HA,HA,HA..FAJNY TEMAT..TU MACIE ..
..MNIE TYLKO ..NASUWA SIĘ ..TAKIE PYTANIE ..
..MIKA?..SPOTYKASZ FACETA ..I OKAZUJE SIĘ ZE SIE ZAKOCHAŁAŚ ..I CO WTEDY ..MÓWISZ ..MU ..O TYM ..JAK PRACOWAŁAŚ ..NA SWOJE ..UTRZYMANIE ?
GOLOMB ..DO CIEBIE TEŻ ..MAM PYTANIE ..
..OŻENIŁBYŚ SIĘ Z TAKĄ KOBIETĄ ?
GOLOMB1782
17.01.2010 r. 16:31:14
Mika chcesz poczuc doplyw duzej gotowki to zapraszam tylko zas jest ciezko sie odzwyczaic
Smukon
17.01.2010 r. 16:33:20
Wiecie co mi się przypomniało?... Znałem pewną cichodajkę. Tak całkiem poza procederem. Pomału zaczęła się jarać na moim punkcie. Mnie też kręciła, nie powiem, bo całkiem sexy była. Ale zawsze ceniłem w sobie to, że nie daję się ogłupić ładnym oczom, pięknym uśmiechom...
No i ona w pewnym momencie tak zawoalowanie zaczęła próbować zbliżyć się do mnie bardziej. Ale nie potrafiła zrobić tego beż korzyści materialnych. Próbowała na siłę wyciągać ode mnie materialnych dowodów na to, że mi na niej zależy, a ja nic. Już świtało mi, co za jedna. W końcu stała się całkiem klarowna. Syf! Ładna, atrakcyjna, bardzo inteligentna i oczytana, ale zepsuta od środka, że na wymioty się zbiera...
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:34:23
Dobre pytania Neron zadałeś
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:34:35
I TAK ..NA MARGINESIE ..
CO TO ZA FACET ..KTÓRY ..BOI SIĘ POGADAĆ Z WŁASNĄ KOBIETĄ ..CZY ..ŻONĄ ..O SWOICH PROBLEMACH ..
I SZUKA POCIESZENIA..U .JAKIEJŚ ..INNEJ KOBIETY ..
..DLA MNIE .TO WŁAŚNIE JEST SŁABOŚCIA ..
..
GOLOMB1782
17.01.2010 r. 16:36:13
Ciezkie pytanie zadales nie bylem jeszcze w takiej sytulaci ale dluszy uklad zbliza do siebie
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:36:14
A myślisz że z Miką jest inaczej??
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:37:42
..NIKOGO .NIE POTĘPIAM ..KAŻDY .MA PRAWO ŻYĆ TAK JAK MU SIĘ PODOBA
..JAKIE SZCZĘŚCIE .ZE MOJA KOBIETA ..NIE BYŁA PRZERUCHANA PRZEZ WIELU FACETÓW ..DOKŁADNIE PRZEŚLEDZIŁEM ..JEJ WCZEŚNIEJSZE ŻYCIE ..I WIEM ..ZE JEST PORZĄDNĄ..LASKĄ ..
..A CO NAJWAŻNIEJSZE ..ZALEŻY JEJ NA MNIE ...
GOLOMB1782
17.01.2010 r. 16:38:53
Nie wiem jak jest z mika ale nie bylem w takiej sytulaci inie wiem co bym zrobil
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:39:31
..MOGĘ ..JEJ KUPIĆ ..CO TYLKO BĘDZIE CHCIAŁA ..CHOCIAŻ .DOSTAJE ..OCHRZAN ..JAK JEJ COŚ KUPIE ..
DLA PORZĄDNEJ ..KOBIETY ..WARTO ..ZRESZTĄ ..NIE PRACUJĘ ..NA DZIWKI ..
GOLOMB1782
17.01.2010 r. 16:40:41
To sie ciesz ze masz taka kobiete
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:40:57
..NO DOBRA ..A GDYBYŚ DOWIEDZIAŁ SIĘ ..GOLOMB ..ZE TWOJA ..PRZYSZLA ZONA ..TAK ZARABIAŁA NA ŻYCIE ..WĄTPIĘ ..ABYŚ BYŁ Z TEGO POWODU ..SZCZĘŚLIWY
GOLOMB1782
17.01.2010 r. 16:44:09
No nie bylbym szczesliwy
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:44:09
..CIESZĘ .SIĘ
..DŁUGO SZUKAŁEM ..TAKIEJ WŁAŚNIE KOBIETY..
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:44:14
GOLOMB...
Mówiłeś że często zdarzało ci się sponsorować inne kobiety...
A powiedz mi teraz co mógłbyś mi o nich opowiedzieć??
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:45:18
Ale znalazłeś Neron...
Ja wierzę że też taką poznałem
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:46:23
NO WŁAŚNIE GOLOMB ..NO WŁAŚNIE
..A ŻYCIE TO NIE TYLKO ..KASA ..CIUCHY ..SAMOCHODY..
