Mężczyźni przede wszystkim z góry skazują siebie na porażkę i nie zabiegają o względy perfekcyjnych kobiety, bo są pewni, że nie mają u niej szans. Zazwyczaj wolą te naturalne , którymi nie będą musieli się z nikim dzielić.Więc w takim razie kto powinien rządzić w sypialni????On czy Ona?
kasia
07.10.2012 r. 21:12:53
gepard czyzbys i Ty sądził według siebie?
requiemdlasnu
07.10.2012 r. 21:53:00
do tematu : kobiety perfekcyjne sa nudne..
Gosia
08.10.2012 r. 06:33:09
To nie jest tak że mężczyźni boją się takich kobiet, oni po prostu je lekceważą. Od wieków jest przyjęte że to mężczyzna powinien być perfekcjonistą we wszystkim, a kobieta powinna być mu podległa. Przez te wszystkie czasy kobiety się zmieniły, też mają prawo głosu we wszystkim i to się mężczyznom nie podoba. Chcieliby dalej nad kobietami górować, być tymi najważniejszymi. Żeby wszystko kręciło się wokół nich. Niestety teraźniejsze kobiety chcą tego samego. I powstaje dylemat: dlaczego mężczyźni boją się kobiet perfekcyjnych?, oni się nie boją, to oni powinni być perfekcyjni.
MARKO
08.10.2012 r. 07:44:56
Piotrek masz kompleksy chłopie
wcale nie musisz byc Apollo. zeby sie pieknej
kobiecie spodobac
kasia
08.10.2012 r. 11:16:26
Krzysz
08.10.2012 r. 12:20:14
nataszka perfekcyjne kobiety nie istnieja... ...kazdy ma swoje wady i zalety...a faceci nie chcom Ciebie brac od tylu bo jestes w siebie zakochana...
co Ty potrzebujesz jest facet ktury Ci w akcji seksu od tylu milo tylek zleje...
Krzysz
08.10.2012 r. 13:10:48
Kazdy robi to jak chce... ...a jak facet Ci tak w akcji milo tylek zleje, to tym Tobie pokaze ze Cie Uwielbia...tylko zejdz z twojego myslenia ze masz zlota Cipke... ...bo faceci beda ciagle Tobie uciekac...i Ty nie bedziesz w stanie juz wiencej kochajacego kochac...
kasia
08.10.2012 r. 13:37:48
WŁAŚCIWIE CO ROZUMIESZ PRZEZ \" perfekcyjna\" BO CHYBA NIE SPRZATANIE , CHODZI RACZEJ O WYGLAD ZEWNETRZNY , DOBRZE ROZUMIEM ?
kasia
08.10.2012 r. 13:51:01
wooow
Krzysz
08.10.2012 r. 13:51:49
a skont te pytanie...;Dlaczego mężczyzni boją się kobiet zbyt perfekcyjnych???...interesujie Cie to nawet...??...
teraz odpowiem wyraznie..;...Facet jest za madra zeby tracil czas swojego zycia...po drugie; zbyt perfekcyjne Kobiety nie istnieja...nawet nie namalujesz mi Nataszka...
Krzysz
08.10.2012 r. 14:32:40
wyobraznia nie jest wyksztalcenie ze sobie pozwalas pisac ze istnieja takie kobiety...mozesz byc ladna moze masz ladne cialo moze jestes skuteczna...i myslis to jest wszystko zeby sobie myslic ze sa perfekcyjne Kobiety...ze Ty jestes taka...??... ...Sa Kobiety z klasa kture sa skuteczne w tym co robia...i ja lubie takie Kobieta...tylko jak nie sa zakochane w siebie i nie sa zarozumiale...
kasia
09.10.2012 r. 10:42:40
swoją droga ciekawe czy ten pan i pani są w sobie zakochani ?
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 12:06:40
ja się nie boje
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 12:10:23
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 12:17:52
a po zabawie będzie Johny wyglądał zapewne tak:
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 12:19:18
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 12:31:06
swoją drogą ,nigdy nie szukałem perfekcyjnej kobiety dla siebie
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 12:39:05
Ja zaraz wpadne na obiad
Fallen1982
09.10.2012 r. 12:52:00
KOGOŚ TU ŁADNIE POPIER...
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 13:13:36
Do później idę na miasto i obiad zjeść och nie chce się gotować to trzeba chodzić
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 17:33:06
Nataszka umie gotować,następny to ja robię obiad
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 17:44:43
w każdy
BinJohnyLaden
09.10.2012 r. 18:46:39
Eliocie z konstelacji osła ,za wenus. widze,że na Tibiego tematy zakładasz,a sam jesteś głupszy niż TIbi+ustawy kaczora z 2010r
kasia
09.10.2012 r. 18:56:54
Panowie gdyby was było stac na chociaz w 10% taką jak ona , tobyście nie musieli siedzieć w necie i sie dowartościowywać ......
