Zdecydowana się zastanów zanim się zdecydujesz do mnie uderzać. Nie cisnę Robercikowi bo na razie nie szaleje. Poza tym daję mu dobre rady wyciągnięte z doświadczenia. A jeśli twoja dupka jest za ciasna na moje teksty to kup sobie wibrator i rozepchaj, jak będziesz miała je w dupie to będzie lepiej ..... Robercik niewiele jest kobiet co im się wąsy podobają a większość z nich to babcie. Sam widzisz. A włosy nie każę Ci długich nosić ale z dłuższych fryzjer ma większe możliwości zrobić Ci fajową fryzurę pozdro
Konto usunięte
27.05.2009 r. 20:06:48
Podalem temat Andrzej Leper
Dzisiaj zostawimy ze wzgledu na Robercika kler w spokoju
Kalina
28.05.2009 r. 00:06:50
co ma zmienić w sobie, i jak zmienić.. a Ty zobacz może pierw na swoją fryzurę a później kogoś wysyłaj do fryzjera.. a **cenzura** że wąsy się nie podobają.. co Ty? zniewieściały jesteś że wyrażasz zdania kobiet? chyba mało wiesz.. Kobietą nie jesteś.. chociaż można zacząć w to wątpić... skoro każesz facetowi fryzurę zmieniać. MareK - PedaŁ ?
Konto usunięte
28.05.2009 r. 09:00:48
nie poznaję Coraz lepiej ... Mała rada. Zapuść włosy i walnij sobie fajną fryzurę u fryzjera, kup soczewki kontaktowe.. I pamiętaj najważniejszą zasadę: "Włosy dobrze wyglądają tylko na głowie" Więc usuń je s tfaszy... i z innych miejsc . Z takim wąsem nic nie złowisz, bo drapie przy całowaniu lizaniu cipki . Z resztą myślę że wiele osób potwierdzi moje słowa. A ty je przemyśl
Kasia
28.05.2009 r. 09:00:48
weź no zrób porządek z tą kaliną. dźgnij ją widłami czy coś bo za bardzo się rozbestwiła znów
Zdecydowana się zastanów zanim się zdecydujesz do mnie uderzać. Nie cisnę Robercikowi bo na razie nie szaleje. Poza tym daję mu dobre rady wyciągnięte z doświadczenia. A jeśli twoja dupka jest za ciasna na moje teksty to kup sobie wibrator i rozepchaj, jak będziesz miała je w dupie to będzie lepiej
..... Robercik niewiele jest kobiet co im się wąsy podobają a większość z nich to babcie. Sam widzisz. A włosy nie każę Ci długich nosić ale z dłuższych fryzjer ma większe możliwości zrobić Ci fajową fryzurę
pozdro
Podalem temat Andrzej Leper
Dzisiaj zostawimy ze wzgledu na Robercika kler w spokoju
co ma zmienić w sobie, i jak zmienić.. a Ty zobacz może pierw na swoją fryzurę a później kogoś wysyłaj do fryzjera.. a **cenzura** że wąsy się nie podobają.. co Ty? zniewieściały jesteś że wyrażasz zdania kobiet? chyba mało wiesz.. Kobietą nie jesteś.. chociaż można zacząć w to wątpić... skoro każesz facetowi fryzurę zmieniać. MareK - PedaŁ ?
nie poznaję
Coraz lepiej
... Mała rada. Zapuść włosy i walnij sobie fajną fryzurę u fryzjera, kup soczewki kontaktowe.. I pamiętaj najważniejszą zasadę: "Włosy dobrze wyglądają tylko na głowie" Więc usuń je s tfaszy... i z innych miejsc
. Z takim wąsem nic nie złowisz, bo drapie przy całowaniu lizaniu cipki
. Z resztą myślę że wiele osób potwierdzi moje słowa. A ty je przemyśl
weź no zrób porządek z tą kaliną. dźgnij ją widłami czy coś bo za bardzo się rozbestwiła znów