oczywiście, że wszystko jest ważne ale jak Tibi słusznie zauważył(o dziwo!) seks jest bardzo ważny
Malwina
27.07.2012 r. 18:33:33
to załóż temat będziesz miał wiele wypowiedzi
Stokroteczka
27.07.2012 r. 20:01:12
Aniu ja też uważam ,że nie jesteś dziwadłem....
Stokroteczka
27.07.2012 r. 20:49:18
Nie ma za co...taka jest prawda i nie czerwień się to nie wstyd...
Stokroteczka
27.07.2012 r. 20:55:22
Troszkę ruchu dla paluszków jest wskazane
Piotr_eL
27.07.2012 r. 20:58:43
-no to zawiało chłodem z waszych ..łóżek!
taką reklamą mozecie tylko marznąć
-ale /tego kwiatu pół światu/ wiec cieszcie sie własnym wyborem, ale po kiego na stronce gdzie sie ludzie chca poznac, zblizyc.. ? nie moge byc wszedzie, dlatego tutaj jestem///takie miejsce ma ulatwiac poznanie kogos -wiec jak ktos preferuje takie podejscie do zycia-to moze znajdzie taki wlasnie portal ..i sie tam uzewnetrzni
Piotr_eL
27.07.2012 r. 21:17:06
co?
Piotr_eL
27.07.2012 r. 21:22:35
no chyba rozumiesz, ze nie to mialem namysli! ..czy nie?
Piotr_eL
27.07.2012 r. 21:27:25
a stwierdzenie /niekiedy/ jest dos intrygujace..
Piotr_eL
27.07.2012 r. 21:43:02
czytasz to co piszesz, czy przeczytalas to co napisalas? ..ten portal powstał z zupelnie innej ideii ..nikomu nie bronie takim byc/a co do łatwych ..hmm/ na peczki i.. -wole wyzwanie, ale komu ja to teraz mowie-warto czytac ze zrozumieniem, ale nie zmuszam ..mozesz ..jak wolisz/ale nie mów za innych!
Stokroteczka
28.07.2012 r. 14:00:56
Ani życia...ani szczęścia...a sex za pieniądze to tylko sport...ale czy zdrowy?
Piotr_eL
28.07.2012 r. 14:48:41
popieram stokroteczka
-a taki seks, to raczej ..niesmaczny jest
Stokroteczka
28.07.2012 r. 14:54:47
Ale wielkie gro panów z chęcią płaci a następne gro kobiet korzysta z tego i dobrze żyją mając po kilka złotych kart w torebce.
mialem w schowku skopiowany inny link, nie wiedzialem.. no i poszło.. eh/
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:11:31
..nie ktorym brak wdzieków, dlatego placą tym którym brak zasad i moralnosci/nie do konca te postawe ganie-obie strony maja co lubią i mieć chcą/moze nie jest to smaczne-ale nie każdy ma co miec powinien/stąd to szambo moralno-brzydkie. /ale moge sie mylic w oceni-popraw mnie jesli tak jest
Stokroteczka
28.07.2012 r. 15:20:31
Masz rację...tylko co mi przeszkadza...że taka jedna z drugą zamiast podkasać rękawki i pobrudzić sobie pazurki pracą...wolą brać pieniądze ...niejednokrotnie przeznaczone na dzieci...a dzieci są niewinne,że ojcu nie układa się z matką pożycie erotyczne albo lubi skoki w bok ...ot tak dla zaspokojenia swojej chuci...i jak to nazwać?
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:29:02
czasem to panie maja ..zamalo satysfakcji/a ze sa juz dzieci to na to nie patrza-mysle, ze trudniej jest kobiecie która poprostu wpadnie z kolesiem co jej zadowolic nie moze czy nie umie no i a pozniej sie takie poszczaja/ale jak sie piepszy pare latek i maja dziecko-a pozniej sie zaczyna puszczac, to wtedy mam jasny obraz takiej/co nie?
Stokroteczka
28.07.2012 r. 15:33:45
To są trudne tematy...co człowiek to inne podejście do życia...erotyzmu...do rodziny ...do wierności.Głupców nie sieją sami się rodzą...
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:35:09
piepszy z jednym, to mialem na mysli/a po paru latach zajdzie i tworza rodzine
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:36:06
znajdz mi mądrego! -chetnie z nim pogadam!
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:37:27
jeszcze lepiej mądrą/czekam, lubie konwersacje z takimi ludzmi.. ..ale gdzie oni sa?
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:41:44
skoro tak twierdzisz to dlaczego nie jestes teraz z jakąś w łóżku?
Stokroteczka
28.07.2012 r. 15:43:49
Piotrze...Twoje konwersacje to nic innego jak udowadnianie jaki Ty jesteś mądry...żadnego szacunku z kim rozmawiasz. Brez obrazy...czytałam troszkę Twoich tekstów.
