facet myśli racjonalnie a kobieta podchodzi do wszystkiego uczuciowo
Malwina
28.06.2012 r. 19:07:46
dobre
Malwina
28.06.2012 r. 19:28:36
postaw toi-toia z tyłu
Karelia
29.06.2012 r. 02:28:09
ble, ale Ty nic nie brałaś/ eś?
a ten wyrzyg był jeno dla sprawdzenia jazdy prawa?
Gepard
30.06.2012 r. 10:23:57
wiecie cioty wy mozecie facetom tylko piwo przynosic i to jak zaslozycie..sch.owane kur,rwy zesr.ane ze strachu anonimowi go.wnarze tym jestescie fluki
Gepard
30.06.2012 r. 10:32:12
no nie bylem juz u hindola ma 2 reklamowki debowych i pusta chate wszyscy na pinbola pojechali ..no jest sadra z lodzi ale ona pozno z pracy wrocila lepiej jej nie budzic
Gepard
30.06.2012 r. 10:36:30
&feature=fvwrel
Gepard
30.06.2012 r. 10:41:25
no ja ci nie pomoge kurde samemu mnie dup.sko boli co ja wczoraj robilem gdzie bylem pamietam ze zjebalem polaczka ma szrocie i angoli kur.wy..siedza w kupie i du.pska nie rusza tak pracuja szukalem lozyska do klimy od hondy to wyslal mnie ku.rwa se szukaj to ich zje,balem jak psow zeby nie taki krzycho z grudziadza to by mi wjeba.li
pije piwo i czekam na litvica i mego kupla z sokolki az przyjada z tego pinbola..a co mam kuzwa robic kluczyki mi pochowali od aut karty kredytowe mam 12 browcow i 10 funtow w kielni co ja moge zrobic
Gepard
30.06.2012 r. 11:26:11
sandra wstala ale nie chce pic do pracy ma na 2ga musze jej kase pozyczyc na start chate dostala z kansylu i dzieci sciaga od wzesnia ida do szkoly tu to moja mata sie pieni ku.zwa czemu ludzie sa tacy po.jebani juz jak komus pomozesz to w tym cos widza..
Karelia
05.07.2012 r. 09:16:40
miłość różne oblicza ma.
obliczeń dokonuje osobiście bądź poprzez adwokata
Karelia
05.07.2012 r. 11:39:19
a jak nie potrafisz policzyć matematycznie poprawnie, to licz po swojemu. byle politycznie dobrze.
Karelia
05.07.2012 r. 11:53:57
niektórzy całe życie spędzą albo na liczeniu albo na odnalezieniu formuły
najważniejsze aby się wzajemnie uzupełniać
facet myśli racjonalnie a kobieta podchodzi do wszystkiego uczuciowo
postaw toi-toia z tyłu
ble, ale Ty nic nie brałaś/ eś?
a ten wyrzyg był jeno dla sprawdzenia jazdy prawa?
wiecie cioty wy mozecie facetom tylko piwo przynosic i to jak zaslozycie..sch.owane kur,rwy zesr.ane ze strachu anonimowi go.wnarze tym jestescie fluki
no nie bylem juz u hindola ma 2 reklamowki debowych i pusta chate wszyscy na pinbola pojechali ..no jest sadra z lodzi ale ona pozno z pracy wrocila lepiej jej nie budzic
&feature=fvwrel
no ja ci nie pomoge kurde samemu mnie dup.sko boli co ja wczoraj robilem gdzie bylem
pamietam ze zjebalem polaczka ma szrocie i angoli kur.wy..siedza w kupie i du.pska nie rusza tak pracuja szukalem lozyska do klimy od hondy to wyslal mnie ku.rwa se szukaj to ich zje,balem jak psow zeby nie taki krzycho z grudziadza to by mi wjeba.li
myslisz ze nie chcialbym byc kulturalny ale zycie
&feature=channel&list=UL">&feature=channel&list=UL
pije piwo i czekam na litvica i mego kupla z sokolki az przyjada z tego pinbola..a co mam kuzwa robic kluczyki mi pochowali od aut karty kredytowe mam 12 browcow i 10 funtow w kielni co ja moge zrobic
sandra wstala ale nie chce pic do pracy ma na 2ga musze jej kase pozyczyc na start chate dostala z kansylu i dzieci sciaga od wzesnia ida do szkoly tu to moja mata sie pieni ku.zwa czemu ludzie sa tacy po.jebani juz jak komus pomozesz to w tym cos widza..
miłość różne oblicza ma.
obliczeń dokonuje osobiście bądź poprzez adwokata
a jak nie potrafisz policzyć matematycznie poprawnie, to licz po swojemu. byle politycznie dobrze.
niektórzy całe życie spędzą albo na liczeniu albo na odnalezieniu formuły
albo na albo