tunezja chyba jest najtansza ze wszystkich urlopow wiec kazdego bedzie stac wydac te pare stowek
kaja
19.08.2012 r. 22:00:31
aniu
kaja
19.08.2012 r. 22:02:24
pojedziemy zobaczyć się z Tibim a co
kaja
19.08.2012 r. 22:13:59
ania w bikini po twoim domu bedzie chodzić ? no Tibi
Piotr_eL
20.08.2012 r. 17:49:25
ciekawe masz pomysly ..niesmiala /zastanawiam sie, czy je realizujesz ..czasem
Piotr_eL
20.08.2012 r. 19:56:43
pewnie ze tak, morze polnocne tez ma swoje uroki.. ale mozna pomyslec o austrii/w kilka osob mogloby byc fajnawo jesien w alpach jest urocza.. calkiem jak zima pojechalabys na taki organizowany wypad ludzi z netu? pomijam tibiego-jest trudny-a raczej latwy do przewidzenia
Piotr_eL
20.08.2012 r. 20:35:20
zawsze to mozna go zastrzelic-ale to takie niehumanitarne, no i jeszcze ta krew i caly ten syf hehe, moze uda ci sie jakos polubownie tego dokonac-nie wiele masz do zrobienia-wystarczy zdjac majtki
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:36:07
a ty jestes **cenzura** intelektualne, sam mi mozesz ublizac kuklo internetowa! ..a inni tobie nie?! no to masz dziwne poczucie rzeczywistosci, bujaj sie-niczym jej nie ujalem-a tobie to nawet sie nie da, bo najpierw trzeba miec cos w glowie a pozniej mozna umiec sie wypowiedziec-popaprany polglowku!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:44:22
jesli mozesz byc tak mily/powiedz jeszcze raz ..skladnie! bo ciezko pojac ten belkot
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:46:17
-a po drugie, jesli cos cie boli-to idz do lekarza
Piotr_eL
20.08.2012 r. 21:59:55
przestan mi ublizac tempaku/bo cie zgasze na kazdym watku tego forum! ..masz jeszcze opcje odposc i bedziesz sie cieszyl spokojem-no i pamietaj kto zaczal!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:12:49
jestes troche ..chory/powinno sie cie kontrolowac-nawet nie rozumiesz kto sie do kogo zaczal zle odzywac-inna kwestia, ze nie potrafisz sie wyslowic/ogarnij sie i doksztalc, albo nie ublizaj innym, i nie rob zamieszania!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:29:22
wiesz, malo co mnie twoja opinia na moj temat obchodzi, nie masz dosc rozumu by powiedziec cos co mnie zaskoczy-daj mi spokuj i nie osmieszaj sie juz-no bo poco masz sie tak po nic ..kalac
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:38:33
-to nie pisz, a przede wszystkim -nie ublizaj!
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:38:58
chora istoto
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:48:12
-naucz sie pisac po polsku ..erudyto
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:54:57
..a ogolnie to bardzo starasz sie zepsuc idee spotkania osob z wystarczajacym j.Polskim
Piotr_eL
20.08.2012 r. 22:57:08
..a co do glowy ci wchodzi, to zostaw to sobie na wieczorne pogawendki przy denaturacie ..z tatkim
Piotr_eL
21.08.2012 r. 07:25:07
glupio wyszlo, fakt
-a co do tematu, myslisz ze ktos zechce pojechac?
Ja juz sie popisalem na forum, no ty tez swiety nie jestes
marnie to widze
-w rezerwie te mile panie z klauzula w profilu /sponsoring/
..ale jakos nie moge sie przemoc
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:10:18
rozumiem ze mozemy dopisac cie do listy /przelamiesz pierwsze lody, no i bedziesz pierwsza
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:14:56
cool, juz sie nie martwie, ze chetnych malo
Piotr_eL
21.08.2012 r. 11:22:43
fakt, zobaczymy co z tego naszego gadania wyjdzie/ale milo pomarzyc-a juz zrealizowac marzenia/mmm.. mniam
jak tu tyle samotnych osob jest
tunezja chyba jest najtansza ze wszystkich urlopow wiec kazdego bedzie stac wydac te pare stowek
pojedziemy zobaczyć się z Tibim a co
ania w bikini po twoim domu bedzie chodzić ? no Tibi
ciekawe masz pomysly ..niesmiala /zastanawiam sie, czy je realizujesz ..czasem
pewnie ze tak, morze polnocne tez ma swoje uroki.. ale mozna pomyslec o austrii/w kilka osob mogloby byc fajnawo
jesien w alpach jest urocza.. calkiem jak zima
pojechalabys na taki organizowany wypad ludzi z netu? pomijam tibiego-jest trudny-a raczej latwy do przewidzenia
zawsze to mozna go zastrzelic-ale to takie niehumanitarne, no i jeszcze ta krew i caly ten syf
hehe, moze uda ci sie jakos polubownie tego dokonac-nie wiele masz do zrobienia-wystarczy zdjac majtki
a ty jestes **cenzura** intelektualne, sam mi mozesz ublizac kuklo internetowa! ..a inni tobie nie?! no to masz dziwne poczucie rzeczywistosci, bujaj sie-niczym jej nie ujalem-a tobie to nawet sie nie da, bo najpierw trzeba miec cos w glowie a pozniej mozna umiec sie wypowiedziec-popaprany polglowku!
jesli mozesz byc tak mily/powiedz jeszcze raz ..skladnie! bo ciezko pojac ten belkot
-a po drugie, jesli cos cie boli-to idz do lekarza
przestan mi ublizac tempaku/bo cie zgasze na kazdym watku tego forum! ..masz jeszcze opcje odposc i bedziesz sie cieszyl spokojem-no i pamietaj kto zaczal!
jestes troche ..chory/powinno sie cie kontrolowac-nawet nie rozumiesz kto sie do kogo zaczal zle odzywac-inna kwestia, ze nie potrafisz sie wyslowic/ogarnij sie i doksztalc, albo nie ublizaj innym, i nie rob zamieszania!
wiesz, malo co mnie twoja opinia na moj temat obchodzi, nie masz dosc rozumu by powiedziec cos co mnie zaskoczy-daj mi spokuj i nie osmieszaj sie juz-no bo poco masz sie tak po nic ..kalac
-to nie pisz, a przede wszystkim -nie ublizaj!
chora istoto
-naucz sie pisac po polsku ..erudyto
..a ogolnie to bardzo starasz sie zepsuc idee spotkania osob z wystarczajacym j.Polskim
..a co do glowy ci wchodzi, to zostaw to sobie na wieczorne pogawendki przy denaturacie ..z tatkim
glupio wyszlo, fakt
-a co do tematu, myslisz ze ktos zechce pojechac?
Ja juz sie popisalem na forum, no ty tez swiety nie jestes
marnie to widze
-w rezerwie te mile panie z klauzula w profilu /sponsoring/
..ale jakos nie moge sie przemoc
rozumiem ze mozemy dopisac cie do listy
/przelamiesz pierwsze lody, no i bedziesz pierwsza
cool, juz sie nie martwie, ze chetnych malo
fakt, zobaczymy co z tego naszego gadania wyjdzie/ale milo pomarzyc-a juz zrealizowac marzenia/mmm.. mniam
ale nie same od siebie-a szkoda