wiele kobiet sobie wymysla wielka milosc wierzy w nia a potem rozczarowanie
Stokroteczka
14.07.2012 r. 13:37:32
Po to jest Miłość aby w nią wierzyć....lecz wymyślanie jej nie polecam bo później dusza boli....
Stokroteczka
14.07.2012 r. 19:40:13
Dokładnie....Panowie wmawiają sobie jacy są niezastąpieni i wszystkie kobiety powinny padać do stóp
Stokroteczka
14.07.2012 r. 20:11:15
Nie powinno wsadzać się wszystkich do jednego worka....są źli mężczyźni i są złe kobiety....ale tak to już jest ...
Tylko nie wiem po co być wrednym dla siebie ...kiedy życie jest tak trudne i tak krótkie....że szkoda na to czasu ))))
Nie lepiej
Stokroteczka
14.07.2012 r. 20:32:31
To jest to ...o czym myślą mężczyźni
Stokroteczka
14.07.2012 r. 20:58:54
Dokładnie....pierw nastawią się bardzo pozytywnie a później mają pretensje do wszystkich dookoła.
Troll
15.07.2012 r. 20:23:29
Są tacy faceci którzy miłość mylą z niewolnictwem.
Troll
15.07.2012 r. 23:02:12
Eliot nie kojarzysz mnie? Demensje starczą masz? a że w pasikurowicach mieszkasz to wiesz i panienki wyzymałes jak szmaty to też Zapomniales? Już dean lata się znamy a ty jak zwykle nic. Zero uczuć.
Troll
15.07.2012 r. 23:46:13
no to pokaż śmieszny człowieczy na co cię stać bo mnie ciekawość zżera . Pasikurowicach to mała wiocha .
Troll
18.07.2012 r. 01:53:23
są takie osoby tu kture cię odwiedzały. dzięki za porównanie.
wiele kobiet sobie wymysla wielka milosc wierzy w nia a potem rozczarowanie
Po to jest Miłość aby w nią wierzyć....lecz wymyślanie jej nie polecam bo później dusza boli....
Dokładnie....Panowie wmawiają sobie jacy są niezastąpieni i wszystkie kobiety powinny padać do stóp
Nie powinno wsadzać się wszystkich do jednego worka....są źli mężczyźni i są złe kobiety....ale tak to już jest ...
))))
Tylko nie wiem po co być wrednym dla siebie ...kiedy życie jest tak trudne i tak krótkie....że szkoda na to czasu
Nie lepiej
Dokładnie....pierw nastawią się bardzo pozytywnie a później mają pretensje do wszystkich dookoła.
Są tacy faceci którzy miłość mylą z niewolnictwem.
Eliot nie kojarzysz mnie? Demensje starczą masz? a że w pasikurowicach mieszkasz to wiesz i panienki wyzymałes jak szmaty to też Zapomniales? Już dean lata się znamy a ty jak zwykle nic. Zero uczuć.
no to pokaż śmieszny człowieczy na co cię stać bo mnie ciekawość zżera . Pasikurowicach to mała wiocha .
są takie osoby tu kture cię odwiedzały. dzięki za porównanie.