utworze coś jeszcze dla eklerka i malci co by im humor poprawić
kaja
26.02.2013 r. 21:07:06
no nie wszystkie zwiały ide
Czarny
26.02.2013 r. 21:20:11
znowu?to już 3 raz,od tego potem szyja tylko boli
kaja
26.02.2013 r. 21:25:25
ty mi czrny nie licz ile razy się wieszam. nie moja wina że zawsze mnie odetną ale czekaj czekaj śledzisz co robie może też się troche o mnie martwisz to teraz ze szczęścia się
kaja
26.02.2013 r. 21:30:12
o kuwa Madzik poczekaj ty tylko
Czarny
26.02.2013 r. 21:30:12
zostanie Tibi i Eliot i co?oni też ciągle wieszają
kaja
26.02.2013 r. 21:36:29
Czy znacie Smerfetkę z MK, ona Madzia naimę ma.Nikogo tutaj nie szuka o nikogo nie zabiega,a taki jeden dureń ciągle za nią biega.Przyciąga wzrok swą śliczną twarzą, z jakąś aktorką ją kojarzą. Jak jakiejś muzyki potrzebuje,to Madzia dla mnie nawet rapuje.Napisała o sobie że jest nieśmiała,jak ją jednak ktoś wkurzy to będzie go lała. Jej pasją rodzina i fajna chata,ale na forum bardzo pyskata. To wielka sztuka dzieci wychować i taką figurę seksowną zachować.Jak ona to robi mnie nie pytajcie, na jej profil często zaglądajcie.
kaja
26.02.2013 r. 21:43:12
Czarny
26.02.2013 r. 21:44:12
cześć Smerfetko
Malwina
26.02.2013 r. 21:45:58
Kaja, toś ty poetka, normalnie od tej strony cię nie znałam naprawdę super
kaja
26.02.2013 r. 21:48:48
czarny Eliot i Tibi się nie nie ma takiej opcji Malwi obiecałam grażce że dla ciebie i eklerka też coś stworze jak poczekasz to zapodam
Czarny
26.02.2013 r. 21:51:21
oni nie,oni na sobie wieszają czworonogi
Malwina
26.02.2013 r. 21:52:07
sorki, nie przywitałam się
cześć dla wszystkich
Kaja, nie ma sprawy, chętnie zaczekam powiem Jolce, żeby wpadła poczytać
kaja
26.02.2013 r. 21:54:29
nie wspominaj mi o niej bo jak bym ją tak strzeliła toooo była i nima uj wie gdzie jest.
Malwina
26.02.2013 r. 21:56:51
dobrze, że chociaż uj wie
kaja
26.02.2013 r. 21:59:55
Malwi mam
Malwina
26.02.2013 r. 22:00:49
to dawaj
gosikw74
26.02.2013 r. 22:06:53
poetke mamy na mk
ooo witam
kaja
26.02.2013 r. 22:07:08
Malwina to nic kobiety,która lubi moje kotlety.Elegancka jest i zadbana, słodziutka jak bita śmietana. Ładna i mądra i styl swój ma,każdemu dobrą radę da. A jak szaleje z 15-to latkami,to wzrok przyciąga seksownymi ciuchami. Widziano ją w seksownym bikini,basen pokonała jak mistrzyni.A i do pracy ma ręce złote,nawet jej szef ma na nią ochote. Kiedy już wiosna za oknem nastanie.pokaże nam może nowe mieszkanie. Bo taki brylant na dobrą sprawe, musi mieć odpowiednią oprawe. Podsumowując to Pani z biura,ale wszyscy widzą jaka rura.
Malwina
26.02.2013 r. 22:09:50
chyba rurka raczej dzięki Kaja sprytnie i szybko to napisałaś
ewan0545
26.02.2013 r. 22:11:54
no dobra wpadłam na chwilke ciekawe co wymysli na mnie
kaja
26.02.2013 r. 22:12:55
kaja
26.02.2013 r. 22:13:09
ewan0545
26.02.2013 r. 22:17:39
Madzik Ty jedna co cieszysz sie na mój widok
dobranoc wszystkim
kaja
26.02.2013 r. 22:20:33
Jola to wielka tajemnica,jedno wiemy że nie dziewica.Jest zawsze grzeczna, daje dobre rady,na karku głowe ma nie od parady. Zerkając na zdjęcie chłopaku drogi,zobaczysz dwie zaje biste nogi. Ponętny biust widać na ekranie,który utrudnia jej skakanie.Twarzy nie widać to żaden kawał,z zachwytu każdy zszedł by na zawał. I może będzie na mnie zła ,słyszałam że fajny wibrator ma. W tańcu to dopiero jest mistrzyni,nawet małolat a się ślini.Zachęciłam do niej nie jednego pana?pod nickiem ewancia jest schowana.
