poza tym ja nie wierze w te wszystkie lata i wieki to ludzie to wymyślili bo ludzie potrzebują szufladek zwłaszcza tacy ludzie jak ty lata to coś co nie istnieje tak naprawdę dla każdego to indywidualne każdy ma inne ciało inne życie środowisko itd
oceanic
22.11.2012 r. 18:16:31
można też powiedzieć od tego czyj to syn i na kim leży
oceanic
22.11.2012 r. 18:19:41
no nawet w tytule napisałaś dzisiejsza młodzież wiec co to szufladkowanie ty dawniejsza itp
oceanic
22.11.2012 r. 18:30:43
to że ty o czymś nie wiesz nie znaczy że się nie dzieje (nie działo) zresztą jak by nie media nadal byś nic nie wiedziała to jest właśnie sztuczny świat i problem
oceanic
22.11.2012 r. 18:34:28
każdy sądzi po sobie ja widzę że młodzież jest coraz lepsza i bardziej wrażliwa zresztą widzisz co chcesz i jak chcesz ja wierze w dobrego boga w dobrych ludzi w spełnienie marzeń
oceanic
22.11.2012 r. 18:44:01
beznadziejna jesteś wybacz choć jako chrześcijanin wierze w ciebie i jednak moze kiedyś będzie dla ciebie nadzieja
oceanic
22.11.2012 r. 18:53:23
ja żle oceniam tylko tych co źle oceniają innych
oceanic
22.11.2012 r. 18:57:13
odwracasz kota ogonem
Kill Bill
22.11.2012 r. 19:18:22
sex traktowany jak sport jest we wszystkich kategoriach wiekowych.
oceanic
22.11.2012 r. 22:02:10
i wagowych !
Kill Bill
23.11.2012 r. 09:25:44
czarna dziura wręcz
antek
23.11.2012 r. 11:04:05
Dzieci po większej części mają teraz wszystko i żadnych obowiązków . Rodzice wychodzą z założenia że oni ciężkie dzieciństwo mieli to niech dzieci mają lżej(nawet jeśli zostanie jeden rodzic to bierze drugi etat żeby dziecko na wszystko miało ) ,albo są tak zabsorbowani karierą że dają dzieciom kasę i nie interesuje się co to dziecko robi .Nawet jeśli rodzic dostanie wezwanie do szkoły to idzie tylko po to żeby powiedzieć że tego na pewno nie zrobiło jego dziecko
Więc nauczyciele żeby mieć święty spokój olewają wszystko
Gosia
23.11.2012 r. 11:29:30
I tu Antek masz rację
Mam dzieci już dorosłe, ale dużo się naoglądałam nawet na wywiadówkach , Zachowanie rodziców wpływa na zachowanie dzieci
Kill Bill
23.11.2012 r. 16:54:09
a czym różni się niewłaściwe zachowanie dzieci od niewłaściwego zachowania rodziców ( dorosłych ) ?
jedno i drugie jest niewłaściwe.
jak sie już czepiać to po całości a nie tylko jednej kategori wiekowej zwanej młodzieżą
jaro1981
23.11.2012 r. 19:10:15
Hmm coz
ja to jestem mlodziez czy juz nie to mi powie co
jaro1981
23.11.2012 r. 19:41:57
Hmm coz ze sie powtorze
Co to dzis tu taki tlok hmm
jaro1981
23.11.2012 r. 19:47:50
No a ja ochraniacze NA lokcie zakupil
i co i znow moj zmysl oszczednosci mine zawiodl
Kill Bill
23.11.2012 r. 22:31:45
wpadnij porozpychać sie łokciami w poniedziałek
jaro1981
24.11.2012 r. 19:43:10
See tam w poniedzialek ja chce teraz i tu
Hehe
Kill Bill
25.11.2012 r. 22:05:10
jutro i tam
Malwina
26.11.2012 r. 12:49:59
jaro potupaj nóżkami, to zakwalifikujemy cię do dzieci
to zależy
poza tym ja nie wierze w te wszystkie lata i wieki to ludzie to wymyślili bo ludzie potrzebują szufladek zwłaszcza tacy ludzie jak ty
lata to coś co nie istnieje tak naprawdę dla każdego to indywidualne każdy ma inne ciało inne życie środowisko itd
można też powiedzieć od tego czyj to syn i na kim leży
no nawet w tytule napisałaś dzisiejsza młodzież wiec co to szufladkowanie ty dawniejsza itp
to że ty o czymś nie wiesz nie znaczy że się nie dzieje (nie działo) zresztą jak by nie media nadal byś nic nie wiedziała to jest właśnie sztuczny świat i problem
każdy sądzi po sobie ja widzę że młodzież jest coraz lepsza i bardziej wrażliwa zresztą widzisz co chcesz i jak chcesz ja wierze w dobrego boga w dobrych ludzi w spełnienie marzeń
beznadziejna jesteś wybacz choć jako chrześcijanin wierze w ciebie i jednak moze kiedyś będzie dla ciebie nadzieja
ja żle oceniam tylko tych co źle oceniają innych
odwracasz kota ogonem
sex traktowany jak sport jest we wszystkich kategoriach wiekowych.
i wagowych !
czarna dziura wręcz
Dzieci po większej części mają teraz wszystko i żadnych obowiązków . Rodzice wychodzą z założenia że oni ciężkie dzieciństwo mieli to niech dzieci mają lżej(nawet jeśli zostanie jeden rodzic to bierze drugi etat żeby dziecko na wszystko miało ) ,albo są tak zabsorbowani karierą że dają dzieciom kasę i nie interesuje się co to dziecko robi .Nawet jeśli rodzic dostanie wezwanie do szkoły to idzie tylko po to żeby powiedzieć że tego na pewno nie zrobiło jego dziecko
Więc nauczyciele żeby mieć święty spokój olewają wszystko
I tu Antek masz rację
, Zachowanie rodziców wpływa na zachowanie dzieci
Mam dzieci już dorosłe, ale dużo się naoglądałam nawet na wywiadówkach
a czym różni się niewłaściwe zachowanie dzieci od niewłaściwego zachowania rodziców ( dorosłych ) ?
jedno i drugie jest niewłaściwe.
jak sie już czepiać to po całości a nie tylko jednej kategori wiekowej zwanej młodzieżą
Hmm coz
ja to jestem mlodziez czy juz nie to mi powie co
Hmm coz ze sie powtorze
Co to dzis tu taki tlok hmm
No a ja ochraniacze NA lokcie zakupil
i co i znow moj zmysl oszczednosci mine zawiodl
wpadnij porozpychać sie łokciami w poniedziałek
See tam w poniedzialek ja chce teraz i tu
Hehe
jutro i tam
jaro
potupaj nóżkami, to zakwalifikujemy cię do dzieci