Tematem są najgłupsze teksty jakie kiedykolwiek usłyszałyście od faceta przy zerwaniu znajomości,
najgłupsze powodu, największe bzdury a zarówno te śmieszne jak i bardziej poważne...
Miss Trouble ;)
20.09.2012 r. 21:16:14
A jak nie świnia to uj
Miss Trouble ;)
20.09.2012 r. 21:23:41
a normalnie nie dość,że nie potrafiący skonstruować zdania złożonego to na dokładkę nieumyty
Malwina
21.09.2012 r. 13:46:58
grunt, to nie dać sobie tego wmówić
Malwina
21.09.2012 r. 20:29:35
\"Złote myśli\" Tibiego
busdriver
21.09.2012 r. 20:43:06
Joanna chiba \"żatko\" szkołe odwiedzała
i dlatego Jej ortografia \"lerzy\"
Hubert S
22.09.2012 r. 21:21:09
a w jakiej książce gość zamówił dziewczynę do pokoju hotelowego, a potem ją sczyścił oznajmiając, że boli go klawikord?
Hubert S
22.09.2012 r. 21:34:02
autor Amerykanin, a książka znana w całym cywilizowanym świecie
Hubert S
23.09.2012 r. 13:46:54
książka nosi tytuł \"Buszujący w zbożu\" Salingera, a mam postulat, żeby plenić umysłową impotencję
Hubert S
23.09.2012 r. 13:48:05
impotenci na Wschód, bo się im Zachód nie podoba
Hubert S
23.09.2012 r. 14:21:42
powód rozstania trzeba znać, a faktycznie jeśli nazywa się go głupim, to wyświetla się własny poziom
Hubert S
23.09.2012 r. 14:29:29
próbuję znaleźć na forum kogoś o podobnych zainteresowaniach do pogadania, zakompleksiali mnie nie interesują
Hubert S
23.09.2012 r. 14:31:18
myślę, że każdy słyszał hasło - \"buszujący w zbożu\", chciałem pogadać z kimś, kogo interesuje dobra literatura, klasyka właściwie
Hubert S
23.09.2012 r. 14:37:42
wymiana poglądów nie musi być szukaniem przyjaciela, a agresję powodują kompleksy
Hubert S
23.09.2012 r. 14:55:58
kompleksy prostują zwoje mózgowe, a potem prosta droga do tratowania
Hubert S
23.09.2012 r. 14:59:54
piłem z wieloma ludźmi, ale takiego bełkotu jeszcze nie słyszałem
Hubert S
23.09.2012 r. 15:31:10
nie będę wyliczał z kim piłem, bo wywołam jeszcze większe kompleksy, a nigdy nie piłem, by wyciągnąć z człowieka wszystko,
interesuje mnie temat buntu przeciw establishmentowi, a takim zbuntowanym był Holden, bohater \"Buszującego w zbożu\", książka wydana na początku lat 50-tych, książka wyprzedzała, albo zwiastowała ruch hipisowski, interesuje mnie też historia tego ruchu
chętnie o tym pogadam
Hubert S
23.09.2012 r. 17:36:33
\"boli mnie klawikord\" powiedział w tej książce młody chłopak, który zamówił dziwkę do hotelu i jednak nie chciał się z nią przespać, znał więc ją kilka minut
jakiś czas temu kumpel mego ojca zaskoczył mnie kompletnie wykonaniem solówki na gitarze a potem dał mi do posłuchania Jimiego Hendrixa. Potem posłuchałem Joe Cockera, Jimiego Morrisona, Janis Joplin, Joe Cockera, Erica Claptona. Genialni ludzie, genialna muzyka. Część z nich nie żyje z powodu przedawkowania, a wszyscy zaczynali w latach 60-tych, właśnie na fali buntu przeciw establishmentowi.
Hubert S
23.09.2012 r. 17:45:31
to musiał być szczególny czas, jeśli powstała taka muzyka i tylu ludzi stworzyło takie kawałki; to klasyka nie do zdarcia,
a jeszcze Jimmy Page z Led Zeppelin
requiemdlasnu
23.09.2012 r. 18:01:48
w temacie; bo jest snieg albo go nie ma
Hubert S
23.09.2012 r. 18:42:00
Jimmy Morrison miał wiele dziewczyn, co mógł mówić, gdy się z nimi rozstawał?
