hehe.. nawet odpowiedziales abstrakcyjnie-jestes na tym forum mistrzem-urudyto!
Mariusz
16.08.2012 r. 16:27:13
no a jak! pijam wyłącznie urynę w urodytowum kubeczku, a poza tym nie mam pańskiego płaszcza, i co pan mi teraz zrobi misczu?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 16:31:11
-poprosze cie grzecznie, nie pisz mi tu farmazonow ..mistrzu!
Mariusz
16.08.2012 r. 16:39:13
to też abstrakcja? ten farmazon? czy umysłowe wypociny miscza z koziej wólki? wszystko spox i nie szukaam zaczepki, tylko nie wiem, co to farmazon...
Piotr_eL
16.08.2012 r. 16:42:15
-a co to za kot?
Mariusz
16.08.2012 r. 16:43:52
to jest kot...który potrafi latać,powaga...taki latający mój kot!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 16:47:49
znecasz sie nad nim, fotografujesz a pozniej twierdzisz, ze jest niezwykly.. hmm..
-nie uważasz, ze to troche ..dziwne?!?
Mariusz
16.08.2012 r. 16:52:18
czy dziwne, że fotografuję kota? hm....dla mnie mało dziwne...moim subiektywnym zdaniem kot szczęśliwy jest, ponad to tak weterynarz twierdzi, więc nie mam jakiś kompleksów z tym...spox...a na siekierę to jeździłem sto lat temu...jak jeszcze miałem włosy...
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:01:26
-ubolewasz nad ich brakiem, czy siekiera cie korci?
a co do kota, to nie gadaj ze wiesz jak to z nim jest-przeciez ci nie powiedzial/a konował moze klamac-albo ty!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:03:25
-nie mily?!?
no co ty, probuje temat pchnac do przodu-jestem milą osobą
pozory to inna kwestia
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:05:42
..a temat jest poprostu inny niz gadka o du.pie maryny!
-ja cie nie ganie za poglady czy opinie!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:08:32
jesli chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie, to pomysl chwile i uswiadom sobie, ze nic o mnie nie wiesz-moze wtedy zrozumiesz co to są pozory i wlasne subiektywne wnioski na moj temat /szczeze polecam tą droge
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:17:59
-jestes sprawiedliwa/przyznaje, ze moje wypowiedzi moga bolec ale to nie znaczy odrazu, ze jestem zly-no i lubie tu pisac bo niemam konkurecji
-prowokuje was, i nie zywie zlych uczuc!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:26:42
myslisz, ze bym sie przestraszyl? /hmm.. pozdrów tego (zlego diabla) dodaj, ze dobro zwycieza!
..zawsze!
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:33:22
w piekle pewno tak, ale ..na Boga, masz wiekszy wybór!
zlo to zlo, a dobro jest tą lepszą opcją
-no i ten brak zla\\nie kusi cie to?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:46:21
-a mnie przeraza twoja postawa/a kusi mnie zeby cie sklonic do wiekszej swobody wypowiedzi
-dasz sie?
Mariusz
16.08.2012 r. 17:59:26
postawa....no cóż,,,lekko zamknięta....nie pasuje na czata...należy rozchylić bardziej...ręce...
Piotr_eL
16.08.2012 r. 17:59:52
-wybierasz zlo, twierdzisz, ze jest cool/zaskoczony jestem wyborem-stad zdziwienie i uwaga co do tego!
-masz wolna wole, nie muwie ze zle/niechce ci dokladac ..zla!
-a z tym panowaniem nad soba to bądz obiektywna, ponosi cie kiedy slowa są inne niz oczekujesz, no i oto chodzi
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:06:46
przeciez tak napisalas!
-co nie?
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:09:49
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:10:48
..no juz sie uspokoj/bedzie dobrze-nie ze obiecuje, ale mam nadzieje
Piotr_eL
16.08.2012 r. 18:13:22
a zauwazylem to w tekscie co do wyboru miedzy mniejszym a wiekszym zlem-i w tej wypowiedzi pominelas opcje dobro!
