Czy wedlug Was lepiej jest powiedziec o zdradzie czy moze lepiej jakbyscie o tym nie wiedzialy?!czysta ciekawosc. . .
Kill Bill
28.10.2012 r. 14:17:50
wolałbyś być zdradzany i nic o tym nie widzieć czy wiedzieć, że jesteś jednym z wielu?
Kazdy chce wiedzieć jedno, że jest w udanym związku i nie ma powodu do żadnych podejrzeń
Gepard
28.10.2012 r. 14:37:01
zdrada.. ..jak sie kogos szanuje..... nawet sie o tym nie mysli....jak mozna wybaczyc zdrade ..tyko **cenzura** to robia..ktos na cieb e nas.ra...dla jakiegos zera...to proste...ze ma cie gdzies..
kaja
28.10.2012 r. 16:29:47
wolała bym nie mieć takiego problemu i żyć w związku opartym na zaufaniu
kaja
28.10.2012 r. 16:45:03
Tibi ty małpiszonie zawsze musisz wtrącić coś na opak
kaja
28.10.2012 r. 16:53:05
ludzie jest 21 wiek kochajmy się z z kim tylko chcemy gdzie chcemy i kiedy chcemy i po cholerę wam małżeństwo i jakieś bzdury pod tytułem wierność,zaufanie miłość co to wogóle jest?
kaja
28.10.2012 r. 17:07:24
sport to zdrowie przecie a ze śluba to coraz więcej ludzi rezygnuje bo to nie modne jest
kaja
28.10.2012 r. 17:14:39
coś w tym Tibi jest obserwując co się dzieje tak trochę przyznaje Tobie rację
kaja
28.10.2012 r. 17:28:33
każdy pomysł jest fajny ,ludzie pobierają się w takich miejscach że kiedyś było by to nie do pomyślenia ale patrz pobierają się jeszcze
kaja
28.10.2012 r. 17:37:58
oj Tibi czasami mnie wkurzasz tymi stwierdzeniami ale czasami cię rozumiem myślisz jak każdy mężczyzna
kaja
28.10.2012 r. 17:39:36
no co ty nikomu ani słowa i żebyś nikomu nie mówił że przyznałam ci rację jeśli chodzi o sport
Czy wedlug Was lepiej jest powiedziec o zdradzie czy moze lepiej jakbyscie o tym nie wiedzialy?!czysta ciekawosc. . .
wolałbyś być zdradzany i nic o tym nie widzieć czy wiedzieć, że jesteś jednym z wielu?
Kazdy chce wiedzieć jedno, że jest w udanym związku i nie ma powodu do żadnych podejrzeń
zdrada..
..jak sie kogos szanuje..... nawet sie o tym nie mysli....jak mozna wybaczyc zdrade ..tyko **cenzura** to robia..ktos na cieb e nas.ra...dla jakiegos zera...to proste...ze ma cie gdzies..
wolała bym nie mieć takiego problemu i żyć w związku opartym na zaufaniu
Tibi ty małpiszonie zawsze musisz wtrącić coś na opak
ludzie jest 21 wiek kochajmy się z z kim tylko chcemy gdzie chcemy i kiedy chcemy i po cholerę wam małżeństwo i jakieś bzdury pod tytułem wierność,zaufanie miłość co to wogóle jest?
sport to zdrowie przecie
a ze śluba to coraz więcej ludzi rezygnuje bo to nie modne jest
coś w tym Tibi jest
obserwując co się dzieje tak trochę przyznaje Tobie rację
każdy pomysł jest fajny ,ludzie pobierają się w takich miejscach że kiedyś było by to nie do pomyślenia
ale patrz pobierają się jeszcze
oj Tibi czasami mnie wkurzasz tymi stwierdzeniami ale czasami cię rozumiem
myślisz jak każdy mężczyzna
no co ty nikomu ani słowa
i żebyś nikomu nie mówił że przyznałam ci rację jeśli chodzi o sport