Kwiatuszku poszła to możemy trochę pofiglować
rozbieraj się
lubię, jak mnie ktoś rozbiera
o masz
co chyba się nie zawstydziłeś do dzieła, nie mam dużo na sobie
ja zawstydzony jestem od urodzenia
I co Tibi,zrobimy cos francusko-niemieckiego...?...
ale cie tesz nie
Saj, co ty chcesz z Tibim robić
Co wy o tym lizaniu. Spotkajcie się i przeprowadźcie eksperyment kto komu lepiej dogodzi.
ktoś pasiekę zakłada...?
Ja chętnie zapraszam wszystkie panie z okolic łodzi na lizanko , leżeli chcecie to piszcie
NIEŚMIAŁA- CHYBA TYLKO TY MASZ Z TYM PROBLEM JA UWIELBIAM SEKS ORALNY I MOI FACECI ZRESZTĄ TEŻ I NIE NARZEKAM! UMIEJĄ MI ZROBIĆ DOBRZE JAK TRZEBA!
jedno i drugie, Agnha
dziecinne no jeszcze takiego określenia nie słyszałam
lizaka, jak najbardziej ale nie o lizanie lizaka, tu chodzi
ja tam lubie lizaki
Dwóch studentów biologii rozmawia po egzaminie: - I co napisałeś na to pytanie – „Po co jest zgrubienie na końcu członka”? - Napisałem, że po to, by sprawić większą przyjemność dziewczynie… - To ja pewnie mam źle… - A co napisałeś? - Żeby się ręka nie ześlizgiwała…
Kaja dobre
- Pani Kowalska, czy pani wie, ze mój maz to 300-procentowy impotent? - Jak to 300-procentowy? - Do wczoraj to on byl 100-procentowy, ale wczoraj spadl z drabiny, zlamal sobie palec i zebami odgryzl jezyk… to tak do tematu
A moze autorka woli na forum się poskazyc niż u zrodla?
kto by tam słone lizał...
Ja znam kobietę co ma trójkę dzieci i nigdy w ręce tego sprzętu nie miała a co dopiero w ustach. Dosłownie!
bo baby sa takie glupie, ze jak im chlop oczy zamydli to do pyska wezma wszystko. a chlopy sie szanuja
co do rączki to do buzi
Dzieci już ma dorosłe. Najmłodsze chyba już studiuje jak się nie mylę. Więc o braku czasu dla siebie nie ma mowy
niezły bukiet
dokładnie...jak płaty śledziowe
poszła
rozbieraj się
o masz
co
chyba się nie zawstydziłeś
do dzieła, nie mam dużo na sobie
ja zawstydzony jestem od urodzenia
I co Tibi,zrobimy cos francusko-niemieckiego...?...
ale cie tesz nie
Co wy o tym lizaniu. Spotkajcie się i przeprowadźcie eksperyment kto komu lepiej dogodzi.
ktoś pasiekę zakłada...?
Ja chętnie zapraszam wszystkie panie z okolic łodzi na lizanko , leżeli chcecie to piszcie
NIEŚMIAŁA- CHYBA TYLKO TY MASZ Z TYM PROBLEM
JA UWIELBIAM SEKS ORALNY I MOI FACECI ZRESZTĄ TEŻ I NIE NARZEKAM! UMIEJĄ MI ZROBIĆ DOBRZE JAK TRZEBA!
jedno i drugie, Agnha
dziecinne
no jeszcze takiego określenia nie słyszałam
lizaka, jak najbardziej
ale nie o lizanie lizaka, tu chodzi
ja tam lubie lizaki
Dwóch studentów biologii rozmawia po egzaminie:
- I co napisałeś na to pytanie – „Po co jest zgrubienie na końcu członka”?
- Napisałem, że po to, by sprawić większą przyjemność dziewczynie…
- To ja pewnie mam źle…
- A co napisałeś?
- Żeby się ręka nie ześlizgiwała…
Kaja
dobre
- Pani Kowalska, czy pani wie, ze mój maz to 300-procentowy impotent?
- Jak to 300-procentowy?
- Do wczoraj to on byl 100-procentowy, ale wczoraj spadl z drabiny, zlamal
sobie palec i zebami odgryzl jezyk… to tak do tematu
A moze autorka woli na forum się poskazyc niż u zrodla?
kto by tam słone lizał...
Ja znam kobietę co ma trójkę dzieci i nigdy w ręce tego sprzętu nie miała a co dopiero w ustach. Dosłownie!
bo baby sa takie glupie, ze jak im chlop oczy zamydli to do pyska wezma wszystko. a chlopy sie szanuja
co do rączki to do buzi
Dzieci już ma dorosłe. Najmłodsze chyba już studiuje jak się nie mylę. Więc o braku czasu dla siebie nie ma mowy
niezły bukiet
dokładnie...jak płaty śledziowe