nie sądzę,kwestia kultury wypowiedzi,a że ktoś ma inne zdanie-jego prawo
Czarny
12.08.2012 r. 23:02:44
mam jakieś tam swoje zasady i ich się bedę trzymał,wolę wiatraki
Czarny
12.08.2012 r. 23:17:02
Malwina
13.08.2012 r. 14:39:28
Uważam, że prawdziwa miłość powinna opierać się na przyjaźni, bo z biegiem lat tracimy pożądanie, seks staje się rzadszy i co nam wtedy zostaje?.....właśnie przyjaźń, bo przyjaciele zawsze mają o czym pogadać, mogą na siebie liczyć W związkach, gdzie dominował seks i pożądanie tego nie ma, z czasem dwoje, bliskich sobie ludzi, staje się nagle obcymi....
Piotr_eL
13.08.2012 r. 15:42:08
ta opinia to z doswiadczenia, czy?!?
Malwina
13.08.2012 r. 19:21:50
Piotrze z doświadczenia i głębokich przemyśleń
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:24:24
wspolczuje zyciowej porazki/ale jeszcze wszystko przed toba
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:24:51
zatem ..sukcesu zycze
Piotr_eL
13.08.2012 r. 20:42:10
to nie rownowaga fuga... raczej stan rzeczy/co u twojego meża i dzieci slychac-masz dlanich wiesci z forum na temat sexu bez zobowiazan? ..watpie, pewno wiesz jak by sie czuli wiedząc
..ale nie moja sprawa, szkoda tylko, ze taki wlasnie jest swiat/pozdrow rodzine od userow
Piotr_eL
13.08.2012 r. 20:59:27
masz subiektywne wrarzenia!i h.jowy avatar!
-czy to wynika z twojej tozsamosci, czy z tego co masz w główce?!?
Piotr_eL
13.08.2012 r. 21:00:07
to do ciebie bylo fuga...
Piotr_eL
13.08.2012 r. 21:11:31
nie medrkuj bo widac, ze oceniasz po sobie ..misiu zastanow sie lepiej dlaczego pomijasz pytania i atakujesz mnie swoimi schizami o jakichs zlosliwosciach!?!
Piotr_eL
13.08.2012 r. 21:21:43
no i widzisz ..nie na temat, a do tego bez zwiazku-no i jeszcze glupkowato! ..mama powinna byc z ciebie dumna/co do ojca, to penie zatłoklby ci nad ranem w szopie sąsiada ..wraz z nim samym! bywaj!
Piotr_eL
13.08.2012 r. 21:36:27
co masz na mysli? ..fakt, mowiono mi bym z glupim /zwlaszcza w stroju klauna nie gadał-ale daje wam szanse-byscie pokazali kim jestescie! ..masz mi za zle, ze cie trzymam na dystans? ..przecierz jestes agresywna, co o niepoczytalnosci nie wspomne-wieic sie nie dziw ..kreskowko bez twarzy i imienia!
it.
13.08.2012 r. 21:38:51
Jest nam nieraz ciezko zaufac drugiemu czlowiekowi,bo te fundamentalne zasady zbyt czesto sa lamane.
Piotr_eL
13.08.2012 r. 21:39:36
nie sil sie juz, wlasnie skreslilem cie, nawet z tej listy /interesujace przypadki schorzen umyslowych/
wez gleboki oddech i ..sie zamknij
it.
13.08.2012 r. 21:49:47
Ja jestem przeciwny krotkotrwalym zwiazkom,ale panstwu obojgu chyba brakuje seksu.W ekstremalnych przypadkach ,moze pomoc.
Piotr_eL
13.08.2012 r. 21:55:53
\'to\' ..mowisz do kogos, czy tylka tak sie dales poniesc fantazji?
..no i jeszcze tylko taka uwaga, co ma sex/lub jego brak/ do calosci wypowiedzi w temacie?
it.
13.08.2012 r. 22:00:26
Zaraz przeczytam calosc.Bo wskoczylem z nienacka.
it.
13.08.2012 r. 22:19:46
Tu od poczatku panuje napieta atmoswera.To delikatne sprawy.Ale Fugessa nie bedzie pisac na forum ze ma takiego a nie innego meza i nie ma na rozwod,np.Takie sprawy to na priw.
Stokroteczka
14.08.2012 r. 13:40:44
Witam wszystkich ...widzę ,że niektórym ta 13-stka najzwyczajniej zaszkodziła...
Piotr_eL
14.08.2012 r. 18:57:14
ciekawe komu
Piotr_eL
14.08.2012 r. 19:07:34
postukaj laską wkolo to zobaczysz :p albo ..wy czujesz
Piotr_eL
14.08.2012 r. 19:20:01
hehe
Piotr_eL
14.08.2012 r. 19:21:52
jak nie starcza w glowie to lepiej tak/a sama sie mozesz czyms pochwalic? /pomine rodzine, z wiadomych wzgledow zatem?!?
it.
