To udowodnij , a od Kaliny chcę malutko , tylko kultury ... i oby panowała nas swoimi emocjami
Konto usunięte
29.05.2009 r. 00:02:55
Lucjan tak pisze, bo tak mysli. Porownuje was do calej masy, nie widzi w was indywidualnosci Cos w stylu "jasiu tak powiedzial, to Malgosia zrobila to samo". A faktem jest ze da sie to zauwazyc. Lucka malo obchodzi wasza bulwersacja, bo po prostu ma to gdzies. Pisze co mysli i ma satysfakcje z tego, jak wszyscy po kolei pisza to samo Pozdro Lucjan
...
29.05.2009 r. 08:42:20
Jeśli chodzi o mnie, to merytoryczne dyskusje bardzo mi odpowiadają, a im bardziej mam odmienne zdanie od adwersarza, tym ciekawiej. Jedyne czego nie toleruje to chamstwo i bezpodstawne obrażanie innych. Pozdrawiam...
...
29.05.2009 r. 08:44:34
to przeczytaj tego posta jako adresowanego do Ciebie... "patałachu", "bezmózgowcu" (wszak to Twoje słowa, które w tej opcji są do Ciebie)
Konto usunięte
29.05.2009 r. 09:18:03
A Ty za kogo się uważasz?? Dałeś sobie nick lucyfer i wydaje Ci się,że jesteś mocny w gębie?? Brak Ci szacunku do ludzi,bo jeśli napiszesz "bezmózgowcy"to sądzisz,że komuś ubliżysz?? To jesteś w błędzie.Dla mnie jesteś osobą nie wartą uwagi tego co piszesz.W tym momencie napisałam to co myślę o Twoich wypowiedziach.A Ty pisz sobie co chcesz.
Konto usunięte
29.05.2009 r. 16:43:49
Ale mam do was patalachy jedno pytanie co wy bezmozgowcy chcecie od Kaliny.
Bo wam nie slodzi tylko pisze co mysli to przeszkadza.????
I ja nie staje w obronie Kaliny ona sama sobie poradzi ale razi mnie to iz wam sie wydaje ze to forum do was nalezy.A TAK NIE JEST.Jak mnie poprosicie to wam to udowodnie.
To udowodnij , a od Kaliny chcę malutko , tylko kultury ... i oby panowała nas swoimi emocjami
Lucjan tak pisze, bo tak mysli. Porownuje was do calej masy, nie widzi w was indywidualnosci
Cos w stylu "jasiu tak powiedzial, to Malgosia zrobila to samo". A faktem jest ze da sie to zauwazyc. Lucka malo obchodzi wasza bulwersacja, bo po prostu ma to gdzies. Pisze co mysli i ma satysfakcje z tego, jak wszyscy po kolei pisza to samo
Pozdro Lucjan
Jeśli chodzi o mnie, to merytoryczne dyskusje bardzo mi odpowiadają, a im bardziej mam odmienne zdanie od adwersarza, tym ciekawiej. Jedyne czego nie toleruje to chamstwo i bezpodstawne obrażanie innych. Pozdrawiam...
to przeczytaj tego posta jako adresowanego do Ciebie... "patałachu", "bezmózgowcu" (wszak to Twoje słowa, które w tej opcji są do Ciebie)
A Ty za kogo się uważasz?? Dałeś sobie nick lucyfer i wydaje Ci się,że jesteś mocny w gębie?? Brak Ci szacunku do ludzi,bo jeśli napiszesz "bezmózgowcy"to sądzisz,że komuś ubliżysz?? To jesteś w błędzie.Dla mnie jesteś osobą nie wartą uwagi tego co piszesz.W tym momencie napisałam to co myślę o Twoich wypowiedziach.A Ty pisz sobie co chcesz.
Ale mam do was patalachy jedno pytanie co wy bezmozgowcy chcecie od Kaliny.
Bo wam nie slodzi tylko pisze co mysli to przeszkadza.????
I ja nie staje w obronie Kaliny ona sama sobie poradzi ale razi mnie to iz wam sie wydaje ze to forum do was nalezy.A TAK NIE JEST.Jak mnie poprosicie to wam to udowodnie.
z Kaliną daje się fajnie pogadać...