ale kiedy walczymy o soje \"rodzinę ,dzieci , przyjaciuł ,ups Ó \"w ten caas (( \" enemy \" albo \" hongnw \" jest nie zalezne od nas ........ i co > ???? ? ? ?????
Robert
29.10.2012 r. 02:48:43
PRZEPASZAMMMM ..... ALL e ale > ((( jak to z soboty na niezle dwie \" 2 x o,7\"
UPS na dwie osoby, I CO NIE MA TO ZNACZENIA BO JA TO JA \"sabaton 40/1\" ....
ps R.
Robert
29.10.2012 r. 03:05:23
no i co walcze co MY naród POWAŻAM !!!!!
R.
Kill Bill
29.10.2012 r. 08:54:43
Gepard
29.10.2012 r. 09:20:58
&feature=related
Malwina
29.10.2012 r. 09:37:42
Roberto nijak cię nie mogę zrozumieć
Gepard
29.10.2012 r. 09:57:17
jaki narod...... jak.my jestesmy murzynami we wlasnym kraju...wiecej.praw maja czarnuchy jak my.......rzadza nami zydzi.i ruskie..ktorych.po wojnie..dla nich..bo dla polakow wojna sie nie skaczyla..to powojnie...poprzebierai...usih.w polsie mundury.i rzadza....oddajac stolki swoim...a dalej jest czystka zamiast...syberi..wyganiaja nas na tulaczke zeby wyczyscic nasz kraj...po wsadzal juz kundli....powiedzcie mi co w polsce nalezy do polski..mam nowa irladie..gdzie prawdziwi irladczycy. z 20 procent
Gepard
29.10.2012 r. 10:12:52
5razy wiecej kasy poloni.jest w. polse jak.unia dala..tylko..my. biezemy co jjeze jest ohlapy ale lepsze ochlapy ..jak sie jest polakiem.ima serce polskie...
Gepard
29.10.2012 r. 10:18:09
&feature=related
Gepard
29.10.2012 r. 10:46:42
o to biega...ze nie ma .o co.. &feature=relmfu
Gepard
29.10.2012 r. 10:53:47
nie mysl.....bo oszalejesz. .chcesz .....byc taka durna. jak ja..
Gepard
29.10.2012 r. 11:12:56
nie ma madrych..ludzi to blad ze tak myslisz...jestsmy wszyscy tacy sami.. ci co mysla z sa lepsi..to niech troche rusza glowa..ze zawsze beda lepsi.od nich.. &feature=related
Gepard
29.10.2012 r. 11:46:05
a zycie jest proste...i prostak ci powie.. .najwazniejszy jest szacunek.do samego siebie....zeby umiec. ogladac siebie w lutrze.. .w tedy mozesz dawac szczecie tym ktorych kochasz....bo dajac je bedac brudnym..robi sie to na pokaz. .tu jest sporo osob co.siedzi tylko na pokaz..znam.tu kilka osob z reala .poznalem tu kogos waznego...jestesmy juz na tym etapie ze..cos chcemy zwiazac a ze zycie to nie mk..dalej sie trzymamy choc jak sama widzisz.sa ludzie ktozy maca..mowiac **cenzura** y..zakrywajac twarze..goska to czyta...i im wierzy..potem przeprsza. ja sie juz nawet sie nie wkurzam.poprostu traktuje to jak probe ..zobaczymy ile jeszcze trzeba czasu zeby umiec zaufac.i nie patzec na to co pisze tylko na to co mowie...jej...
Nie mam zamiaru propagować idei .
(( \" enemy \" albo \" hongnw \" jest nie zalezne od nas ........ i co > ???? ? ? ?????
WSZYSTKO CZYM JEST JEST JEDYNIE ZŁUDZENIEM ....
.
.
.
ale kiedy walczymy o soje \"rodzinę ,dzieci , przyjaciuł ,ups Ó \"w ten caas
PRZEPASZAMMMM ..... ALL e ale > ((( jak to z soboty na niezle dwie \" 2 x o,7\"
UPS na dwie osoby, I CO NIE MA TO ZNACZENIA BO JA TO JA \"sabaton 40/1\" ....
ps R.
no i co walcze co MY naród POWAŻAM !!!!!
R.
&feature=related
Roberto
nijak cię nie mogę zrozumieć
jaki narod...... jak.my jestesmy murzynami we wlasnym kraju...wiecej.praw maja czarnuchy jak my.......rzadza nami zydzi.i ruskie..ktorych.po wojnie..dla nich..bo dla polakow wojna sie nie skaczyla..to powojnie...poprzebierai...usih.w polsie mundury.i rzadza....oddajac stolki swoim...a dalej jest czystka zamiast...syberi..wyganiaja nas na tulaczke zeby wyczyscic nasz kraj...po wsadzal juz kundli....powiedzcie mi co w polsce nalezy do polski..mam nowa irladie..gdzie prawdziwi irladczycy. z 20 procent
5razy wiecej kasy poloni.jest w. polse jak.unia dala..tylko..my. biezemy co jjeze jest ohlapy ale lepsze ochlapy ..jak sie jest polakiem.ima serce polskie...
&feature=related
o to biega...ze nie ma .o co..
&feature=relmfu
nie mysl.....bo oszalejesz.
.chcesz .....byc taka durna. jak ja..
nie ma madrych..ludzi to blad ze tak myslisz...jestsmy wszyscy tacy sami.. ci co mysla z sa lepsi..to niech troche rusza glowa..ze zawsze beda lepsi.od nich..
&feature=related
a zycie jest proste...i prostak ci powie..
.najwazniejszy jest szacunek.do samego siebie....zeby umiec. ogladac siebie w lutrze..
.w tedy mozesz dawac szczecie tym ktorych kochasz....bo dajac je bedac brudnym..robi sie to na pokaz.
.tu jest sporo osob co.siedzi tylko na pokaz..znam.tu kilka osob z reala
.poznalem tu kogos waznego...jestesmy juz na tym etapie ze..cos chcemy zwiazac a ze zycie to nie mk..dalej sie trzymamy choc jak sama widzisz.sa ludzie ktozy maca..mowiac **cenzura** y..zakrywajac twarze..goska to czyta...i im wierzy..potem przeprsza. ja sie juz nawet sie nie wkurzam.poprostu traktuje to jak probe ..zobaczymy ile jeszcze trzeba czasu zeby umiec zaufac.i nie patzec na to co pisze tylko na to co mowie...jej...