14.08.2012 r. 21:48:10
Sara A Ty wczoraj nie bylas Stokrotka?
it.
14.08.2012 r. 21:50:39
Oj sorry ,pomylilo mi sie.
it.
14.08.2012 r. 22:03:18
No ja wlasnie slyszalem ze u wilkow to roznie wyglada.W jednych stadach slabe osobniki sie wspiera,jak sa chore to jedzenie dla nich sie przeznacza z polowan.A winnych to podobno sie je odsuwa.To zalezy o rejonu geograficznego.
it.
14.08.2012 r. 22:23:35
No az tak to nie.Ale wiemy o co chodzi.Kazdy drapie o swoje.A nawet wiecej.
Kowal,dobrze napisane
nie sądzę,kwestia kultury wypowiedzi,a że ktoś ma inne zdanie-jego prawo
mam jakieś tam swoje zasady i ich się bedę trzymał,wolę wiatraki
Uważam, że prawdziwa miłość powinna opierać się na przyjaźni, bo z biegiem lat tracimy pożądanie, seks staje się rzadszy i co nam wtedy zostaje?.....właśnie przyjaźń, bo przyjaciele zawsze mają o czym pogadać, mogą na siebie liczyć
W związkach, gdzie dominował seks i pożądanie tego nie ma, z czasem dwoje, bliskich sobie ludzi, staje się nagle obcymi....
ta opinia to z doswiadczenia, czy?!?
Piotrze
z doświadczenia i głębokich przemyśleń
wspolczuje zyciowej porazki/ale jeszcze wszystko przed toba
zatem ..sukcesu zycze
to nie rownowaga fuga... raczej stan rzeczy/co u twojego meża i dzieci slychac-masz dlanich wiesci z forum na temat sexu bez zobowiazan? ..watpie, pewno wiesz jak by sie czuli wiedząc
..ale nie moja sprawa, szkoda tylko, ze taki wlasnie jest swiat/pozdrow rodzine od userow
masz subiektywne wrarzenia!i h.jowy avatar!
-czy to wynika z twojej tozsamosci, czy z tego co masz w główce?!?
to do ciebie bylo fuga...
nie medrkuj bo widac, ze oceniasz po sobie ..misiu
zastanow sie lepiej dlaczego pomijasz pytania i atakujesz mnie swoimi schizami o jakichs zlosliwosciach!?!
no i widzisz ..nie na temat, a do tego bez zwiazku-no i jeszcze glupkowato! ..mama powinna byc z ciebie dumna/co do ojca, to penie zatłoklby ci nad ranem w szopie sąsiada ..wraz z nim samym! bywaj!
co masz na mysli? ..fakt, mowiono mi bym z glupim /zwlaszcza w stroju klauna nie gadał-ale daje wam szanse-byscie pokazali kim jestescie! ..masz mi za zle, ze cie trzymam na dystans? ..przecierz jestes agresywna, co o niepoczytalnosci nie wspomne-wieic sie nie dziw ..kreskowko bez twarzy i imienia!
Jest nam nieraz ciezko zaufac drugiemu czlowiekowi,bo te fundamentalne zasady zbyt czesto sa lamane.
nie sil sie juz, wlasnie skreslilem cie, nawet z tej listy /interesujace przypadki schorzen umyslowych/
wez gleboki oddech i ..sie zamknij
Ja jestem przeciwny krotkotrwalym zwiazkom,ale panstwu obojgu chyba brakuje seksu.W ekstremalnych przypadkach ,moze pomoc.
\'to\' ..mowisz do kogos, czy tylka tak sie dales poniesc fantazji?
..no i jeszcze tylko taka uwaga, co ma sex/lub jego brak/ do calosci wypowiedzi w temacie?
Zaraz przeczytam calosc.Bo wskoczylem z nienacka.
Tu od poczatku panuje napieta atmoswera.To delikatne sprawy.Ale Fugessa nie bedzie pisac na forum ze ma takiego a nie innego meza i nie ma na rozwod,np.Takie sprawy to na priw.
Witam wszystkich ...widzę ,że niektórym ta 13-stka najzwyczajniej zaszkodziła...
ciekawe komu
postukaj laską wkolo to zobaczysz :p albo ..wy czujesz
hehe
jak nie starcza w glowie to lepiej tak/a sama sie mozesz czyms pochwalic? /pomine rodzine, z wiadomych wzgledow
zatem?!?
Sara A Ty wczoraj nie bylas Stokrotka?
Oj sorry ,pomylilo mi sie.
No ja wlasnie slyszalem ze u wilkow to roznie wyglada.W jednych stadach slabe osobniki sie wspiera,jak sa chore to jedzenie dla nich sie przeznacza z polowan.A winnych to podobno sie je odsuwa.To zalezy o rejonu geograficznego.
No az tak to nie.Ale wiemy o co chodzi.Kazdy drapie o swoje.A nawet wiecej.