ja sie nie parze uwazam .. wiem ze nie ktorych mozna zmienic..ja ryzykuje raczej mnie poraszki bola tylko ze ..ja wszystko odrazu wiem o danej osobie..wiecej jak ona mi mowi...moze sie bawie i chce sam sobie cos udowodnic ..nie wiem dzis mnie goska zapytala czy ja kocham ..nie wiem caly czas mysle.schodzimy sie roztajemy ale jakos jestesmy juz ponad 2 lata..i dalej nie wiem ..jade do niej jak tylko skacze tu tam pomysle..jestem chory z ostroznosci ale to nie dla mego dobra tylko dla jej ..bo ja nie chce jej skrzywdzic..
AGATA
12.07.2012 r. 00:17:47
Gepard trzeba spróbowac byc razem a nie bac sie na zapas, ze ja skrzywdzisz??? to chyba sam sobie nie wierzysz
AGATA
12.07.2012 r. 00:18:57
Tibi to ty egoista jestes, wolales zniszczyc niz sie dzielic
AGATA
12.07.2012 r. 00:19:44
szukaj az znajdziesz
AGATA
12.07.2012 r. 00:21:35
dziewczyny poszły spac, a miła mowila ze zycie zaczyna sie po północy
AGATA
12.07.2012 r. 00:23:38
rob jak uwazasz
jesli ci tak dobrze to po co szukac
gepard
12.07.2012 r. 00:26:52
nie wierze nie chodzi no to czy ja zdradze..poprostu ja lubie robic to co chce..a moi znajomi jej nie podchodza... teraz chcialbym ja zabrac na bavarie odniej nie daleko ale kuzde ona tego litvina nie lubi.. .. no myslalem o odessie brata odwiedzic ale kuzwa to 1500 km jeszcze z polski..i co ja tam bede robil na plebani..chyba jednak zostane na dolnym slasku i bede tam pocichu .. se siedzial..
AGATA
12.07.2012 r. 00:30:27
Gepard to wolisz kolegów niż Goskę???
jakbys był zakochany i zalezaloby ci na niej to nikt inny
nie bylby ci potrzebny nawet na plebanii
a odesse warto zobaczyc
ja bym ci cos szczerze powiedziala ale bys sie obrazil
AGATA
12.07.2012 r. 00:31:52
Tibi tolerowal bedziesz??
bardzo łaskawy jestes
gepard
12.07.2012 r. 00:34:40
nie obraze sie tylko to nie jest tak latwo wszystko uciac jak sie zylo cale zycie na koloniach.. juz sukces ze wogle mysle o tym ..to moja decyzja co ja zrobie nie wiem latwo sie mowi trudniej robi...takie zycie mowia ze jestem szczesciasz zobaczymy co dalej co ma byc to bedzie ..nic na sile...
AGATA
12.07.2012 r. 00:37:21
no nic na sile
ide spac dobranoc
gepard
12.07.2012 r. 00:45:43
no spij dobrze tez ide czekalem na goscia motor wzielem od niego dzis mu kase wyciagnelem z banku .,..a nie lubie gotowki trzymac bo zaraz sie rozejdzie ..dobra spadam..jutro duzo pracy...
Dziubek
12.07.2012 r. 13:30:22
Dzień dobry musi być koniecznie mąż?Tak tylko pytam bo szukam przyjaciółki
Dziubek
12.07.2012 r. 13:44:57
Po bułki też mąż tylko i wyłącznie ?
Dziubek
12.07.2012 r. 14:24:17
Zwyczajna to jak mąż czy przyjaciel będę zaglądał tu i czytał jestem teraz w pracy
Dziubek
12.07.2012 r. 19:10:09
Ale temat się rozwinął...Czemu tak jest że pisze się szukam kochanki i dobrego seksu to wszystkie kobiety są oburzone bo jakto jak można wróg publiczny numer jeden.Przyjaciółka też źle bo przyjaźń oznacza coś innego niż to o czym wszyscy myślą.Czy ktoś wogóle wierzy w przyjaźń między kobietą a facetem?Ja szukam kochanki i przyjaciółki w jednym...
