KAŻDY MA W MYŚLACH TAKIE MIEJSCE LAS, MORZE A MOŻE KABINA W SAMOLOCIE...POMARZYĆ MOŻNA A NIEKIEDY SPĘDZIĆ CUDOWNE CHWILE Z UKOCHANYM/UKOCHANĄ
sztygar
23.08.2012 r. 08:08:44
Łóżko wodne to jest to.tam bym chciał być sam na sam z ukochaną i uprawiać napewno nie buraki tylko
antek
23.08.2012 r. 09:12:38
do nie zapomnianej nocy we dwoje trzeba bajecznej osoby miejsce nie jest takie ważne
sztygar
24.08.2012 r. 00:22:21
bajecznie to by było i to jest moje marzenie wyjechać na seszele zamieszkać w szałasie na palach chodzić na golasa i sex, łowienie rybek, nurkowanie, i tak w kółko
sztygar
24.08.2012 r. 09:58:08
klimat jest też ważny. bo napewno nie zrobisz tego z ukochanym w Tesco w przebieralni bo będzie to pod stresem a to juz nie jest bajeczne miejsce
Karelia
26.08.2012 r. 20:29:02
łóżko wodne? bywa problem z utrzymaniem pozycji.
antku, Ty zawsze mile zaskakujesz.
sztygar
26.08.2012 r. 20:59:43
z utrzymaniem pozycji nie mam problemu surfowalem na desce i utrzymywałem pozycję nienagannie
Karelia
26.08.2012 r. 21:03:33
ale na desce balansowałeś w pojedynkę.
chyba.
sztygar
26.08.2012 r. 21:16:45
Jak mocno naskoczysz na łóżko to partnerka sama poleci do góry tylko wystarczy odpowiednio się nadstawic i sex jak marzenie, będie grało jak w zegareczku
Karelia
26.08.2012 r. 21:21:52
aha, a jak trafi się wypasiona foka i cosik strzeli, to nic. ewentualnie sąsiada zaleje. betka.
sztygar
26.08.2012 r. 21:33:36
nie przewidzialem tego, myślalem że te łóżka są wytrzymale.
a co sądzisz o plaży w ciemną noc z szampanem w dłoni i tylko mewy szum morza no iwójka zakochanych czy też spragnionych przytulania Ciał no może nie tylko przytulania.ale i
kaja
26.08.2012 r. 21:37:34
oprócz rozrzutnika jestem za wszystkimi miejscami
sztygar
26.08.2012 r. 21:42:25
dobra oprócz rozrzutnika gnojowego itp. sex jest bajeczny jest wszędzie
Karelia
26.08.2012 r. 22:01:55
tak, sztygarze, tak. szampan w dłoni, mewy, szum morza i piach w vaginie. bajecznie
chociaż... z Twojej ikonki dodanej wynika, że dziura w głowie.
sztygar
26.08.2012 r. 22:03:46
gdzie jest Kobieta i mężczyzna sam na sam iskra zawsze się zaświeci nie należy jej tylko gasić lecz podsycać drobnymi niuansami , gestamiaż zapłonie na dobre
Karelia
26.08.2012 r. 22:11:04
morza szum, ptaków śpiew, pusta plaża pośród drzew. echhhhhhh
sztygar
26.08.2012 r. 22:12:39
jak to śpiewali moi koedzy z Bigcycu Najlepsza na świecie jest milość w klołzecie
Karelia
26.08.2012 r. 22:19:48
po cóż tęsknić? klimat zmierza w kierunku wydłużenia pory letniej i ocieplenia zimy, a zima ma swoje uroki. rozgrzewanie po mroźnym spacerze na primjer
sztygar
26.08.2012 r. 22:44:09
właśnie Karl. Zimowe wydłużone noce służą do ocieplenia stosunków miedzy ludzkich ,przecież po coś te wydłużone wieczory są nieprawdaż
KAŻDY MA W MYŚLACH TAKIE MIEJSCE LAS, MORZE A MOŻE KABINA W SAMOLOCIE...POMARZYĆ MOŻNA A NIEKIEDY SPĘDZIĆ CUDOWNE CHWILE Z UKOCHANYM/UKOCHANĄ
Łóżko wodne to jest to.tam bym chciał być sam na sam z ukochaną
i uprawiać napewno nie buraki tylko
bajecznie to by było i to jest moje marzenie wyjechać na seszele zamieszkać w szałasie na palach chodzić na golasa i sex, łowienie rybek, nurkowanie, i tak w kółko
klimat jest też ważny. bo napewno nie zrobisz tego z ukochanym w Tesco w przebieralni bo będzie to pod stresem a to juz nie jest bajeczne miejsce
łóżko wodne?
bywa problem z utrzymaniem pozycji.
antku, Ty zawsze mile zaskakujesz.
z utrzymaniem pozycji nie mam problemu surfowalem na desce i utrzymywałem pozycję nienagannie
ale na desce balansowałeś w pojedynkę.
chyba.
Jak mocno naskoczysz na łóżko to partnerka sama poleci do góry tylko wystarczy odpowiednio się nadstawic i sex jak marzenie, będie grało jak w zegareczku
aha, a jak trafi się wypasiona foka i cosik strzeli, to nic. ewentualnie sąsiada zaleje. betka.
nie przewidzialem tego, myślalem że te łóżka są wytrzymale.
a co sądzisz o plaży w ciemną noc z szampanem w dłoni i tylko mewy szum morza no iwójka zakochanych czy też spragnionych przytulania Ciał no może nie tylko przytulania.ale i
dobra oprócz rozrzutnika gnojowego itp. sex jest bajeczny jest wszędzie
tak, sztygarze, tak. szampan w dłoni, mewy, szum morza i piach w vaginie. bajecznie
chociaż... z Twojej ikonki dodanej wynika, że dziura w głowie.
gdzie jest Kobieta i mężczyzna sam na sam iskra zawsze się zaświeci nie należy jej tylko gasić lecz podsycać drobnymi niuansami , gestamiaż zapłonie na dobre
morza szum, ptaków śpiew, pusta plaża pośród drzew. echhhhhhh
jak to śpiewali moi koedzy z Bigcycu Najlepsza na świecie jest milość w klołzecie
po cóż tęsknić? klimat zmierza w kierunku wydłużenia pory letniej i ocieplenia zimy, a zima ma swoje uroki. rozgrzewanie po mroźnym spacerze na primjer
właśnie Karl. Zimowe wydłużone noce służą do ocieplenia stosunków miedzy ludzkich ,przecież po coś te wydłużone wieczory są nieprawdaż
prawdaż, prawdaż.