Gabriela
09.10.2012 r. 19:15:03
jezeli moge wyrazic swoja opinie to ogolnie temat jest beznadziejny...bo nieprawda jest jak wyzej napisano ze mezczyzni boja sie \'perfekcyjnych konbiet\' wydaje mi sie ze bardziej boja sie odrzucenia od zarozumialych dam
kasia
09.10.2012 r. 19:27:45
oj gepard poczytaj sam siebie , potrafisz tylko obrazać , i myslisz ze tym sposobem robisz się dowcipny ? nie zauważyłam ani jednego słowa odnosnie tematu ,no ale cóz , dla kazdego musi byc miejsce na ziemi
Gabriela
09.10.2012 r. 19:29:17
ja nie musze sie dokladnie wglebiac w to co autor mial na mysli tylko wyrazam swoja o[pinie co odrazu nasunelo mi sie na mysl..kazdy ma prawo do wlasnego zdania a to nie oznacza odrazu ze zle zrozumialam to co ktos chcial przekazac
Gabriela
09.10.2012 r. 19:31:55
wiec lepiej sie nie tlumaczyc tylko poddac sie twojej niepodwazalnej ocenie
Gabriela
09.10.2012 r. 19:36:21
no to skoro tak to dlaczego odrazu podwazasz czyjes zdanie?
Mężczyźni przede wszystkim z góry skazują siebie na porażkę i nie zabiegają o względy perfekcyjnych kobiety, bo są pewni, że nie mają u niej szans. Zazwyczaj wolą te naturalne , którymi nie będą musieli się z nikim dzielić.Więc w takim razie kto powinien rządzić w sypialni????On czy Ona?
gepard czyzbys i Ty sądził według siebie?
do tematu : kobiety perfekcyjne sa nudne..
To nie jest tak że mężczyźni boją się takich kobiet, oni po prostu je lekceważą. Od wieków jest przyjęte że to mężczyzna powinien być perfekcjonistą we wszystkim, a kobieta powinna być mu podległa. Przez te wszystkie czasy kobiety się zmieniły, też mają prawo głosu we wszystkim i to się mężczyznom nie podoba. Chcieliby dalej nad kobietami górować, być tymi najważniejszymi. Żeby wszystko kręciło się wokół nich. Niestety teraźniejsze kobiety chcą tego samego. I powstaje dylemat: dlaczego mężczyźni boją się kobiet perfekcyjnych?, oni się nie boją, to oni powinni być perfekcyjni.
Piotrek masz kompleksy chłopie
wcale nie musisz byc Apollo. zeby sie pieknej
kobiecie spodobac
nataszka perfekcyjne kobiety nie istnieja...
...kazdy ma swoje wady i zalety...a faceci nie chcom Ciebie brac od tylu bo jestes w siebie zakochana...
co Ty potrzebujesz jest facet ktury Ci w akcji seksu od tylu milo tylek zleje...
Kazdy robi to jak chce...
...a jak facet Ci tak w akcji milo tylek zleje, to tym Tobie pokaze ze Cie Uwielbia...tylko zejdz z twojego myslenia ze masz zlota Cipke...
...bo faceci beda ciagle Tobie uciekac...i Ty nie bedziesz w stanie juz wiencej kochajacego kochac...
WŁAŚCIWIE CO ROZUMIESZ PRZEZ \" perfekcyjna\" BO CHYBA NIE SPRZATANIE , CHODZI RACZEJ O WYGLAD ZEWNETRZNY , DOBRZE ROZUMIEM ?
wooow
a skont te pytanie...;Dlaczego mężczyzni boją się kobiet zbyt perfekcyjnych???...interesujie Cie to nawet...??...
teraz odpowiem wyraznie..;...Facet jest za madra zeby tracil czas swojego zycia...po drugie; zbyt perfekcyjne Kobiety nie istnieja...nawet nie namalujesz mi Nataszka...
wyobraznia nie jest wyksztalcenie ze sobie pozwalas pisac ze istnieja takie kobiety...mozesz byc ladna moze masz ladne cialo moze jestes skuteczna...i myslis to jest wszystko zeby sobie myslic ze sa perfekcyjne Kobiety...ze Ty jestes taka...??...
...Sa Kobiety z klasa kture sa skuteczne w tym co robia...i ja lubie takie Kobieta...tylko jak nie sa zakochane w siebie i nie sa zarozumiale...
swoją droga ciekawe czy ten pan i pani są w sobie zakochani ?
ja się nie boje
Ja zaraz wpadne na obiad
KOGOŚ TU ŁADNIE POPIER...
Do później
idę na miasto i obiad zjeść
och nie chce się gotować
to trzeba chodzić
Nataszka umie gotować,następny to ja robię obiad
w każdy
Eliocie z konstelacji osła ,za wenus.
widze,że na Tibiego tematy zakładasz,a sam jesteś głupszy niż TIbi+ustawy kaczora z 2010r
Panowie gdyby was było stac na chociaz w 10% taką jak ona , tobyście nie musieli siedzieć w necie
i sie dowartościowywać ......
jezeli moge wyrazic swoja opinie to ogolnie temat jest beznadziejny...bo nieprawda jest jak wyzej napisano ze mezczyzni boja sie \'perfekcyjnych konbiet\' wydaje mi sie ze bardziej boja sie odrzucenia od zarozumialych dam
oj gepard poczytaj sam siebie , potrafisz tylko obrazać , i myslisz ze tym sposobem robisz się dowcipny ? nie zauważyłam ani jednego słowa odnosnie tematu ,no ale cóz , dla kazdego musi byc miejsce na ziemi
ja nie musze sie dokladnie wglebiac w to co autor mial na mysli tylko wyrazam swoja o[pinie co odrazu nasunelo mi sie na mysl..kazdy ma prawo do wlasnego zdania a to nie oznacza odrazu ze zle zrozumialam to co ktos chcial przekazac
wiec lepiej sie nie tlumaczyc tylko poddac sie twojej niepodwazalnej ocenie
no to skoro tak to dlaczego odrazu podwazasz czyjes zdanie?