Dziubek
12.07.2012 r. 19:20:29
To dobrze że jest ktoś kto chociaż na cień nadzieji
Dziubek
12.07.2012 r. 19:24:26
Szkoda mi tylko zwyczajnej bo to na jej temacie się takie dyskusję odbywają...Wszyscy jesteśmy świeci
Dziubek
12.07.2012 r. 19:38:34
Tak z ręką na sercu która z was nie pomyślała o seksie z obcym facetem mimo to że jest jesteście w związkach ze swoimi partnerami...No jak?
ja sie nie parze uwazam .. wiem ze nie ktorych mozna zmienic..ja ryzykuje
raczej mnie poraszki bola tylko ze ..ja wszystko odrazu wiem o danej osobie..wiecej jak ona mi mowi...moze sie bawie i chce sam sobie cos udowodnic ..nie wiem dzis mnie goska zapytala czy ja kocham ..nie wiem caly czas mysle.schodzimy sie roztajemy ale jakos jestesmy juz ponad 2 lata..i dalej nie wiem ..jade do niej jak tylko skacze tu tam pomysle..jestem chory z ostroznosci ale to nie dla mego dobra tylko dla jej ..bo ja nie chce jej skrzywdzic..
Gepard trzeba spróbowac byc razem a nie bac sie na zapas, ze ja skrzywdzisz??? to chyba sam sobie nie wierzysz
Tibi to ty egoista jestes, wolales zniszczyc niz sie dzielic
szukaj az znajdziesz
dziewczyny poszły spac, a miła mowila ze zycie zaczyna sie po północy
rob jak uwazasz
jesli ci tak dobrze to po co szukac
nie wierze nie chodzi no to czy ja zdradze..poprostu ja lubie robic to co chce..a moi znajomi jej nie podchodza...
teraz chcialbym ja zabrac na bavarie odniej nie daleko ale kuzde ona tego litvina nie lubi..
.. no myslalem o odessie brata odwiedzic ale kuzwa to 1500 km jeszcze z polski..i co ja tam bede robil na plebani..chyba jednak zostane na dolnym slasku i bede tam pocichu ..
se siedzial..
Gepard to wolisz kolegów niż Goskę???
nawet na plebanii
jakbys był zakochany i zalezaloby ci na niej to nikt inny
nie bylby ci potrzebny
a odesse warto zobaczyc
ja bym ci cos szczerze powiedziala ale bys sie obrazil
Tibi tolerowal bedziesz??
bardzo łaskawy jestes
nie obraze sie tylko to nie jest tak latwo wszystko uciac
jak sie zylo cale zycie na koloniach.. juz sukces ze wogle mysle o tym ..to moja decyzja co ja zrobie nie wiem latwo sie mowi trudniej robi...takie zycie mowia ze jestem szczesciasz zobaczymy co dalej co ma byc to bedzie ..nic na sile...
no nic na sile
ide spac dobranoc
no spij dobrze tez ide czekalem na goscia motor wzielem od niego dzis mu kase wyciagnelem z banku .,..a nie lubie gotowki trzymac bo zaraz sie rozejdzie ..dobra spadam..jutro duzo pracy...
Dzień dobry
musi być koniecznie mąż?Tak tylko pytam bo szukam przyjaciółki
Po bułki też
mąż tylko i wyłącznie ?
Zwyczajna to jak mąż czy przyjaciel
będę zaglądał tu i czytał jestem teraz w pracy
Ale temat się rozwinął...Czemu tak jest że pisze się szukam kochanki i dobrego seksu to wszystkie kobiety są oburzone bo jakto jak można wróg publiczny numer jeden.Przyjaciółka też źle bo przyjaźń oznacza coś innego niż to o czym wszyscy myślą.Czy ktoś wogóle wierzy w przyjaźń między kobietą a facetem?Ja szukam kochanki i przyjaciółki w jednym...
To dobrze że jest ktoś kto chociaż na cień nadzieji
Szkoda mi tylko zwyczajnej bo to na jej temacie się takie dyskusję odbywają...Wszyscy jesteśmy świeci
Tak z ręką na sercu która z was nie pomyślała o seksie z obcym facetem mimo to że jest jesteście w związkach ze swoimi partnerami...No jak?
Zwyczajna goferek119@wp.pl czekam na wiadomość od Ciebie
Jestem z Wrocławia co prawda ale po te bułki z Tobą się skusze
Jak to jest tak naprawdę z wami kobietami?Czemu nie piszecie?
Zwyczajna jestem zazdrosny
Przykro mi
Już pędze skarbie