Czarny
26.02.2013 r. 22:22:32
wieczór z poezją
dobranoc wszystkim
Malwina
26.02.2013 r. 22:23:05
Kaja poetką się okazała, super wierszyki dla wszystkich pisała, więc ja pozwolę sobie napisać, jaka z niej super, ekstra kobita. Kucharka z niej istna, tancerka wprost zajebi.sta, przy tym humorem zaraża i nigdy się nie obraża. Fotomodelka z okładki, w coraz to nowych ciuszkach aż chłopom szczęka opada, we wszystkich niemal łóżkach
kaja
26.02.2013 r. 22:25:52
hahahahaha Malwi przecież to nie prawda to znaczy nie wszystko prawda kuwa normalnie głowa mi pęknie jeszcze gosik
utworze coś jeszcze dla eklerka i malci co by im humor poprawić
no nie wszystkie zwiały ide
znowu?to już 3 raz,od tego potem szyja tylko boli
zostanie Tibi i Eliot i co?oni też ciągle wieszają
Czy znacie Smerfetkę z MK, ona Madzia naimę ma.Nikogo tutaj nie szuka o nikogo nie zabiega,a taki jeden dureń ciągle za nią biega.Przyciąga wzrok swą śliczną twarzą, z jakąś aktorką ją kojarzą. Jak jakiejś muzyki potrzebuje,to Madzia dla mnie nawet rapuje.Napisała o sobie że jest nieśmiała,jak ją jednak ktoś wkurzy to będzie go lała. Jej pasją rodzina i fajna chata,ale na forum bardzo pyskata. To wielka sztuka dzieci wychować i taką figurę seksowną zachować.Jak ona to robi mnie nie pytajcie, na jej profil często zaglądajcie.
cześć Smerfetko
czarny Eliot i Tibi się nie
nie ma takiej opcji
Malwi obiecałam grażce że dla ciebie i eklerka też coś stworze jak poczekasz to zapodam
oni nie,oni na sobie wieszają czworonogi
sorki, nie przywitałam się
powiem Jolce, żeby wpadła poczytać
cześć dla wszystkich
Kaja, nie ma sprawy, chętnie zaczekam
dobrze, że chociaż uj wie
to dawaj
poetke mamy na mk
ooo witam
Malwina to nic kobiety,która lubi moje kotlety.Elegancka jest i zadbana, słodziutka jak bita śmietana. Ładna i mądra i styl swój ma,każdemu dobrą radę da. A jak szaleje z 15-to latkami,to wzrok przyciąga seksownymi ciuchami. Widziano ją w seksownym bikini,basen pokonała jak mistrzyni.A i do pracy ma ręce złote,nawet jej szef ma na nią ochote. Kiedy już wiosna za oknem nastanie.pokaże nam może nowe mieszkanie. Bo taki brylant na dobrą sprawe, musi mieć odpowiednią oprawe. Podsumowując to Pani z biura,ale wszyscy widzą jaka rura.
no dobra wpadłam na chwilke ciekawe co wymysli na mnie
Madzik Ty jedna co cieszysz sie na mój widok
dobranoc wszystkim
Jola to wielka tajemnica,jedno wiemy że nie dziewica.Jest zawsze grzeczna, daje dobre rady,na karku głowe ma nie od parady. Zerkając na zdjęcie chłopaku drogi,zobaczysz dwie zaje biste nogi. Ponętny biust widać na ekranie,który utrudnia jej skakanie.Twarzy nie widać to żaden kawał,z zachwytu każdy zszedł by na zawał. I może będzie na mnie zła ,słyszałam że fajny wibrator ma. W tańcu to dopiero jest mistrzyni,nawet małolat a się ślini.Zachęciłam do niej nie jednego pana?pod nickiem ewancia jest schowana.
wieczór z poezją
dobranoc wszystkim
Kaja poetką się okazała, super wierszyki dla wszystkich pisała, więc ja pozwolę sobie napisać, jaka z niej super, ekstra kobita. Kucharka z niej istna, tancerka wprost zajebi.sta, przy tym humorem zaraża i nigdy się nie obraża. Fotomodelka z okładki, w coraz to nowych ciuszkach aż chłopom szczęka opada, we wszystkich niemal łóżkach