Rodzi się pytanie czy to Twoje zdjęcie na profilu?
antek
13.08.2012 r. 15:47:01
jest doby sposób na takie sprawy . postaw swoją fotkę pomiędzy słodyczami i wpuść dzieci , jak słodycze znikną to nie jesteś brzydki a ja nie znikną to słodycze były niesmaczne po prostu
Stokroteczka
13.08.2012 r. 15:50:34
Dobre
Dark-Jedi
13.08.2012 r. 22:12:48
Z doswiadczenia mowie ze to zalezy ile sie ma wypite
Dark-Jedi
13.08.2012 r. 23:19:32
Ale niekiedy nie pomaga nawet 4 promile
Dark-Jedi
13.08.2012 r. 23:53:05
to swieta prawda.
Dark-Jedi
14.08.2012 r. 01:49:58
2 glebokie i zaczniesz \"lepiej\" widziec
antek
14.08.2012 r. 15:07:39
Maciek najlepszy sposób na poderwanie dziewczyny jest podejść i zagadać
Nieśmiałość nie ma nic wspólnego z wyglądem
Dziewczyny nie gryzą a jak jakaś się Ciebie zbliża to może ma chęć Ciebie pocałować
Teresa
14.08.2012 r. 21:03:06
Weź Adam co to za rady dla młodego chłopaka ,weź nie deprawuj młodych ludzi...każdy ma swój czas.
Maciek spokojnie mozesz dziewczyne zaprosic na randke do kina czy na spacer, jak sie nie zgodzi to sie nie przejmuj i zapytaj sie kolejnej aż do skutku. Normalnie zapytaj czy zechciała by sie z toba wybrac do kina czy na spacer..wczesniej mozesz znalezc jakis fajny film w kinie taki co lubią dziewczyny ..jak jestes wstydliwy to mozesz napisac jej na gg lub wysłac esemesa...
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:07:25
..albo zrób cos w stylu geparda, zaczej sie na nia w psychjatryku! ..mozesz dlugo czekac-ale zawsze masz wsparcie z jego strony
Teresa
14.08.2012 r. 21:11:08
a co moze znajde mu dziewczyne
Maciek uroda u faceta to rzecz drugorzedna..gdybys był dziewczyną to mógłbys sie tym przejmowac . Masz 18 lat jeszcze całe życie przed Tobą ...masz czas, jeszcze same dziewczyny beda Ci sie naprzykrzac ....
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:13:24
kreskowki takie z netu? ..jak ty?!? hehe
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:15:11
..a sama sie nie piszesz na niego? ..przeciez tak ci sie podoba
Teresa
14.08.2012 r. 21:17:07
oj tam jak ktos chce i szuka to znajdzie wiec powodzenia Maciek ..albo jak Maciek jest dobry z informatyki to mozesz jakiejs dziewczynie cos pomóc wytłumaczyc w realu od tego mozesz zacząc....
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:21:22
..i skonczyc zarazem, na tym co teresa powiedziala.. ale masz wybór-nikły coprawda-ale zawsze cos.. ewentualnie mozesz sie wypisac z opcji szukania i czeka, ze sam zostaniesz znaleziony
Teresa
14.08.2012 r. 21:24:22
Najlepiej jak sam sobie znajdzie i zacznie przełamywac niesmiałosc...
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:26:37
byleby nie uzywal do tego ciezkich przedmiotów, i rad geparda
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:31:49
jesli liczysz na leki albo h.uja w pysk to sie zwroc gdzie indziej /mnie nie bawisz/ ..albo odnalez w spoleczenstwie
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:33:22
..albo autostrada i push off
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:39:32
oh jej, ale sie spiąles-skoczysz czy nie?!? hehe
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:48:26
..masz ku.wo sesje czy pa.ze w tym umyslowym burdelu-bo ku.wa juz ciezko cie zrozumiec nawet jak matka za ciebie tlumaczy-masz problem mistrzu sciery i gejowej zagrywy!