-dlatego skomentowalem, ze tak tylko w piekle jest..
-jak w temacie ->
->
&list=UUXE9g0QJD45ySAKCXNpi56A&index=9&feature=plcp">&list=UUXE9g0QJD45ySAKCXNpi56A&index=9&feature=plcp
..zapraszam do wypowiedzi
masz odwage wyjsc z cienia, podoba sie filmik?
wielu innych zeczy taz nie/a szkoda
temat abstrakcja....rozumiem, spox!
hehe.. nawet odpowiedziales abstrakcyjnie-jestes na tym forum mistrzem-urudyto!
no a jak! pijam wyłącznie urynę w urodytowum kubeczku, a poza tym nie mam pańskiego płaszcza, i co pan mi teraz zrobi misczu?
-poprosze cie grzecznie, nie pisz mi tu farmazonow ..mistrzu!
to też abstrakcja? ten farmazon? czy umysłowe wypociny miscza z koziej wólki? wszystko spox i nie szukaam zaczepki, tylko nie wiem, co to farmazon...
-a co to za kot?
to jest kot...który potrafi latać,powaga...taki latający mój kot!
znecasz sie nad nim, fotografujesz a pozniej twierdzisz, ze jest niezwykly.. hmm..
-nie uważasz, ze to troche ..dziwne?!?
czy dziwne, że fotografuję kota? hm....dla mnie mało dziwne...moim subiektywnym zdaniem kot szczęśliwy jest, ponad to tak weterynarz twierdzi, więc nie mam jakiś kompleksów z tym...spox...a na siekierę to jeździłem sto lat temu...jak jeszcze miałem włosy...
-ubolewasz nad ich brakiem, czy siekiera cie korci?
a co do kota, to nie gadaj ze wiesz jak to z nim jest-przeciez ci nie powiedzial/a konował moze klamac-albo ty!
-nie mily?!?
no co ty, probuje temat pchnac do przodu-jestem milą osobą
pozory to inna kwestia
..a temat jest poprostu inny niz gadka o du.pie maryny!
-ja cie nie ganie za poglady czy opinie!
jesli chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie, to pomysl chwile i uswiadom sobie, ze nic o mnie nie wiesz-moze wtedy zrozumiesz co to są pozory i wlasne subiektywne wnioski na moj temat /szczeze polecam tą droge
-jestes sprawiedliwa/przyznaje, ze moje wypowiedzi moga bolec ale to nie znaczy odrazu, ze jestem zly-no i lubie tu pisac bo niemam konkurecji
-prowokuje was, i nie zywie zlych uczuc!
myslisz, ze bym sie przestraszyl? /hmm.. pozdrów tego (zlego diabla) dodaj, ze dobro zwycieza!
..zawsze!
w piekle pewno tak, ale ..na Boga, masz wiekszy wybór!
zlo to zlo, a dobro jest tą lepszą opcją
-no i ten brak zla\\nie kusi cie to?
-a mnie przeraza twoja postawa/a kusi mnie zeby cie sklonic do wiekszej swobody wypowiedzi
-dasz sie?
postawa....no cóż,,,lekko zamknięta....nie pasuje na czata...należy rozchylić bardziej...ręce...
-wybierasz zlo, twierdzisz, ze jest cool/zaskoczony jestem wyborem-stad zdziwienie i uwaga co do tego!
-masz wolna wole, nie muwie ze zle/niechce ci dokladac ..zla!
-a z tym panowaniem nad soba to bądz obiektywna, ponosi cie kiedy slowa są inne niz oczekujesz, no i oto chodzi
przeciez tak napisalas!
-co nie?
..no juz sie uspokoj/bedzie dobrze-nie ze obiecuje, ale mam nadzieje
a zauwazylem to w tekscie co do wyboru miedzy mniejszym a wiekszym zlem-i w tej wypowiedzi pominelas opcje dobro!
-dlatego skomentowalem, ze tak tylko w piekle jest..
-mie uważasz?