\"Czy wszyscy kawalerzy po czterdziestce muszą tak zrzędzić \" !!
SAJ77
21.11.2012 r. 21:56:31
Ja nie zrzedzem,jajek nie wysiaduje,chociaz siedzac przed compem widz stojacy z boku,moglby miec takie wrazenie...Chyba kupie kostium sowy...ROTFL...
SAJ77
21.11.2012 r. 22:12:51
Nie mozesz kochac wszystkiego (jakie Ty prochy lykasz ze wszystko kochasz)...No ale mnie Ci wolno kochac...
Gosia
21.11.2012 r. 23:13:52
oni nie marudzą oni sami nie wiedzą czego chcą
Gosia
21.11.2012 r. 23:26:27
Pewnie szukają tej wyjątkowej :
Buciki na sznurówki, takie wyższe by błoto do nich nie wlazło. Nóżki okrąglutkie od beczułki po piwie dla nich. Potem idą bioderka... ach były tu , może troszkę wyżej pójdziemy. talia, ach taka piękna okrąglutka, tylko obejmować , wyżej piersiątka , coś się tu pogubiło - są z tyłu , ale co tam, ważne że są . Więc idziemy dalej w górę przez cudowną łabędzią szyję do głowy, tej pięknej okrąglutkiej z oczkami jak szparki - nie mylić mi tu szparki od drzwi!, nosek wąziutki tzw pinokia, wszystko mażna na nim powiesić , na koniec zostały włoski... o kurcze a gdzie one
Gosia
22.11.2012 r. 12:25:53
Hihi, pewnie uciekała przed Tobą i zatrzasnął się między drzwiami a futryną?
AGATA
22.11.2012 r. 20:08:36
hej Robert
uważasz się za marude???
AGATA
22.11.2012 r. 20:16:28
no fakt jestes po 40
ja nie uwazam Cie za marudę
Gosia
22.11.2012 r. 21:38:27
Oj Robert , jesteś konkretnym facetem
kaja
24.11.2012 r. 20:13:13
Asiula ty sobie termofor kup lepiej
kaja
24.11.2012 r. 20:24:47
Asia byłam wścibska fota klękajcie narody super kochana
\"Czy wszyscy kawalerzy po czterdziestce muszą tak zrzędzić \" !!
Ja nie zrzedzem,jajek nie wysiaduje,chociaz siedzac przed compem widz stojacy z boku,moglby miec takie wrazenie...Chyba kupie kostium sowy...ROTFL...
Nie mozesz kochac wszystkiego (jakie Ty prochy lykasz ze wszystko kochasz)...No ale mnie Ci wolno kochac...
oni nie marudzą
oni sami nie wiedzą czego chcą
Pewnie szukają tej wyjątkowej
:
, może troszkę wyżej
pójdziemy. talia, ach taka piękna okrąglutka, tylko obejmować
, wyżej piersiątka
, coś się tu pogubiło - są z tyłu
, ale co tam, ważne że są
. Więc idziemy dalej w górę przez cudowną łabędzią szyję do głowy, tej pięknej okrąglutkiej z oczkami jak szparki - nie mylić mi tu szparki od drzwi!, nosek wąziutki tzw pinokia, wszystko mażna na nim powiesić
, na koniec zostały włoski... o kurcze a gdzie one
Buciki na sznurówki, takie wyższe by błoto do nich nie wlazło. Nóżki okrąglutkie od beczułki po piwie dla nich. Potem idą bioderka... ach były tu
Hihi, pewnie uciekała przed Tobą
i zatrzasnął się między drzwiami a futryną?
hej Robert
uważasz się za marude???
no fakt jestes po 40
ja nie uwazam Cie za marudę
Oj Robert
, jesteś konkretnym facetem
Asiula ty sobie termofor kup lepiej
no ciotka Kaja też całuje obie
pi.erdzieli nie bedzie z nami gadać
Tibi