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:44:02
a co do twojej wypowiedzi stokroteczka/trudny temat to wcale nie jest-kwestia wiedzy i podejscia..
Piotr_eL
28.07.2012 r. 15:46:42
teraz mnie obrazilas! nie mam poglądów wyrażać-bo ktos nie potrafi ich zrozumiec? ..jaki brak szacunku tu widzisz? ..gdzie cie urazilem w tym wątku tutaj!?!
Moim zdaniem wszystko jest ważne
Dodałabym..szacunek...zrozumienie...
akceptacja
Dlatego napisałam ,że wszystko jest ważne
oczywiście, że wszystko jest ważne ale jak Tibi słusznie zauważył(o dziwo!) seks jest bardzo ważny
to załóż temat
będziesz miał wiele wypowiedzi
Aniu ja też uważam ,że nie jesteś dziwadłem....
Nie ma za co...taka jest prawda i nie czerwień się to nie wstyd...
Troszkę ruchu dla paluszków jest wskazane
-no to zawiało chłodem z waszych ..łóżek!
taką reklamą mozecie tylko marznąć
-ale /tego kwiatu pół światu/ wiec cieszcie sie własnym wyborem, ale po kiego na stronce gdzie sie ludzie chca poznac, zblizyc.. ? nie moge byc wszedzie, dlatego tutaj jestem///takie miejsce ma ulatwiac poznanie kogos -wiec jak ktos preferuje takie podejscie do zycia-to moze znajdzie taki wlasnie portal ..i sie tam uzewnetrzni
co?
no chyba rozumiesz, ze nie to mialem namysli! ..czy nie?
a stwierdzenie /niekiedy/ jest dos intrygujace..
czytasz to co piszesz, czy przeczytalas to co napisalas? ..ten portal powstał z zupelnie innej ideii
..nikomu nie bronie takim byc/a co do łatwych ..hmm/ na peczki i.. -wole wyzwanie, ale komu ja to teraz mowie-warto czytac ze zrozumieniem, ale nie zmuszam
..mozesz ..jak wolisz/ale nie mów za innych!
Ani życia...ani szczęścia...a sex za pieniądze to tylko sport...ale czy zdrowy?
popieram stokroteczka
-a taki seks, to raczej ..niesmaczny jest
Ale wielkie gro panów z chęcią płaci a następne gro kobiet korzysta z tego i dobrze żyją mając po kilka złotych kart w torebce.
takie życie ->
&feature=plcp">&feature=plcp
to mialo byc!!!!
&feature=related">&feature=related
mialem w schowku skopiowany inny link, nie wiedzialem.. no i poszło.. eh/
..nie ktorym brak wdzieków, dlatego placą tym którym brak zasad i moralnosci/nie do konca te postawe ganie-obie strony maja co lubią i mieć chcą/moze nie jest to smaczne-ale nie każdy ma co miec powinien/stąd to szambo moralno-brzydkie. /ale moge sie mylic w oceni-popraw mnie jesli tak jest
Masz rację...tylko co mi przeszkadza...że taka jedna z drugą zamiast podkasać rękawki i pobrudzić sobie pazurki pracą...wolą brać pieniądze ...niejednokrotnie przeznaczone na dzieci...a dzieci są niewinne,że ojcu nie układa się z matką pożycie erotyczne albo lubi skoki w bok ...ot tak dla zaspokojenia swojej chuci...i jak to nazwać?
czasem to panie maja ..zamalo satysfakcji/a ze sa juz dzieci to na to nie patrza-mysle, ze trudniej jest kobiecie która poprostu wpadnie z kolesiem co jej zadowolic nie moze czy nie umie no i a pozniej sie takie poszczaja/ale jak sie piepszy pare latek i maja dziecko-a pozniej sie zaczyna puszczac, to wtedy mam jasny obraz takiej/co nie?
To są trudne tematy...co człowiek to inne podejście do życia...erotyzmu...do rodziny ...do wierności.Głupców nie sieją sami się rodzą...
piepszy z jednym, to mialem na mysli/a po paru latach zajdzie i tworza rodzine
znajdz mi mądrego! -chetnie z nim pogadam!
jeszcze lepiej mądrą/czekam, lubie konwersacje z takimi ludzmi.. ..ale gdzie oni sa?
skoro tak twierdzisz to dlaczego nie jestes teraz z jakąś w łóżku?
Piotrze...Twoje konwersacje to nic innego jak udowadnianie jaki Ty jesteś mądry...żadnego szacunku z kim rozmawiasz. Brez obrazy...czytałam troszkę Twoich tekstów.
a co do twojej wypowiedzi stokroteczka/trudny temat to wcale nie jest-kwestia wiedzy i podejscia..
teraz mnie obrazilas! nie mam poglądów wyrażać-bo ktos nie potrafi ich zrozumiec? ..jaki brak szacunku tu widzisz? ..gdzie cie urazilem w tym wątku tutaj!?!