... hmmm, pytanko nie jest oczywiście dla mnie do końca zrozumiałe, więc odpowiedź będzie także nieco przekształcona. Moim zdankiem kobietą idealną byłaby oczywiście pewna siebie. Lecz co do jasno stawiających warunków... jestem przeciw. Powinny one być wspólnie uzgodnione z partnerem. Pozdrawiam, Robert ;*
Konto usunięte
13.06.2009 r. 16:04:19
"slodkie idiotki czy raczej pewne siebie i jasno stawiajace warunki?" Dokladnie taka ktora stanie w srodku miedzy tymi dwoma
Konto usunięte
13.06.2009 r. 17:27:32
Ja lubie spokojne i raczej niesmiale dziewczyny, ale takie ktore gdy je wkurzysz to potrafia sie odezwac i sprowadzic do parteru. Jak by byla jeszcze taka ktora nie potrafi sie dlugo gniewac to juz marzenie. Znam jedna taka, spotykamy sie ale nie bedzie ze mna bo jestem od niej starszy o 10 lat, gdyby nie to bym dla niej oszalal. A bylbym zapomnial dla mnie wazne jest zeby dziewczyna miala jakies hobby, ta ktora znam interesuje sie astronomia..ech, ideal po prostu ideal.
Zuzanna
13.06.2009 r. 18:22:58
Panowie jakie kobiety lubicie?
slodkie idiotki czy raczej pewne siebie i jasno stawiajace warunki?
jaka waszym zdaniem powinna byc "kobieta idealna" ?
pozdrawiam, ania ;*
Konto usunięte
13.06.2009 r. 18:22:58
cóż wszytkich do jednego kotła wrzucić nie można.
Jak dla mnie cechy partnerki :
inteligentna
musi mi się podobać ( element subiektywny)
pewna siebie
znać swoja wartość
nie koniecznie mi ufać ale nie trzymać na smyczy
wspierać w drodze do kariery a nie być ją spowalniać
... hmmm, pytanko nie jest oczywiście dla mnie do końca zrozumiałe, więc odpowiedź będzie także nieco przekształcona. Moim zdankiem kobietą idealną byłaby oczywiście pewna siebie. Lecz co do jasno stawiających warunków... jestem przeciw. Powinny one być wspólnie uzgodnione z partnerem. Pozdrawiam, Robert ;*
"slodkie idiotki czy raczej pewne siebie i jasno stawiajace warunki?" Dokladnie taka ktora stanie w srodku miedzy tymi dwoma
Ja lubie spokojne i raczej niesmiale dziewczyny, ale takie ktore gdy je wkurzysz to potrafia sie odezwac i sprowadzic do parteru. Jak by byla jeszcze taka ktora nie potrafi sie dlugo gniewac to juz marzenie. Znam jedna taka, spotykamy sie ale nie bedzie ze mna bo jestem od niej starszy o 10 lat, gdyby nie to bym dla niej oszalal. A bylbym zapomnial dla mnie wazne jest zeby dziewczyna miala jakies hobby, ta ktora znam interesuje sie astronomia..ech, ideal po prostu ideal.
Panowie jakie kobiety lubicie?
slodkie idiotki czy raczej pewne siebie i jasno stawiajace warunki?
jaka waszym zdaniem powinna byc "kobieta idealna" ?
pozdrawiam, ania ;*
cóż wszytkich do jednego kotła wrzucić nie można.
Jak dla mnie cechy partnerki :
inteligentna
musi mi się podobać ( element subiektywny)
pewna siebie
znać swoja wartość
nie koniecznie mi ufać ale nie trzymać na smyczy
wspierać w drodze do kariery a nie być ją spowalniać