..KIEDYŚ TEŻ TAKI BYLEM ..ALE ..DOTARŁO ..TO DO MNIE ..ZE ..INNE RZECZY MAJĄ WARTOŚĆ..POZDRO..
I DZIĘKI ZA SZCZEROŚĆ ..SZACUNEK ..DLA CIEBIE GOLOMB..
Smukon
17.01.2010 r. 16:46:44
Neron, jak to zrobiłeś, że dokładnie prześledziłeś jej życie. Przecież każda cichodajka stawia na dyskrecję i bardzo o nią dba. Ja na przykład im ładniejsza kobieta, tym mniej zaufania mam...
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:47:36
..BARDZO DŁUGO ..SZUKAŁEM ..GABRIEL..BARDZO DŁUGO ..PRZERZUCAŁEM ...LASKI ..JEDNA ZA DRUGĄ ..
..
GOLOMB1782
17.01.2010 r. 16:48:35
Co moge o nich opowiedziec piekne mlode kobiety i nie traktowalem je jak **cenzura** y tylko jak kobiety kture mialy potzeby
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:48:49
MAM SWOJE SPOSOBY..POZA TYM ZNALIŚMY SIĘ WCZEŚNIEJ ..KIEDYŚ JUŻ ..BYLIŚMY ZE SOBĄ ..DAWNO TEMU ..I TROCHĘ ..JUŻ JĄ ZNAM ..
Smukon
17.01.2010 r. 16:50:58
no i widzisz, GOLOMB, wydałeś się. Każdy facet w głębi duszy gardzi **cenzura** mi, choćby nie wiem jak je uwielbiał. I każda **cenzura** zdaje sobie z tego sprawę w głębi serca, choćby wmawiała sobie i światu niewiadomo co
Smukon
17.01.2010 r. 16:52:47
Neron, jeśli tak, to tylko pozazdrościć! Gratulacje!
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:53:21
Wiem że już się wcześniej znaliście bo na priv mi to kiedyś pisałeś
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:56:31
..DZIĘKI ..MÓWIĘ ..WAM ..ROZBUDZIĆ TAKĄ KOBIETĘ SEKSUALNIE ..TO POTEM ..JUŻ TYLKO ..SAM MIÓD..HA,HA,HA,..
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:58:53
..GABRIEL..NIE ŚPIESZ SIĘ ..Z NICZYM ..SAMO ..WSZYSTKO ..WYCHODZI ..
Konto usunięte
17.01.2010 r. 16:59:15
Widzisz Golomb...
A ja o dziewczynie którą teraz poznałem np mogę powiedzieć że jest piękna, młoda...
Ale mogę też powiedzieć że Lubi Przyrodę, jest nieco kłótliwa, lubił flirtować, wiem ile przeszła mógłbym długo mówić...
Bo ja nie widzę w niej tylko uroczej dziewczyny tylko osobę z którą mogę pogadać o wszystkim i o niczym...
Właśnie Smukon...
Mika...
W niektórych sprawach jestem
Sony... Ten wątek dotyczy seksu za pieniądze...
Na taki temat to nie bedze z toba dyskutowal
HA,HA,HA..FAJNY TEMAT..TU MACIE ..
..MNIE TYLKO ..NASUWA SIĘ ..TAKIE PYTANIE ..
..MIKA?..SPOTYKASZ FACETA ..I OKAZUJE SIĘ ZE SIE ZAKOCHAŁAŚ ..I CO WTEDY ..MÓWISZ ..MU ..O TYM ..JAK PRACOWAŁAŚ ..NA SWOJE ..UTRZYMANIE ?
GOLOMB ..DO CIEBIE TEŻ ..MAM PYTANIE ..
..OŻENIŁBYŚ SIĘ Z TAKĄ KOBIETĄ ?
Mika chcesz poczuc doplyw duzej gotowki to zapraszam tylko zas jest ciezko sie odzwyczaic
Wiecie co mi się przypomniało?... Znałem pewną cichodajkę. Tak całkiem poza procederem. Pomału zaczęła się jarać na moim punkcie. Mnie też kręciła, nie powiem, bo całkiem sexy była. Ale zawsze ceniłem w sobie to, że nie daję się ogłupić ładnym oczom, pięknym uśmiechom...
No i ona w pewnym momencie tak zawoalowanie zaczęła próbować zbliżyć się do mnie bardziej. Ale nie potrafiła zrobić tego beż korzyści materialnych. Próbowała na siłę wyciągać ode mnie materialnych dowodów na to, że mi na niej zależy, a ja nic. Już świtało mi, co za jedna. W końcu stała się całkiem klarowna. Syf! Ładna, atrakcyjna, bardzo inteligentna i oczytana, ale zepsuta od środka, że na wymioty się zbiera...
Dobre pytania Neron zadałeś
I TAK ..NA MARGINESIE ..
CO TO ZA FACET ..KTÓRY ..BOI SIĘ POGADAĆ Z WŁASNĄ KOBIETĄ ..CZY ..ŻONĄ ..O SWOICH PROBLEMACH ..
