Mysle ze takie przekonywanie na siłe do nieczego nie prowadzi...on juz chyba wyrobił sobie opinie na twój temat......nie znajac cie dobrzee..i ciezko mu zrozumiec ze moze ktos korzysta z kompa z druga osoba
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:01:32
.NA SIŁE? ..DOBRA SKASUJE ..TE KOMENTARZE ..MOŻE LEPIEJ SIĘ NIC NIE ODZYWAĆ ..A MNIE TO WALI ..CO ..ONI ..MYŚLĄ ...MAJA KOBIETA ..TEŻ SIĘ TYM NIE PRZEJMUJE ..BO PO CO?..
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:02:40
Neron nie denerwuj sie to dobrze ze im tłumaczysz a kto nie wierzy to niech spada na drzewo liszki pompowac
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:05:45
NIE DENERWUJE ..SIĘ SYLWIA ..BO NIBY ..CZYM.. .PISZĄC TO WSZYSTKO...MYŚLĘ ..O KINDZE ..
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:07:44
najlepiej nie wracac do tematu i unikac zaczepek ..jak ktos nie ma kultury no to co poradzisz
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:15:43
..KINDZE ..NIE PODOBA SIĘ TU ..,ZRESZTĄ .JEST..DZIECKO JESZCZE..TERAZ ..OBIADKI ..MI GOTUJE ..
MYŚLI O TYM ABY ..USUNĄĆ ..KONTO ..POZA TOBĄ ..PRAKTYCZNIE ..Z NIKIM ..NIE ROZMAWIA...
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:17:05
usunac konto???????
ehh niech tego nie robi
Fajniutko sie z nia rozmawia......
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:18:47
W PIĄTEK ..BĘDZIE MIEĆ ..LAPKA ..WGRAM ..JEJ SYSTEM ..KUPIE
ROUTER ..I WTEDY SOBIE RAZEM ..WSZYSCY ..POGADAMY ..
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:20:31
ooo i super
ciesze sie...hmmm hmm z dana osoba trzeba pogadac dłuzej zeby miec jakiekolwiek zdanie na jej temat.... ni i tak jest z kinga.....dajmy szanse by wiecej osób ja poznało bo to fajna laska
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:22:29
..SYLWIA ..TO MOJA KOBIETA ..MUSI ..BYĆ FAJNĄ LASKĄ ..
Konto usunięte
13.01.2010 r. 09:24:18
hahhaha no nie watpie..i nie muwie zeby słodzic jej czy cos...nie nie nie....
Konto usunięte
13.01.2010 r. 12:09:54
wracając do tematu ludzie uwielbiają ploty i ocenianie innych to jak z tym kowalskim co mu rower ukradli po pół roku nikt już nie był pewien czy on ukradł czy jemu ukradli ważne że w złodziejstwo zamieszany był
Mysle ze takie przekonywanie na siłe do nieczego nie prowadzi...on juz chyba wyrobił sobie opinie na twój temat......nie znajac cie dobrzee..i ciezko mu zrozumiec ze moze ktos korzysta z kompa z druga osoba
.NA SIŁE? ..DOBRA SKASUJE ..TE KOMENTARZE ..MOŻE LEPIEJ SIĘ NIC NIE ODZYWAĆ ..A MNIE TO WALI ..CO ..ONI ..MYŚLĄ ...MAJA KOBIETA ..TEŻ SIĘ TYM NIE PRZEJMUJE ..BO PO CO?..
Neron nie denerwuj sie to dobrze ze im tłumaczysz a kto nie wierzy to niech spada na drzewo liszki pompowac
NIE DENERWUJE ..SIĘ SYLWIA ..BO NIBY ..CZYM.. .PISZĄC TO WSZYSTKO...MYŚLĘ ..O KINDZE ..
najlepiej nie wracac do tematu i unikac zaczepek ..jak ktos nie ma kultury no to co poradzisz
..KINDZE ..NIE PODOBA SIĘ TU ..,ZRESZTĄ .JEST..DZIECKO JESZCZE..TERAZ ..OBIADKI ..MI GOTUJE ..
MYŚLI O TYM ABY ..USUNĄĆ ..KONTO ..POZA TOBĄ ..PRAKTYCZNIE ..Z NIKIM ..NIE ROZMAWIA...
usunac konto???????
ehh niech tego nie robi
Fajniutko sie z nia rozmawia......
W PIĄTEK ..BĘDZIE MIEĆ ..LAPKA ..WGRAM ..JEJ SYSTEM ..KUPIE
ROUTER ..I WTEDY SOBIE RAZEM ..WSZYSCY ..POGADAMY ..
ooo i super
ciesze sie...hmmm hmm z dana osoba trzeba pogadac dłuzej zeby miec jakiekolwiek zdanie na jej temat.... ni i tak jest z kinga.....dajmy szanse by wiecej osób ja poznało bo to fajna laska
..SYLWIA ..TO MOJA KOBIETA ..MUSI ..BYĆ FAJNĄ LASKĄ ..
hahhaha no nie watpie..i nie muwie zeby słodzic jej czy cos...nie nie nie....
i to sie nazywa miec wyimaginowane zdanie o sobie
ja tam jestem piękny