-to sie moze przy tej okazji tez wysraj /albo i nie/ jak chcesz
/a po co tam jedziesz, skoro nie masz do tego kraju szacunku?
Piotr_eL
28.07.2012 r. 17:59:39
-prawdy to ty parówo na oczy nie widziałas! ..a wziąć to ja moge cie śmiećiu tam-gdzie ci powietrze nie bedzie juz potrzebne!
-sam **cenzura** wiesz i gównem zalatujesz! /mama ci nie mówiła?
..a szkoda!
Piotr_eL
28.07.2012 r. 18:11:45
kiler? hehe /dobre/ smuta mi tu nie wal/bo sie opryskasz! ..albo masz co powiedziec, albo sie wbij na prom, i zamknij lapka!
Piotr_eL
28.07.2012 r. 18:24:36
hehe.. ale biede intelektualną podajesz! ..nie oceniaj innych po sobie/sam mówiłeś, że sie musisz wyrzygać-no i co sie dziwić!! ..wiec nie powiem smacznego-ale otrzyj gębe, bo sie ci znowu cofnie starszych panów ..jadło!
Piotr_eL
28.07.2012 r. 18:32:27
tak Aniu, wiem!
-dałem sie sprowokować/ale należy śmieci segregować-wiec staram sie to robić
Piotr_eL
28.07.2012 r. 18:37:26
..ścierwo to masz na codzien w dwóch swoich otworach!! ..żal nam ciebie/ale nie masz honoru-dlatego cie kasujemy/a inni walą.. /czasem może nawet ci płaca-ale czy to rekompensuje ci straty moralne?? hm? hehe
Piotr_eL
28.07.2012 r. 18:41:21
no i znowu pierdłaś gepardko, a pewnie miałaś kichnąć /czy sie może obiło? ..to wspmnienie miejskiej toalety, czy..?
Piotr_eL
28.07.2012 r. 18:57:51
-prawda jest taka, że to ty MNIE przeprosisz, a do tego zrobisz to publicznie! /dobrze te słowa zapamiętaj!
w naszym kraju ..bo polska jest teraz po za granicami kraju
teraz to sie ku*wa osmieszyles
moze pochopnie to napisalem gepard ..i wcale sie nie śmieje!
&feature=plcp">&feature=plcp
-to sie moze przy tej okazji tez wysraj /albo i nie/ jak chcesz
/a po co tam jedziesz, skoro nie masz do tego kraju szacunku?
-prawdy to ty parówo na oczy nie widziałas! ..a wziąć to ja moge cie śmiećiu tam-gdzie ci powietrze nie bedzie juz potrzebne!
-sam **cenzura** wiesz i gównem zalatujesz! /mama ci nie mówiła?
..a szkoda!
hehe.. ale biede intelektualną podajesz!
..nie oceniaj innych po sobie/sam mówiłeś, że sie musisz wyrzygać-no i co sie dziwić!!
..wiec nie powiem smacznego-ale otrzyj gębe, bo sie ci znowu cofnie starszych panów ..jadło!
tak Aniu, wiem!
-dałem sie sprowokować/ale należy śmieci segregować-wiec staram sie to robić
..ścierwo to masz na codzien w dwóch swoich otworach!! ..żal nam ciebie/ale nie masz honoru-dlatego cie kasujemy/a inni walą.. /czasem może nawet ci płaca-ale czy to rekompensuje ci straty moralne?? hm? hehe
-prawda jest taka, że to ty MNIE przeprosisz, a do tego zrobisz to publicznie! /dobrze te słowa zapamiętaj!