dziś będąc na zakupach w mieście usłyszałam za plecami komentarz dwóch nastolatków , mogli miec około 18-19 lat, stali za mna i jeden rzucił tekst w moja stronę-zajeb,sta milfetka ! mnie zatkało bo pomimo że jestem od nich starsza nie znałam znaczenia tego słowa milfetka, normalnie jestem ździwiona jaka ta młodzież używa słownictwa
SAJ77
21.11.2012 r. 16:45:26
Ja tez sie zaliczam do mlodziezy i w rzeczy samej,fajna z Ciebie jest Milfetka...ROTFL...
SAJ77
21.11.2012 r. 18:11:57
To takie celtyckie slowo,gdzie slowo fete,znaczy zabawa a mil to pewnie bedzie mila...ROTFL...
kaja
21.11.2012 r. 18:11:59
Carola to określenie i obrażliwe i nie zależy jak na to spojrzeć
SAJ77
21.11.2012 r. 18:15:16
Masz racju Kayu,przeciez nas takze dzisci czytaja...Na pewno slowo te dzieciory w tym portalu znalazly...
kaja
21.11.2012 r. 18:18:01
za stwierdzenie do zaliczenia mogli by kilka słów ode mnie usłyszeć ale popatrz na to w inny sposób jesteś atrakcyjna
kaja
21.11.2012 r. 18:22:11
nie jesteśmy w stanie nadążyć za nastolatkami którzy siedzą w necie od rana do wieczora, po za tym filmy też dużo uczą
SAJ77
21.11.2012 r. 18:23:32
Nie zgadlismy co znaczy to slowo to jedziemy z nim do biura papierow niezrozumianych...Warszawa,duze miasto,moze tam jakis znawca przetlumaczy...tylko nie dzwoncie teraz bo traficie na stroza nocnego...a stroz nocny bedzie moze nie taki zly,weze zaklina,wiec moze poklnie przy tym wyrazie...ROTFL...
Malwina
22.11.2012 r. 09:27:23
Malwina
22.11.2012 r. 09:45:07
jestem w szoku gra w butelkę, kojarzyła mi się do tej pory, tylko z cmoknięciem w usta
Malwina
22.11.2012 r. 09:56:27
mało powiedziane dziewicą męskiego przyrodzenia na oczy nie widziałam nawet w czasopiśmie
Malwina
22.11.2012 r. 10:16:06
zauważyłam a wracając do dzieci (bo dla mnie gimnazjalista, to dziecko, tylko lekko wyrośnięte) jestem przerażona, przecież takie \"praktyki\", na pewno będą miały wpływ, na ich późniejsze życie erotyczne, krzywdzą sami siebie...
Malwina
22.11.2012 r. 10:35:07
nie sądzę bo sam seks bez uczucia, nigdy nie będzie taki satysfakcjonujący, jak z osobą kochaną a jeśli chodzi o bezpruderyjność, to owszem, po takich \"zaprawach\" nie dziwi mnie ogromna liczba młodych dziewczyn, szukających sponsora
Facet
22.11.2012 r. 10:43:58
Milf - Mothers I\'d Like To Fuck !!!
Facet
22.11.2012 r. 10:50:16
penelopa masz już 33 lata niedługo będziesz kuguarem jezeli wiesz co to znaczy
Facet
22.11.2012 r. 11:47:51
jak by cie nie obchodziło to byś nie odpisywała !!!
Facet
22.11.2012 r. 11:56:43
ostatnie słowo należy do mnie \" kocie \"
oceanic
22.11.2012 r. 17:13:46
no i co z tego ?
oceanic
22.11.2012 r. 17:21:41
nie ma nigdy nie było że młodzież jest teraz jakaś inna ludzie się wcale nie zmieniają świat wokół się zmienia ale ludzie nie zawsze znajdą się ludzie którzy będą mówić ach ta dzisiejsza młodzież może to nie młodzież się zmienia tylko ty jesteś ciemna pomyśl o tym i jeszcze piszesz z takim wyrzutem że są tacy uświadomieni heh np jakiś kilkaset lat temu w europie wśród artystów i wyższych swer taki ktoś jak Berlusconi nie był by nikim wyjątkowym a prości ludzie nie wiedzieli nic o tym życiu które jest obok nich
antek
22.11.2012 r. 17:22:38
Carola i co masz za problem jak nastolatki mówią że jesteś atrakcyjna kobitka to jesteś i fertik koniec dyskusji
oceanic
22.11.2012 r. 17:23:34
w tych czasach dziecko ma większe prawa niż rodzic co za żałosna gadka
antek
22.11.2012 r. 17:26:32
A co do dawnych czasów ja miałem 17 lat a ona 35 bozia na samo wspomnienie mam ciarki i wzwód
oceanic
22.11.2012 r. 17:43:56
tak tak lepiej było jak każdy mógł lać do woli zresztą mało co się zmieniło
oceanic
22.11.2012 r. 17:45:54
ja myślę że jako matka bardziej powinnaś się interesować tym by twój syn był otwartym na świat energicznym młodym człowiekiem bez kompleksów a nie się zajmować kwestią słoneczek
oceanic
22.11.2012 r. 17:48:06
nikt ma nie rządzić co to wojsko... starszy ma większe doświadczenie wiec uczy tego młodszego który sobie sam nie poradzi ale nie robi go na swój obraz i podobieństwo
oceanic
22.11.2012 r. 17:52:52
to np taki który nie zaprząta sobie głowy durnymi problemami i wie co ważne i czego chce
oceanic
22.11.2012 r. 18:02:26
nie wiem o co ci teraz chodzi ? ja mówię np o tym że człowiek się np przejmuje jakąś głupotą szuka sobie jakieś problemy a tak naprawdę np wcale nie zna swego dziecka przykładowo obawia sie słoneczka to to że np ktoś robi problem w nie byciu w kościele a nie robi problemu z tego że nie stara się być lepszym człowiekiem żebym nie był zle zrozumiany ja chodzę do kościoła
oceanic
22.11.2012 r. 18:08:53
zgadzam się
oceanic
22.11.2012 r. 18:09:15
z anią oczywiście
oceanic
22.11.2012 r. 18:10:18
co złego w starszych kobietach ? zresztą ty swoje a ja swoje
dziś będąc na zakupach w mieście usłyszałam za plecami komentarz dwóch nastolatków , mogli miec około 18-19 lat, stali za mna i jeden rzucił tekst w moja stronę-zajeb,sta milfetka ! mnie zatkało bo pomimo że jestem od nich starsza nie znałam znaczenia tego słowa milfetka, normalnie jestem ździwiona jaka ta młodzież używa słownictwa
Ja tez sie zaliczam do mlodziezy i w rzeczy samej,fajna z Ciebie jest Milfetka...ROTFL...
