Zgadza sie z Melsa bo przeciez i kota mozna zagłaskac na śmierć
AGATA
11.07.2012 r. 18:16:08
nie madruj sie
dobrze ze ty z sensem piszesz
AGATA
11.07.2012 r. 18:21:13
no i co z tego????
gepard
11.07.2012 r. 22:23:17
nie meda nie meda ..tylko ty za malo inteligetna jestes..pewnie se znajdziesz tutaj ze z 3 miechy cie po bzyka i po fajki wyjdzie i bedzie nastepna meda..tylko kto tu naprawde jest ta meda
gepard
11.07.2012 r. 22:36:13
a gdzie ty widzialas uczciwych ludzi obudz sie.. i zmadrzej bo wierzac w takie bzdiry to zawsze cie du.psko bedzie bolec ..
J@nusz
11.07.2012 r. 22:36:30
J@nusz
11.07.2012 r. 22:39:24
Brawa miały iść dla zwyczajnej a nie dla tego...
gepard
11.07.2012 r. 22:41:02
no skacz dla kogo ..
gepard
11.07.2012 r. 22:45:38
to jest problem siks mysla ze sa madre..narobia im dzieciakow a potem frajera szukaja ..i mysla ze maja rozum temu lapia sie ich ..buraki co normalnej dziewczyny nie moga upolowac tylko na latwizne gonia napisze tylko ze jest romantik wierny itd i lapia sie idiotki..kwiatki kupi i paszlo..
gepard
11.07.2012 r. 22:47:17
ja nie wiem co pisze wiesz wiem co pisze..
gepard
11.07.2012 r. 22:52:45
wiesz co jakos ci nie wierze ze nawet myslalas o dzieciach samo jakos wypadlo .. ..powiem ci tak zebym ja wierzyl ludziom i w bajki..to moze bym myslal tak jak ty..i reszta bandy ..ze milosc jest najcenniejsza i jezdzil bym ukraina do fabryki zapierd.alajac za 1000 zl po 10 godzin zeby moja kochana wykarmic
gepard
11.07.2012 r. 22:57:29
masz racje tez ladowalem sie w to **cenzura** i juz nawet nie ma mowy ze kiedys sprobuje ..zwyczajna zebys byla zwyczajna matka nie wiginala bys sie jak gow,niara
gepard
11.07.2012 r. 23:03:09
a ty co juz z brazil nadajesz
gepard
11.07.2012 r. 23:09:52
tak niby maciezynistwo uczy..ty zachowujesz sie jak ..z grzecznosci pomine ...nie lap na du.pe ..mys dziewczyno piki nie jest za pozno..nie wiesz co to jest zycie bo nigdy go nie poznalas...a takim sposobem twego zycia zabawie sie w jasnowidza dorobia ci jeszcze z 4rke i dalej bedziesz sama w tedy poznasz zycie i zaczniesz myslec..
gepard
11.07.2012 r. 23:36:18
ja nie mam pojecia moze masz racje nie wiem ja wiem tylko ze zadko sie myle ijestem czujny mam instykt wrodzony i w waszych oczach wredny zycie to nie bajka ..trzeba przewidywac klopoty.. i czekac obserwowac..trzymajac wszystko pod kontrola..co z tego wyniknie a ty co walisz mi historyjke co ty w zyciu mialas ..jak miliony innych ..i szukasz wspolczucia...trzeba zrobic tak zeby s ty dzielila i rzadzila ofiar zyciowych jest mnostwo
gepard
11.07.2012 r. 23:44:27
no dobrze prawisz tylko szkoda ze tylko prawisz..a nie tak robisz
AGATA
11.07.2012 r. 23:44:59
Gepard ona nie szuka współczucia ani pomocy, sama sobie daje rade chyba cos zle zrozumiales
AGATA
11.07.2012 r. 23:48:16
a północ juz blisko
AGATA
11.07.2012 r. 23:53:26
masz racje dzieci najwazniejsze
gepard
12.07.2012 r. 00:00:08
agatko kazdy czlowiek szuka wspolczucia ktory nie zdaje sprawy ze popelnil blad..to jest wazne umiec pogodzic sie ze sie ten blad popelnilo nie zwalac na kogos ze to jest jego wina...ja nie stawiam w jednym rzedzie wszystkich podobnych do niej ... ..wartosc dziewczyny zwrasta z tym ze tak popelnilam blad.. i tyle teraz trza uwazac .mam kilka znajomych z tego portalu w gorszej sytuacji jak ona ..jedna siedzi w niemczech..poznala tam niemca ..troche za szybko moze jej sie udalo tylko ze ja znam zycie i zycie za granicami polski..tu sa ludzie bez sumienia ..nie patrza na to kim jestes..co przezylas..i poradzilem tej osobie skoro tak cie kocha powiedz mu ze sciagasz dzieci..i obserwuj ..go zobaczymy co zrobi..
