..NIE MA IDEAŁÓW ..JEŚLI TEGO SZUKASZ ..
NERON masz racje nie ma ideaów,a jak juz znajdziemy i jest ok to wtedy czujemy,że to nasz ideał,a co innego szukalismy
"Gdzie się podziały tamte prywatki
Gdzie te dziewczyny, gdzie tamten świat"
Haos poprostu samemu trzeba je robic i sluchackonkretnej muzyczki na nich i wracaja wspomnienia,wiecej utworkow zapodaje w temacie -Co słuchacie
Tak, zaraz po świętach byłem na dyskotece.
Wszystko ładnie ale sama techniawa leciała,
I albo byłem zatrzeźwy, albo mi trzeba było jakąś chemię łyknąć bo nie do końca było to to co bym chciał
Witaski...Za siedmioma górami ,za siedmioma lasami hahaahqh
Straszył Haos ze swoimi rozbójnikami
Anka witaj
bo ja za chwilke lece klopsy robic
cmokas Paula,niestrasz bo mu dziwczyny wypłoszysz
I biedaczysko nigdy nieznajdzie dojrzałej emocjonalnie hahah
korde nie wiesz w ..zakonie