poznalam tu chlopaka fajnego. Namawialam go zeby weszedl na forum bedzie ktos nowszy na tym forum a dzis mi odpisal o niektorych osobach tutaj (zastrzezenia co do zdrowia psychicznego )i tak sobie mysle kto tu nowy wchodzi tak na to forum patrzy mozemy bysmy cos zrobili z tym forum ?jak nie to ludzie beda patrzyli jak ten mezczyzna
Piotr_eL
22.07.2012 r. 02:08:56
Witam userów tego forum, Ania w pierwszym poscie przytoczyla moje slowa-jesli macie inne zdanie/to proszę się wypowiedzieć -argumęnty mile widziane zapraszam ;p
Piotr_eL
23.07.2012 r. 14:46:53
piszesz dziewczynom na profilach że wolisz facetów a teraz sie maskujesz na forum
Stokroteczka
23.07.2012 r. 18:14:17
Piotrze_el...kiedy założyłam tu profil to przez kilka dni czytałam posty i oczom nie wierzyłam....pomyślałam ,że jestem z innej galaktyki...powiem szczerze miałam obawy i opory aby napisać posta...ale poznałam parę miłych osób....i jest faknie....a jak ktoś próbuje mi dołożyć po plecach...biję za przedstawienie się i swojej kultury osobistej.
Piotr_eL
23.07.2012 r. 18:53:57
-no to ciesz sie tym i nie marudz! /a jesli bierzesz juz cos do siebie, i chcesz o tym powiedzieć
to postaraj sie chociaż wyrazic to tak, by było zrozumiałe! ..przynajmniej dla osoby ..do której piszesz!
-zatem, o co ci \'kaman\'?
pozdro
Stokroteczka
23.07.2012 r. 18:57:02
To już nie moja wina ,ze masz problemy ze zrozumieniem
poznalam tu chlopaka fajnego. Namawialam go zeby weszedl na forum
bedzie ktos nowszy
na tym forum
a dzis mi odpisal o niektorych osobach tutaj (zastrzezenia co do zdrowia psychicznego )i tak sobie mysle kto tu nowy wchodzi tak na to forum patrzy
mozemy bysmy cos zrobili z tym forum ?jak nie to ludzie beda patrzyli jak ten mezczyzna
Witam userów tego forum, Ania w pierwszym poscie przytoczyla moje slowa-jesli macie inne zdanie/to proszę się wypowiedzieć -argumęnty mile widziane
zapraszam ;p
piszesz dziewczynom na profilach że wolisz facetów
a teraz sie maskujesz na forum
Piotrze_el...kiedy założyłam tu profil to przez kilka dni czytałam posty i oczom nie wierzyłam....pomyślałam ,że jestem z innej galaktyki...powiem szczerze miałam obawy i opory aby napisać posta...ale poznałam parę miłych osób....i jest faknie....a jak ktoś próbuje mi dołożyć po plecach...biję
za przedstawienie się i swojej kultury osobistej.
-no to ciesz sie tym i nie marudz!
/a jesli bierzesz juz cos do siebie, i chcesz o tym powiedzieć
to postaraj sie chociaż wyrazic to tak, by było zrozumiałe! ..przynajmniej dla osoby ..do której piszesz!
-zatem, o co ci \'kaman\'?
pozdro
To już nie moja wina ,ze masz problemy ze zrozumieniem
wydaje ci sie
/a skladnia jest ci obca ..kobieto!
może sie zrelaksuj..
&feature=related">&feature=related
nie rozumiem rozterki tej pani -> /stokroteczka/ poza tym pokrętnie ujeła myśl-zwróciłem jej na to uwage-nic ponadto
ty jak zawsze całuśna/podoba mi sie to
może troche przesadziłem/przepraszam jesli ktos sie poczuł urażony-nie znam tej pani i jej sposobu wyrażania sie-może stąd problem w zrozumieniu sie..
wcale jej nie mam.. a szkoda
hehe /spokojnie, molestuje ją na priv
anula jest w fazie buntu /tylko buziaki/ na d**e mam szlaban ..może to migrena, nie wiem
wyszlo z mody, no i za długo czeka sie na efekt/winko i fajne miejsce/ale jakos nie chce sie daca zaprosic
anula, za jasnego jest fajniej
/ale dla ciebie wszystko ..kochanie
no ale juz mialas..
..no i nadal sie wzbraniasz
/miałem tego nie mówic
hehee /postanowiłem wziąć jak swoje! ..a co, ostatecznie mi podziekuje
wymowne, wprost uwielbiam kiedy kobieta tak reaguje
zostaw otwarte, moge nie zdążyc za jasnego