forum

Rozrywka i uczucia

sponsoring

1. Konto usunięte 17.01.2010 r. 17:01:04

Wiem Neron...

Ja z nią gadam od kiedy tu profil założyłem...

Ale dopiero od niedawna zaczyna mi zależeć...

Do tej pory to była tylko koleżanka i tyle    

2. Smukon 17.01.2010 r. 17:04:00

Mika: "Gabryś... Nie uogólniam, ale czasami mężczyźni potrzebują "innej" dłoni, "innej" kobiety, której nie znają, by móc zostac wysłuchanym...
    Teraz każdy biega za szczęściem i za materializmem, w dużej mierze jesteśmy egoistami."

Jest pełno kobiet, które potrzebują tego samego, więc nikt nie musi za to płacić.
    Mika, nie jesteś "każda". Sama decydujesz za czym w życiu będziesz biegać, sama kształtujesz swoje wartości.
    Wypowiadasz się prawie cały czas z pozycji "dobrej samarytanki". Co za obłuda i absurd! Dajesz każdemu potrzebującemu tej dłoni i inne części ciała za co łaska, a jak kogoś nie stać, to i za darmo? Tak z dobrego serduszka?    

3. Konto usunięte 17.01.2010 r. 17:05:10

..POWOLI .GABRIEL..A URODA TO TEŻ NIE WSZYSTKO ..
    ..NIE ŚPIESZ SIĘ ..
    ..MOJA TEŻ MA CHARAKTEREK ..ZADZIORNA JEST ..ALE ZA TO JĄ KOCHAM ..    
    ..I ZA TO ŻE MA SWOJE ZASADY ...

4. GOLOMB1782 17.01.2010 r. 17:09:33

Panowie szacuneczek ze macie piekne i wierne kobiety na kazdego przyjdzie czas

5. Konto usunięte 17.01.2010 r. 17:10:33

Przecież ja to wiem NERON...

I dlatego mówię że ja ją poznałem kilka miesięcy temu a mimo to dopiero teraz jak zaczynam ją poznawać coraz bliżej, poznaję więcej szczegółów z jej życia i zaczynam ją rozumieć to zaczynam się angażować w tą znajomość...

Ale to nie zmienia faktu że jeszcze nie oddałem się jej bez reszty i póki co to mam tylko nadzieją że nam wyjdzie    

6. Smukon 17.01.2010 r. 17:13:01

Mika ...no tak: i dobre słowo, i wysłuchania...

OK. Pozdrowienia dla wszystkich. Czas coś wszamać    

7. Konto usunięte 17.01.2010 r. 17:13:44

ROZMOWA ..GABRIEL ..TO PRZEDE WSZYSTKIM..KOBIETY ..LUBIĄ GDY SIĘ ..JE SŁUCHA ..I ROZMAWIA ZNIMI ..TAK TRZYMAJ ..
    ..MAM NADZIEJE ..GOLOMB..ZE TY TEŻ ..TRAFISZ NA PORZĄDNĄ KOBIETĘ ..I NIE OSZUKUJMY SIĘ.. JEST ICH ..CORAZ MNIEJ ...   smutny  

8. Konto usunięte 17.01.2010 r. 17:21:31

POZDRAWIAM ..WZYSTKICH ..I PORZĄDNYCH KOBIET ..ŻYCZE ..

9. Konto usunięte 17.01.2010 r. 17:23:32

NIe tylko bo ja równierz bardzo lubię rozmawiać i poznawać kobiety...
    A zwłaszcza ją    

Pozdro    

10. Konto usunięte 21.01.2010 r. 22:11:45

hej wszystkim.Przyznam szczerze ze czytam od początku wasze wypowiedzi i czuje sie jak bym czytała najlepszą książke w życiu.
    Po prostu niesamowita, pozytywnie działająca życiowa komedia.