To takie celtyckie slowo,gdzie slowo fete,znaczy zabawa a mil to pewnie bedzie mila...ROTFL...
Carola to określenie i obrażliwe i nie zależy jak na to spojrzeć
Masz racju Kayu,przeciez nas takze dzisci czytaja...Na pewno slowo te dzieciory w tym portalu znalazly...
za stwierdzenie do zaliczenia mogli by kilka słów ode mnie usłyszeć ale popatrz na to w inny sposób jesteś atrakcyjna
nie jesteśmy w stanie nadążyć za nastolatkami którzy siedzą w necie od rana do wieczora, po za tym filmy też dużo uczą
Nie zgadlismy co znaczy to slowo to jedziemy z nim do biura papierow niezrozumianych...Warszawa,duze miasto,moze tam jakis znawca przetlumaczy...tylko nie dzwoncie teraz bo traficie na stroza nocnego...a stroz nocny bedzie moze nie taki zly,weze zaklina,wiec moze poklnie przy tym wyrazie...ROTFL...
jestem w szoku
gra w butelkę, kojarzyła mi się do tej pory, tylko z cmoknięciem w usta
mało powiedziane dziewicą
męskiego przyrodzenia na oczy nie widziałam
nawet w czasopiśmie
zauważyłam
a wracając do dzieci (bo dla mnie gimnazjalista, to dziecko, tylko lekko wyrośnięte) jestem przerażona, przecież takie \"praktyki\", na pewno będą miały wpływ, na ich późniejsze życie erotyczne, krzywdzą sami siebie...
nie sądzę
bo sam seks bez uczucia, nigdy nie będzie taki satysfakcjonujący, jak z osobą kochaną a jeśli chodzi o bezpruderyjność, to owszem, po takich \"zaprawach\" nie dziwi mnie ogromna liczba młodych dziewczyn, szukających sponsora
Milf - Mothers I\'d Like To Fuck !!!
penelopa masz już 33 lata niedługo będziesz kuguarem jezeli wiesz co to znaczy
jak by cie nie obchodziło to byś nie odpisywała !!!
ostatnie słowo należy do mnie \" kocie \"
no i co z tego ?
nie ma nigdy nie było że młodzież jest teraz jakaś inna ludzie się wcale nie zmieniają świat wokół się zmienia ale ludzie nie zawsze znajdą się ludzie którzy będą mówić ach ta dzisiejsza młodzież może to nie młodzież się zmienia tylko ty jesteś ciemna pomyśl o tym i jeszcze piszesz z takim wyrzutem że są tacy uświadomieni heh np jakiś kilkaset lat temu w europie wśród artystów i wyższych swer taki ktoś jak Berlusconi nie był by nikim wyjątkowym a prości ludzie nie wiedzieli nic o tym życiu które jest obok nich
Carola i co masz za problem
jak nastolatki mówią że jesteś atrakcyjna kobitka
to jesteś i fertik koniec dyskusji
w tych czasach dziecko ma większe prawa niż rodzic co za żałosna gadka
A co do dawnych czasów
ja miałem 17 lat a ona 35
bozia na samo wspomnienie mam ciarki i wzwód
tak tak lepiej było jak każdy mógł lać do woli zresztą mało co się zmieniło
ja myślę że jako matka bardziej powinnaś się interesować tym by twój syn był otwartym na świat energicznym młodym człowiekiem bez kompleksów a nie się zajmować kwestią słoneczek
nikt ma nie rządzić co to wojsko... starszy ma większe doświadczenie wiec uczy tego młodszego który sobie sam nie poradzi ale nie robi go na swój obraz i podobieństwo
to np taki który nie zaprząta sobie głowy durnymi problemami i wie co ważne i czego chce
nie wiem o co ci teraz chodzi
? ja mówię np o tym że człowiek się np przejmuje jakąś głupotą szuka sobie jakieś problemy a tak naprawdę np wcale nie zna swego dziecka przykładowo obawia sie słoneczka to to że np ktoś robi problem w nie byciu w kościele a nie robi problemu z tego że nie stara się być lepszym człowiekiem żebym nie był zle zrozumiany ja chodzę do kościoła
zgadzam się
z anią oczywiście
co złego w starszych kobietach ? zresztą ty swoje a ja swoje