forum

Rozrywka i uczucia

Kurcze Robercik

1. Konto usunięte 27.05.2009 r. 16:33:38

Zdecydowana się zastanów zanim się zdecydujesz do mnie uderzać. Nie cisnę Robercikowi bo na razie nie szaleje. Poza tym daję mu dobre rady wyciągnięte z doświadczenia. A jeśli twoja dupka jest za ciasna na moje teksty to kup sobie wibrator i rozepchaj, jak będziesz miała je w dupie to będzie lepiej     ..... Robercik niewiele jest kobiet co im się wąsy podobają a większość z nich to babcie. Sam widzisz. A włosy nie każę Ci długich nosić ale z dłuższych fryzjer ma większe możliwości zrobić Ci fajową fryzurę     pozdro

2. Konto usunięte 27.05.2009 r. 20:06:48

Podalem temat Andrzej Leper
    Dzisiaj zostawimy ze wzgledu na Robercika kler w spokoju

3. Kalina 28.05.2009 r. 00:06:50

co ma zmienić w sobie, i jak zmienić.. a Ty zobacz może pierw na swoją fryzurę a później kogoś wysyłaj do fryzjera.. a **cenzura** że wąsy się nie podobają.. co Ty? zniewieściały jesteś że wyrażasz zdania kobiet? chyba mało wiesz.. Kobietą nie jesteś.. chociaż można zacząć w to wątpić... skoro każesz facetowi fryzurę zmieniać. MareK - PedaŁ ?

4. Konto usunięte 28.05.2009 r. 09:00:48

nie poznaję   uśmiechnięty   Coraz lepiej     ... Mała rada. Zapuść włosy i walnij sobie fajną fryzurę u fryzjera, kup soczewki kontaktowe.. I pamiętaj najważniejszą zasadę: "Włosy dobrze wyglądają tylko na głowie" Więc usuń je s tfaszy... i z innych miejsc     . Z takim wąsem nic nie złowisz, bo drapie przy całowaniu lizaniu cipki     . Z resztą myślę że wiele osób potwierdzi moje słowa. A ty je przemyśl

5. Kasia 28.05.2009 r. 09:00:48

weź no zrób porządek z tą kaliną. dźgnij ją widłami czy coś bo za bardzo się rozbestwiła znów