Poznajecie kogoś w realu albo przez internet...itp...
Próbował ktoś z Was albo czy skusiłby się na seks /oral czy cokolwiek z taką osobą?
Oczywiście wiedząć, że to jest jednorazowa przygoda i nigdy więcej się nie spotkacie oraz nikt nie dowie się...
Pytanie jest skierowane do poważnych ludzi, którzy są w związkach.
adam66
09.08.2012 r. 17:30:28
Takie \"przypadki\" występują i podejrzewam że nawet często, zwłaszcza na różnego rodzaju imprezkach, tylko kto się do tego przyzna i jeszcze będzie chciał o tym opowiadać?!
antek
09.08.2012 r. 18:12:36
prawda trzeba pochodzić przynajmniej na
Piotr_eL
13.08.2012 r. 14:45:11
wiec jestes mezatka i sie z nim spotkasz, albo wolisz, co??
antek
13.08.2012 r. 18:48:08
zgodnie z zasadą jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Piotr_eL
13.08.2012 r. 18:50:43
niee.. chcesz mi powiedziec, ze jestes stara panna?!
antek
13.08.2012 r. 18:53:42
stara to nie na 80siątkie nie wygląda
Piotr_eL
13.08.2012 r. 18:54:04
mnie nie wadzi twoj styl zycia, ale ubolewam nad oschloscia twoich wypowiedzi i tendencja do pomijania istotnych kwestii.. takich jak sedno pytania i zwiezlosci odpowiedzi/poza tym jestes cool
fuges... wygladasz raczej jak ..az ciezko slowa znbalezc
Piotr_eL
13.08.2012 r. 18:58:49
fuges... czego szukasz \'mezatko\' ?
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:00:41
znaczy innych tez nie szanujesz podczas rozmowy, poprostu se gadasz i pomijasz reszte-bo jestes najwazniejsza i taka madra, ze nie wdajesz sie w konwersacje-no bo po co?!? -tak?
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:02:24
fuges... /co mężowi mowisz, ze piszesz z kolezankami na forum kosmetycznym?!?
eh kobiety, smerf... nie badz taka pewna! ..a ty fugo-jak szukasz sexu to idz i mezowi wlez do lozka-bedzie po bozemu i przynajmniej nie bedziesz wymiotowac rankiem przed domem
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:22:36
po czym innym.. jak mąż
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:30:23
fuga... -skoro tak twierdzisz to nie pytam juz co myslisz o tych porankach /za domem/ ale, chetnie poslucham co masz zabawnego do powiedzenia w temacie, zatem?
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:32:03
pomin torsje! ..prosze
Piotr_eL
13.08.2012 r. 19:38:44
no wiesz, nie kazdy musi sie rozwijac i lubiec co inni lubia-a co do aluzji, to jak sie z nia czujesz /skoro mowisz, ze ja zrozumialas ?!?
Piotr_eL
13.08.2012 r. 20:01:15
no to podziwiam ..samo zaparcie
ale to tez cecha warta pochwaly, wiec sie nie zlosc
ewan0545
15.08.2012 r. 08:01:08
sex z nieznajomym--kto lubi ryzyko ,niech sie zabawi.....tylko niech nikt nie mówi nigdy,bo okłamuje sam siebie
Kasia
31.08.2012 r. 18:51:37
Bardzo młody jest i dlatego marzy mu się oral
Kasia
31.08.2012 r. 19:51:41
Tak myślisz?To jest nieprawdopodobne ?
Kasia
31.08.2012 r. 21:08:05
Dziwne to nie jest .ale wspaniałe
Kasia
01.09.2012 r. 15:14:07
To chyba imponujące
Malwina
01.09.2012 r. 16:24:27
to samo dotyczy mężczyzn a takich na mk nie brakuje
Malwina
01.09.2012 r. 16:36:58
no, nie wiem jedno i drugie powala, zwłaszcza jeśli do tego nie zachęcamy.......dla mnie, jest to po prostu brak szacunku
Poznajecie kogoś w realu albo przez internet...itp...
Próbował ktoś z Was albo czy skusiłby się na seks /oral czy cokolwiek z taką osobą?
Oczywiście wiedząć, że to jest jednorazowa przygoda i nigdy więcej się nie spotkacie oraz nikt nie dowie się...
Pytanie jest skierowane do poważnych ludzi, którzy są w związkach.
Takie \"przypadki\" występują i podejrzewam że nawet często, zwłaszcza na różnego rodzaju imprezkach, tylko kto się do tego przyzna i jeszcze będzie chciał o tym opowiadać?!
prawda trzeba pochodzić przynajmniej na
zgodnie z zasadą jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
niee.. chcesz mi powiedziec, ze jestes stara panna?!
stara to nie na 80siątkie nie wygląda
mnie nie wadzi twoj styl zycia, ale ubolewam nad oschloscia twoich wypowiedzi i tendencja do pomijania istotnych kwestii.. takich jak sedno pytania i zwiezlosci odpowiedzi/poza tym jestes cool
po prostu słuchała się mamy
- pamiętaj z nieznajomymi nie rozmawiaj
i singielką jest chyba
mam to:
&feature=plcp">&feature=plcp
dla panienek ktore sie zemna mijaja
fuges... wygladasz raczej jak ..az ciezko slowa znbalezc
fuges... czego szukasz \'mezatko\' ?
znaczy innych tez nie szanujesz podczas rozmowy, poprostu se gadasz i pomijasz reszte-bo jestes najwazniejsza i taka madra, ze nie wdajesz sie w konwersacje-no bo po co?!? -tak?
fuges... /co mężowi mowisz, ze piszesz z kolezankami na forum kosmetycznym?!?
dla smerfa:
&feature=plcp">&feature=plcp
-czaisz aluzje?!?
problemy z angielskim to na priv albo google
eh kobiety, smerf... nie badz taka pewna! ..a ty fugo-jak szukasz sexu to idz i mezowi wlez do lozka-bedzie po bozemu i przynajmniej nie bedziesz wymiotowac rankiem przed domem
po czym innym.. jak mąż
fuga... -skoro tak twierdzisz to nie pytam juz co myslisz o tych porankach /za domem/ ale, chetnie poslucham co masz zabawnego do powiedzenia w temacie, zatem?
pomin torsje! ..prosze
no wiesz, nie kazdy musi sie rozwijac i lubiec co inni lubia-a co do aluzji, to jak sie z nia czujesz /skoro mowisz, ze ja zrozumialas
?!?
no to podziwiam ..samo zaparcie
ale to tez cecha warta pochwaly, wiec sie nie zlosc
sex z nieznajomym--kto lubi ryzyko ,niech sie zabawi.....tylko niech nikt nie mówi nigdy,bo okłamuje sam siebie
Bardzo młody jest i dlatego marzy mu się oral
Tak myślisz?To jest nieprawdopodobne ?
Dziwne to nie jest .ale wspaniałe
To chyba imponujące
to samo dotyczy mężczyzn a takich na mk nie brakuje
no, nie wiem
jedno i drugie powala, zwłaszcza jeśli do tego nie zachęcamy.......dla mnie, jest to po prostu brak szacunku