szczeze ..przez internet mozna znalesc takie zakrecone ..ze normalnie myslalem ze wszystko w zyciu widzialem ale powiem wam nie ..moze kiedys wam opowiem narazie musze zrec mango
Gepard
30.06.2012 r. 09:50:39
adrian z takim ryjem ..to i w chlewie swinie wystraszysz ..czemu wy smierdzicie co scieki .tylko tyle napiszecie ze tu jest camow,izna **cenzura** zawszony spi.erdalaj stad jak ci sie nie podoba ..i zamknij ryj po co komentarze knurze je.bany
Gepard
30.06.2012 r. 09:59:18
ej powiem ci tak poprostu bo pochodze z podlasia o to chodzi bze onic nie chodzi ..to niebiesz w banie bo cie to przerosnie ..
Gepard
30.06.2012 r. 10:18:52
ty chcesz zrobic tu porzadek.. ..dobre maze jak tak juz zaczynasz i chcesz tu mieszac na powaznie to od wlasnej foci zacznij...
Gepard
30.06.2012 r. 14:46:40
nigdy nie mow nigdy moze trzeba zmienic kierunki teraz mysle nad czym co moja rodzinka przezyje szok tylko czy oni sie jeszcze kur.wa nie przyzwyczaili do wariata polubili gosie..zreszto ona ich lubila bardziej odemnie teraz sie dziwi.. czemu kur.rwa sam nie wiem ale jestem poje.bem..to odpowiedz
Gepard
30.06.2012 r. 15:45:51
wszyscy jestesmy sprzedajni tylko szukamy romatyzmu ..kazdy ma swoje naj.ebane w glowie ja nie osadzam nikogo ..bylem zylem z gorsza ku.rwa choc ona cennika nie miala wy jestescie cwane malo was jest bo ja jak uslysze cene napluje tylko w twarz za a czy jestem skopy nie dla tych ktorych szanuje
Gepard
30.06.2012 r. 15:53:21
ja jestem tylko zagubionym chlopcem czego szukam jak znajde to w tedy powiem....
moze realniej jest wiekszy wybor
szczeze ..przez internet mozna znalesc takie zakrecone ..ze normalnie myslalem ze wszystko w zyciu widzialem ale powiem wam nie
..moze kiedys wam opowiem narazie musze zrec mango
adrian z takim ryjem ..to i w chlewie swinie wystraszysz ..czemu wy smierdzicie co scieki .tylko tyle napiszecie ze tu jest camow,izna **cenzura** zawszony spi.erdalaj stad jak ci sie nie podoba ..i zamknij ryj po co komentarze knurze je.bany
ej powiem ci tak poprostu bo pochodze z podlasia
o to chodzi bze onic nie chodzi ..to niebiesz w banie bo cie to przerosnie ..
nigdy nie mow nigdy moze trzeba zmienic kierunki teraz mysle nad czym co moja rodzinka przezyje szok tylko czy oni sie jeszcze kur.wa nie przyzwyczaili do wariata polubili gosie..zreszto ona ich lubila bardziej odemnie teraz sie dziwi.. czemu kur.rwa sam nie wiem ale jestem poje.bem..to odpowiedz
wszyscy jestesmy sprzedajni
tylko szukamy romatyzmu ..kazdy ma swoje naj.ebane w glowie ja nie osadzam nikogo ..bylem zylem z gorsza ku.rwa choc ona cennika nie miala wy jestescie cwane malo was jest bo ja jak uslysze cene napluje tylko w twarz za a czy jestem skopy
nie dla tych ktorych szanuje
ja jestem tylko zagubionym chlopcem czego szukam jak znajde to w tedy powiem....
">