"Motylek" napisala:"sytuacja finansowa zmusza mnie do zamieszczenia tego anonsu".Chcesz sie usprawiedliwic przed sama soba?Proponuje po prostu wziac sie do uczciwej pracy....(niektore kobiety uwazaja ze rozkladanie nog to tez ciezka praca ))))))
...
09.06.2009 r. 14:57:31
chyba, że jesteś w stanie dać bardziej moralną pracę...
Konto usunięte
09.06.2009 r. 15:44:32
Konrad - może nie miałes jeszcze okazji się o tym przekonać, ale problemy finansowe nie są równoznaczne z lenistwem/brakiem pracy/niechęcią do pracy. a co do "rozkładania nóg" to może nie jest to praca ale dalekie jest to od "nicnierobienia" a do Tomka - myślę że gdyby miała odpowiedniego faceta nie byłoby jej tu... poszukać - jak łatwo powiedziec, a Ty masz może kobietę i jak o nią zbasz?..
Konto usunięte
09.06.2009 r. 17:30:09
to co ty piszesz to jest chore, ty szukasz pieniędzy czy meżczyzny od którego mozesz byc niezależna ?? bez jego pieniędzy to nawet z domu bys nie wyszła.... pracę naprawde nie jest trudno znaleść tylko fakt trzeba sie w niej narobic.....
Konto usunięte
09.06.2009 r. 22:37:45
dziewczyna ma rozum i robi z niego uzytek ..w miejszym lub wiekszym stopniu .. kazdy ma zasady w zyciu i sie nimi kieruje >...
...
09.06.2009 r. 22:44:21
i póki nie szkodzi innym, nie powinno się w nią ingerować.
Konto usunięte
09.06.2009 r. 23:50:31
ojej dajcie jej ludzie spokój, co to za nagonka i niby za co ... napisała dziewczyna otwarcie czego potrzebuje i kij wam w oko do tego, Panie Przemku - Pana to ona na pewno nie szuka, niech Pan sobie dalej szuka kobiety z jednym dzieckiem i jak pan pisze że złamanego grosza by za nią nie dał to chcę Panu powiedzieć - czy Pana o to ktoś prosi ?....???? Panu nikt jeszcze nie ubliżył doprawdy że garniak w smyku Pan kupił... miło się słucha "komplementów"??? a ona prędzej znajdzie jak Pan to mówi "frajera" niz Pan "frajerkę" na swoje zalety. Projektanci ciężkich obyczajów się znaleźli na forum "matrymonialnym" usmiałam się do łez...
Konto usunięte
10.06.2009 r. 11:57:05
Hop siup,łubu dubu i kasa leci??????????? jestem kierowcą,przewiozę Cię po parkingach to szybko zarobisz h...j w du.ie ściska jak widzę takie dziewczyny.
Konto usunięte
10.06.2009 r. 12:09:55
nie znajdziesz tutaj żadnego sponsora! Idź do agencji towarzyskiej lub wejdź na roksa.pl, tam dobrze zarobisz! Tu jest strona matrymonialna i tu nie znajdziesz frajera co cię zasponsoruje, bo nie jesteś warta złamanego grosza, jak inne kobiety lekkich obyczajów!
Konto usunięte
10.06.2009 r. 12:29:02
Czy znajdę tu przyjaciela , który pomoże mi finansowo. Będzie miłym ,kulturalnym mężczyzną.
????????
"Motylek" napisala:"sytuacja finansowa zmusza mnie do zamieszczenia tego anonsu".Chcesz sie usprawiedliwic przed sama soba?Proponuje po prostu wziac sie do uczciwej pracy....(niektore kobiety uwazaja ze rozkladanie nog to tez ciezka praca
))))))
chyba, że jesteś w stanie dać bardziej moralną pracę...
Konrad - może nie miałes jeszcze okazji się o tym przekonać, ale problemy finansowe nie są równoznaczne z lenistwem/brakiem pracy/niechęcią do pracy. a co do "rozkładania nóg" to może nie jest to praca ale dalekie jest to od "nicnierobienia"
a do Tomka - myślę że gdyby miała odpowiedniego faceta nie byłoby jej tu... poszukać - jak łatwo powiedziec, a Ty masz może kobietę i jak o nią zbasz?..
to co ty piszesz to jest chore, ty szukasz pieniędzy czy meżczyzny od którego mozesz byc niezależna ?? bez jego pieniędzy to nawet z domu bys nie wyszła.... pracę naprawde nie jest trudno znaleść tylko fakt trzeba sie w niej narobic.....
dziewczyna ma rozum i robi z niego uzytek ..w miejszym lub wiekszym stopniu .. kazdy ma zasady w zyciu i sie nimi kieruje >...
i póki nie szkodzi innym, nie powinno się w nią ingerować.
ojej dajcie jej ludzie spokój, co to za nagonka i niby za co ... napisała dziewczyna otwarcie czego potrzebuje i kij wam w oko do tego, Panie Przemku - Pana to ona na pewno nie szuka, niech Pan sobie dalej szuka kobiety z jednym dzieckiem i jak pan pisze że złamanego grosza by za nią nie dał to chcę Panu powiedzieć - czy Pana o to ktoś prosi ?....???? Panu nikt jeszcze nie ubliżył doprawdy że garniak w smyku Pan kupił... miło się słucha "komplementów"??? a ona prędzej znajdzie jak Pan to mówi "frajera" niz Pan "frajerkę" na swoje zalety. Projektanci ciężkich obyczajów się znaleźli na forum "matrymonialnym" usmiałam się do łez...
Hop siup,łubu dubu i kasa leci??????????? jestem kierowcą,przewiozę Cię po parkingach to szybko zarobisz
h...j w du.ie ściska jak widzę takie dziewczyny.
nie znajdziesz tutaj żadnego sponsora! Idź do agencji towarzyskiej lub wejdź na roksa.pl, tam dobrze zarobisz! Tu jest strona matrymonialna i tu nie znajdziesz frajera co cię zasponsoruje, bo nie jesteś warta złamanego grosza, jak inne kobiety lekkich obyczajów!
Czy znajdę tu przyjaciela , który pomoże mi finansowo. Będzie miłym ,kulturalnym mężczyzną.
????????
eh