requiemdlasnu
23.09.2012 r. 21:07:20
belgotal do nich bo byl na wodzie i dragach
requiemdlasnu
23.09.2012 r. 21:35:24
i tu kropka postawilas kropke nad i
bo nam facetom mozg rozwija sie ponoc do 7 roku zycia a potem tylko cialo
Hubert S
23.09.2012 r. 22:17:59
dziewczyna powiedziała - odchodzę, bo zrobisz to ty,
nie jestem pewna, czy mam rację, ale ja kocham niepewność
Szyszka
23.09.2012 r. 23:50:59
uslyszalam dzis taki glupi powod po wczorajszym \"kocham cie\" - tak po prostu;/
Szyszka
24.09.2012 r. 00:26:08
jest ciezko ale trzeba zyc dalej A Ty Kropeczka sie nie smutaj bo naprawde nie warto w zyciu wszystko jest mozliwe
Szyszka
24.09.2012 r. 00:27:19
jest ciezko ale trzeba zyc dalej A Ty Kropeczka sie nie smutaj bo naprawde nie warto w zyciu wszystko jest mozliwe
Szyszka
24.09.2012 r. 00:33:11
owszem ale nigdy nie wiadomo co nas milego w zyciu moze jeszcze spotkac
Tematem są najgłupsze teksty jakie kiedykolwiek usłyszałyście od faceta przy zerwaniu znajomości,
najgłupsze powodu, największe bzdury a zarówno te śmieszne jak i bardziej poważne...
A jak nie świnia to uj
a normalnie nie dość,że nie potrafiący skonstruować zdania złożonego to na dokładkę nieumyty
grunt, to nie dać sobie tego wmówić
\"Złote myśli\" Tibiego
Joanna chiba \"żatko\" szkołe odwiedzała
i dlatego Jej ortografia \"lerzy\"
a w jakiej książce gość zamówił dziewczynę do pokoju hotelowego, a potem ją sczyścił oznajmiając, że boli go klawikord?
autor Amerykanin, a książka znana w całym cywilizowanym świecie
książka nosi tytuł \"Buszujący w zbożu\" Salingera, a mam postulat, żeby plenić umysłową impotencję
impotenci na Wschód, bo się im Zachód nie podoba
powód rozstania trzeba znać, a faktycznie jeśli nazywa się go głupim, to wyświetla się własny poziom
próbuję znaleźć na forum kogoś o podobnych zainteresowaniach do pogadania, zakompleksiali mnie nie interesują
myślę, że każdy słyszał hasło - \"buszujący w zbożu\", chciałem pogadać z kimś, kogo interesuje dobra literatura, klasyka właściwie
wymiana poglądów nie musi być szukaniem przyjaciela, a agresję powodują kompleksy
kompleksy prostują zwoje mózgowe, a potem prosta droga do tratowania
piłem z wieloma ludźmi, ale takiego bełkotu jeszcze nie słyszałem
nie będę wyliczał z kim piłem, bo wywołam jeszcze większe kompleksy, a nigdy nie piłem, by wyciągnąć z człowieka wszystko,
interesuje mnie temat buntu przeciw establishmentowi, a takim zbuntowanym był Holden, bohater \"Buszującego w zbożu\", książka wydana na początku lat 50-tych, książka wyprzedzała, albo zwiastowała ruch hipisowski, interesuje mnie też historia tego ruchu
chętnie o tym pogadam
\"boli mnie klawikord\" powiedział w tej książce młody chłopak, który zamówił dziwkę do hotelu i jednak nie chciał się z nią przespać, znał więc ją kilka minut
jakiś czas temu kumpel mego ojca zaskoczył mnie kompletnie wykonaniem solówki na gitarze a potem dał mi do posłuchania Jimiego Hendrixa. Potem posłuchałem Joe Cockera, Jimiego Morrisona, Janis Joplin, Joe Cockera, Erica Claptona. Genialni ludzie, genialna muzyka. Część z nich nie żyje z powodu przedawkowania, a wszyscy zaczynali w latach 60-tych, właśnie na fali buntu przeciw establishmentowi.
to musiał być szczególny czas, jeśli powstała taka muzyka i tylu ludzi stworzyło takie kawałki; to klasyka nie do zdarcia,
a jeszcze Jimmy Page z Led Zeppelin
w temacie; bo jest snieg albo go nie ma
Jimmy Morrison miał wiele dziewczyn, co mógł mówić, gdy się z nimi rozstawał?
belgotal do nich bo byl na wodzie i dragach
i tu kropka postawilas kropke nad i
bo nam facetom mozg rozwija sie ponoc do 7 roku zycia a potem tylko cialo
dziewczyna powiedziała - odchodzę, bo zrobisz to ty,
nie jestem pewna, czy mam rację, ale ja kocham niepewność
uslyszalam dzis taki glupi powod po wczorajszym \"kocham cie\" - tak po prostu;/
jest ciezko ale trzeba zyc dalej
A Ty Kropeczka sie nie smutaj bo naprawde nie warto
w zyciu wszystko jest mozliwe
owszem ale nigdy nie wiadomo co nas milego w zyciu moze jeszcze spotkac