AGATA
12.07.2012 r. 00:01:10
kolorowych snów
Tibi a kto sie zeni??? z jakim slubem??/
AGATA
12.07.2012 r. 00:04:14
gepard jestes bardzo nieufny
pewnie sie nieraz sparzyles i teraz dmuchasz na zimne ale czaem warto isc na spontan
Szkoda tylko, że chętnych niewiele
hihihi
Głupi to i niechętni
Hejka ludki
Kto mądry to się nie pakuję
ja tam już się nie dam
Zgadza sie z Melsa bo przeciez i kota mozna zagłaskac na śmierć
nie madruj sie
dobrze ze ty z sensem piszesz
no i co z tego????
nie meda nie meda ..tylko ty za malo inteligetna jestes..pewnie se znajdziesz tutaj ze z 3 miechy cie po bzyka i po fajki wyjdzie
i bedzie nastepna meda..tylko kto tu naprawde jest ta meda
a gdzie ty widzialas uczciwych ludzi
obudz sie.. i zmadrzej bo wierzac w takie bzdiry to zawsze cie du.psko bedzie bolec ..
Brawa miały iść dla zwyczajnej a nie dla tego...
no skacz dla kogo ..
to jest problem siks mysla ze sa madre..narobia im dzieciakow a potem frajera szukaja ..i mysla ze maja rozum temu lapia sie ich ..buraki co normalnej dziewczyny nie moga upolowac tylko na latwizne gonia napisze tylko ze jest romantik wierny itd i lapia sie idiotki..kwiatki kupi i paszlo..
ja nie wiem co pisze
wiesz wiem co pisze..
wiesz co jakos ci nie wierze ze nawet myslalas o dzieciach samo jakos wypadlo ..
..powiem ci tak zebym ja wierzyl ludziom i w bajki..to moze bym myslal tak jak ty..i reszta bandy ..ze milosc jest najcenniejsza i jezdzil bym ukraina do fabryki zapierd.alajac za 1000 zl po 10 godzin zeby moja kochana wykarmic
masz racje tez ladowalem sie w to **cenzura** i juz nawet nie ma mowy ze kiedys sprobuje ..zwyczajna zebys byla zwyczajna matka nie wiginala bys sie jak gow,niara
a ty co juz z brazil nadajesz
tak niby maciezynistwo uczy..ty zachowujesz sie jak ..z grzecznosci pomine ...nie lap na du.pe ..mys dziewczyno piki nie jest za pozno..nie wiesz co to jest zycie bo nigdy go nie poznalas...a takim sposobem twego zycia zabawie sie w jasnowidza dorobia ci jeszcze z 4rke i dalej bedziesz sama w tedy poznasz zycie i zaczniesz myslec..
ja nie mam pojecia moze masz racje nie wiem ja wiem tylko ze zadko sie myle ijestem czujny mam instykt wrodzony i w waszych oczach wredny zycie to nie bajka ..trzeba przewidywac klopoty.. i czekac obserwowac..trzymajac wszystko pod kontrola..co z tego wyniknie a ty co walisz mi historyjke co ty w zyciu mialas ..jak miliony innych ..i szukasz wspolczucia...trzeba zrobic tak zeby s ty dzielila i rzadzila ofiar zyciowych jest mnostwo
no dobrze prawisz tylko szkoda ze tylko prawisz..a nie tak robisz
Gepard ona nie szuka współczucia ani pomocy, sama sobie daje rade
chyba cos zle zrozumiales
a północ juz blisko
masz racje dzieci najwazniejsze
agatko kazdy czlowiek szuka wspolczucia ktory nie zdaje sprawy ze popelnil blad..to jest wazne umiec pogodzic sie ze sie ten blad popelnilo nie zwalac na kogos ze to jest jego wina...ja nie stawiam w jednym rzedzie wszystkich podobnych do niej ...
..wartosc dziewczyny zwrasta z tym ze tak popelnilam blad.. i tyle teraz trza uwazac .mam kilka znajomych z tego portalu w gorszej sytuacji jak ona ..jedna siedzi w niemczech..poznala tam niemca ..troche za szybko moze jej sie udalo tylko ze ja znam zycie i zycie za granicami polski..tu sa ludzie bez sumienia ..nie patrza na to kim jestes..co przezylas..i poradzilem tej osobie skoro tak cie kocha powiedz mu ze sciagasz dzieci..i obserwuj ..go zobaczymy co zrobi..
kolorowych snów
Tibi a kto sie zeni??? z jakim slubem??/
gepard jestes bardzo nieufny
pewnie sie nieraz sparzyles i teraz dmuchasz na zimne ale czaem warto isc na spontan
a ty czemu nie????
narazie szuka a czy znajdzie???
gdzie tam jeszcze do wesela
materialista
co bys z kasa robil??
co to na ciebie