Internet z jego wszelkimi komunikatorami -GG, Tlen oraz Skype...
MKontakt i wieloma innymi stał się miejscem wirtualnymch spotkań ludzi z różnych miejsc świata.
Wirtualne flirtowanie a rzeczywistości nasze wygląda całkiem inaczej...
Zapraszam do rozmowy o takich znajomościach.
Piotr_eL
30.07.2012 r. 17:37:19
no, tego nigdy sie nie wie
Malwina
30.07.2012 r. 19:10:12
a nawet trzeba bo inaczej, nigdy nie będziesz wiedziała, czy to było przelotne
Malwina
31.07.2012 r. 07:37:45
widocznie sam66, nie trafiłeś jeszcze na tą swoją myślę, że wiele jest tutaj kobiet, chcących znaleźć kogoś, na wspólne życie ale jest też, wiele przeszkód ku temu....a największą wydaje mnie się, jest odległość, problemy z pracą i mieszkaniem...ale jak to się mówi, dla chcącego nie ma nic trudnego
Malwina
31.07.2012 r. 10:11:23
zgadzam się sam66 ale młodym jest znacznie łatwiej a my, starsi mamy już swoje przyzwyczajenia a co gorsze, niemiłe doświadczenia i często z tego powodu boimy się zaryzykować....rzucić wszystko i jechać w nieznane
Internet z jego wszelkimi komunikatorami -GG, Tlen oraz Skype...
MKontakt i wieloma innymi stał się miejscem wirtualnymch spotkań ludzi z różnych miejsc świata.
Wirtualne flirtowanie a rzeczywistości nasze wygląda całkiem inaczej...
Zapraszam do rozmowy o takich znajomościach.
no, tego nigdy sie nie wie
a nawet trzeba
bo inaczej, nigdy nie będziesz wiedziała, czy to było przelotne
widocznie sam66, nie trafiłeś jeszcze na tą swoją
myślę, że wiele jest tutaj kobiet, chcących znaleźć kogoś, na wspólne życie ale jest też, wiele przeszkód ku temu....a największą wydaje mnie się, jest odległość, problemy z pracą i mieszkaniem...ale jak to się mówi, dla chcącego nie ma nic trudnego
zgadzam się sam66 ale młodym jest znacznie łatwiej a my, starsi mamy już swoje przyzwyczajenia a co gorsze, niemiłe doświadczenia i często z tego powodu boimy się zaryzykować....rzucić wszystko i jechać w nieznane