I SZUKA POCIESZENIA..U .JAKIEJŚ ..INNEJ KOBIETY ..
..DLA MNIE .TO WŁAŚNIE JEST SŁABOŚCIA ..
..
Ciezkie pytanie zadales nie bylem jeszcze w takiej sytulaci ale dluszy uklad zbliza do siebie
A myślisz że z Miką jest inaczej??
..NIKOGO .NIE POTĘPIAM ..KAŻDY .MA PRAWO ŻYĆ TAK JAK MU SIĘ PODOBA
..JAKIE SZCZĘŚCIE .ZE MOJA KOBIETA ..NIE BYŁA PRZERUCHANA PRZEZ WIELU FACETÓW ..DOKŁADNIE PRZEŚLEDZIŁEM ..JEJ WCZEŚNIEJSZE ŻYCIE ..I WIEM ..ZE JEST PORZĄDNĄ..LASKĄ ..
..A CO NAJWAŻNIEJSZE ..ZALEŻY JEJ NA MNIE ...
Nie wiem jak jest z mika ale nie bylem w takiej sytulaci inie wiem co bym zrobil
..MOGĘ ..JEJ KUPIĆ ..CO TYLKO BĘDZIE CHCIAŁA ..CHOCIAŻ .DOSTAJE ..OCHRZAN ..JAK JEJ COŚ KUPIE ..
DLA PORZĄDNEJ ..KOBIETY ..WARTO ..ZRESZTĄ ..NIE PRACUJĘ ..NA DZIWKI ..
To sie ciesz ze masz taka kobiete
..NO DOBRA ..A GDYBYŚ DOWIEDZIAŁ SIĘ ..GOLOMB ..ZE TWOJA ..PRZYSZLA ZONA ..TAK ZARABIAŁA NA ŻYCIE ..WĄTPIĘ ..ABYŚ BYŁ Z TEGO POWODU ..SZCZĘŚLIWY
No nie bylbym szczesliwy
..CIESZĘ .SIĘ
..DŁUGO SZUKAŁEM ..TAKIEJ WŁAŚNIE KOBIETY..
GOLOMB...
Mówiłeś że często zdarzało ci się sponsorować inne kobiety...
A powiedz mi teraz co mógłbyś mi o nich opowiedzieć??
Ale znalazłeś Neron...
Ja wierzę że też taką poznałem
NO WŁAŚNIE GOLOMB ..NO WŁAŚNIE
..A ŻYCIE TO NIE TYLKO ..KASA ..CIUCHY ..SAMOCHODY..
..KIEDYŚ TEŻ TAKI BYLEM ..ALE ..DOTARŁO ..TO DO MNIE ..ZE ..INNE RZECZY MAJĄ WARTOŚĆ..POZDRO..
I DZIĘKI ZA SZCZEROŚĆ ..SZACUNEK ..DLA CIEBIE GOLOMB..
Neron, jak to zrobiłeś, że dokładnie prześledziłeś jej życie. Przecież każda cichodajka stawia na dyskrecję i bardzo o nią dba.
Ja na przykład im ładniejsza kobieta, tym mniej zaufania mam...
..BARDZO DŁUGO ..SZUKAŁEM ..GABRIEL..BARDZO DŁUGO ..PRZERZUCAŁEM ...LASKI ..JEDNA ZA DRUGĄ ..
..
Co moge o nich opowiedziec piekne mlode kobiety i nie traktowalem je jak **cenzura** y tylko jak kobiety kture mialy potzeby
MAM SWOJE SPOSOBY..POZA TYM ZNALIŚMY SIĘ WCZEŚNIEJ ..KIEDYŚ JUŻ ..BYLIŚMY ZE SOBĄ ..DAWNO TEMU ..I TROCHĘ ..JUŻ JĄ ZNAM ..
no i widzisz, GOLOMB, wydałeś się. Każdy facet w głębi duszy gardzi **cenzura** mi, choćby nie wiem jak je uwielbiał. I każda **cenzura** zdaje sobie z tego sprawę w głębi serca, choćby wmawiała sobie i światu niewiadomo co
Neron, jeśli tak, to tylko pozazdrościć! Gratulacje!
Wiem że już się wcześniej znaliście bo na priv mi to kiedyś pisałeś
..DZIĘKI ..MÓWIĘ ..WAM ..ROZBUDZIĆ TAKĄ KOBIETĘ SEKSUALNIE ..TO POTEM ..JUŻ TYLKO ..SAM MIÓD..HA,HA,HA,..
..GABRIEL..NIE ŚPIESZ SIĘ ..Z NICZYM ..SAMO ..WSZYSTKO ..WYCHODZI ..
Widzisz Golomb...
A ja o dziewczynie którą teraz poznałem np mogę powiedzieć że jest piękna, młoda...
Ale mogę też powiedzieć że Lubi Przyrodę, jest nieco kłótliwa, lubił flirtować, wiem ile przeszła mógłbym długo mówić...
Bo ja nie widzę w niej tylko uroczej dziewczyny tylko osobę z którą mogę pogadać o wszystkim i o niczym...