Teresa
14.08.2012 r. 21:49:15
wstyd normalenie , jak mozna pisac takie wulgaryzmy
Teresa
14.08.2012 r. 21:50:30
może melise wam zaparze
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:56:30
ty elio. do mnie cos mowisz?!? -lub o mnie?
Piotr_eL
14.08.2012 r. 21:57:40
ty gepard masz tyle kultury co rozumu i wiedzy ..zatem wiesz juz ile
Rodzi się pytanie czy to Twoje zdjęcie na profilu?
jest doby sposób na takie sprawy . postaw swoją fotkę pomiędzy słodyczami i wpuść dzieci , jak słodycze znikną to nie jesteś brzydki
a ja nie znikną to słodycze były niesmaczne po prostu
Dobre
Z doswiadczenia mowie ze to zalezy ile sie ma wypite
Ale niekiedy nie pomaga nawet 4 promile
to swieta prawda.
2 glebokie
i zaczniesz \"lepiej\" widziec
Maciek najlepszy sposób na poderwanie dziewczyny jest podejść i zagadać
a jak jakaś się Ciebie zbliża to może ma chęć Ciebie pocałować
Nieśmiałość nie ma nic wspólnego z wyglądem
Dziewczyny nie gryzą
Weź Adam co to za rady dla młodego chłopaka ,weź nie deprawuj młodych ludzi...każdy ma swój czas.
Maciek spokojnie mozesz dziewczyne zaprosic na randke do kina czy na spacer, jak sie nie zgodzi to sie nie przejmuj i zapytaj sie kolejnej aż do skutku. Normalnie zapytaj czy zechciała by sie z toba wybrac do kina czy na spacer..wczesniej mozesz znalezc jakis fajny film w kinie taki co lubią dziewczyny ..jak jestes wstydliwy to mozesz napisac jej na gg lub wysłac esemesa...
..albo zrób cos w stylu geparda, zaczej sie na nia w psychjatryku! ..mozesz dlugo czekac-ale zawsze masz wsparcie z jego strony
a co moze znajde mu dziewczyne
Maciek uroda u faceta to rzecz drugorzedna..gdybys był dziewczyną to mógłbys sie tym przejmowac . Masz 18 lat jeszcze całe życie przed Tobą ...masz czas, jeszcze same dziewczyny beda Ci sie naprzykrzac ....
kreskowki takie z netu? ..jak ty?!? hehe
..a sama sie nie piszesz na niego? ..przeciez tak ci sie podoba
oj tam jak ktos chce i szuka to znajdzie wiec powodzenia Maciek ..albo jak Maciek jest dobry z informatyki to mozesz jakiejs dziewczynie cos pomóc wytłumaczyc w realu od tego mozesz zacząc....
..i skonczyc zarazem, na tym co teresa powiedziala.. ale masz wybór-nikły coprawda-ale zawsze cos.. ewentualnie mozesz sie wypisac z opcji szukania i czeka, ze sam zostaniesz znaleziony
Najlepiej jak sam sobie znajdzie i zacznie przełamywac niesmiałosc...
byleby nie uzywal do tego ciezkich przedmiotów, i rad geparda
jesli liczysz na leki albo h.uja w pysk to sie zwroc gdzie indziej /mnie nie bawisz/ ..albo odnalez w spoleczenstwie
..albo autostrada i push off
oh jej, ale sie spiąles-skoczysz czy nie?!? hehe
..masz ku.wo sesje czy pa.ze w tym umyslowym burdelu-bo ku.wa juz ciezko cie zrozumiec nawet jak matka za ciebie tlumaczy-masz problem mistrzu sciery i gejowej zagrywy!
wstyd normalenie , jak mozna pisac takie wulgaryzmy
może melise wam zaparze
ty elio. do mnie cos mowisz?!? -lub o mnie?
ty gepard masz tyle kultury co rozumu i wiedzy ..zatem wiesz juz ile
pozdrawiam
&feature=plcp">&feature=plcp
..mnie nie interesuje jakie lubisz
ale daruj sobie opinie o mnie/geju!
w innym watku na tym forum juz ci wyjasnilem, ze masz mi z tym swoim gownem ktore tu publicznie podajesz\\zejsc mi z priv!