Czy podstawa do unieważnienia małzeństwa jest zdrada wspólmałzonka???Wiecie cos na ten temat?
Konto usunięte
12.01.2010 r. 14:21:05
boze za 10 tys to bym wolał owsiakowi dac na dzieci niż na ksierzy
Konto usunięte
12.01.2010 r. 14:34:43
Niezla suma ...A pózniej szok w parafii skad ksiadz ma nowego merca;p
Konto usunięte
12.01.2010 r. 14:42:56
wolał bym zanies do domu dzieccka lub dac owssiaakowi powaga niż im oni cco tydzen maja kase a teraz jak chodzili po kolendzie tu mu dadza 50 tam 100 tu 50 uzbuera sie n nowe dywaniki do meska
Konto usunięte
12.01.2010 r. 15:40:25
wiem ,że można unieważnić małżeństwo ale gdy jest nieskonsumowane a jak jest w przypadku zdrady ,niestety nie wiem
Konto usunięte
12.01.2010 r. 15:40:35
było się uczyć na księdza, a nie wypominać ile teraz zarobi
Konto usunięte
12.01.2010 r. 15:41:39
to jest nic a jak kumpel ożeni sie z laka kad na nia kase jego rodzice wzbudowali jemu wczesniej chate zanim ja poslubił a po 5 laatach wzioła rozwód a on jej nie zdradził komu sad przyznał majatek ?? zgadni tej lasce to jest sprawiedliwosc w niemczech ??
Konto usunięte
12.01.2010 r. 15:51:01
to dlatego zanim się ohajtasz, to musisz sobie przyszłą żonkę wychować, co by wiedziała kto w domu ma jaja
Czy podstawa do unieważnienia małzeństwa jest zdrada wspólmałzonka???Wiecie cos na ten temat?
boze za 10 tys to bym wolał owsiakowi dac na dzieci niż na ksierzy
Niezla suma
...A pózniej szok w parafii
skad ksiadz ma nowego merca;p
wolał bym zanies do domu dzieccka lub dac owssiaakowi powaga niż im oni cco tydzen maja kase a teraz jak chodzili po kolendzie tu mu dadza 50 tam 100 tu 50 uzbuera sie n nowe dywaniki do meska
wiem ,że można unieważnić małżeństwo ale gdy jest nieskonsumowane a jak jest w przypadku zdrady ,niestety nie wiem
było się uczyć na księdza, a nie wypominać ile teraz zarobi
to jest nic a jak kumpel ożeni sie z laka kad na nia kase jego rodzice wzbudowali jemu wczesniej chate zanim ja poslubił a po 5 laatach wzioła rozwód a on jej nie zdradził komu sad przyznał majatek ?? zgadni tej lasce
to jest sprawiedliwosc w niemczech ??
to dlatego zanim się ohajtasz, to musisz sobie przyszłą żonkę wychować, co by wiedziała kto w domu ma jaja