to jeszcze nie jest najgorsze, gorzej jak po jakimś czasie milkną, nie rozumiem tego
przecież można napisać, że zrywają znajomość ale nie najlepiej milczeć tchórze
ewan0545
23.06.2012 r. 21:56:25
niezrozumienie kobiet ,,,brak szacunku,,,no i poczucia humoru
Gall
23.06.2012 r. 23:58:45
ale sabat
Malwina
24.06.2012 r. 09:42:08
też tak uważam, faceci po prostu uwielbiają polować najchętniej, posiadaliby żonę na stałe i co roku inną kochankę
Malwina
24.06.2012 r. 09:49:42
no widzisz po rozwodzie awansowałabyś na kochankę to tylko potwierdza fakt, że faceci są niezdecydowanymi i nie monogamicznymi istotami
Malwina
24.06.2012 r. 10:00:18
otóż to, taka rana nie szybko się zagoi i nie prędko człowiek zaufa drugiej osobie
już chyba lepiej być samej
Malwina
24.06.2012 r. 10:06:59
mam to samo Ika, pewnie niejedna z nas tak ma ale jak pomyślę o tym, że znowu mogę się zawieść i to samo przechodzić, to odechciewa mnie się nowego związku
Malwina
24.06.2012 r. 10:12:01
i co cię tak rozśmieszyło?
Malwina
24.06.2012 r. 10:20:24
myślę, że jeśli pojawi się prawdziwe uczucie, to i z dopasowaniem nie będzie problemu
Tibi, te linijki literek nie są wcale takie śmieszne, raczej smutne
Gepard
24.06.2012 r. 10:20:47
a was wszystko wkurza bo zazdrosicie nam penisa temu jestescie takie ulegle i was to boli
Malwina
24.06.2012 r. 10:23:18
Gep, tu nie chodzi o penisa a o zaufanie i uczucie
Gepard
24.06.2012 r. 10:35:11
tak o zaufanie i uczucie jestescie tak pojeba.ne ze ustawa nie przewiduje..wiecimy jak zwrocic uwage wasza na nas poprostu sprobowac udac ze was rozumiemy oj czemu faceci nie placza.. tylko wy macie swoje zale
Malwina
24.06.2012 r. 10:37:29
Gep kobiety i tak nigdy nie zrozumiecie, bo wy myślicie inną częścią ciała
Gepard
24.06.2012 r. 10:40:41
tak myslimy jak nam sie chce i zagdnij kto nam w tym pomaga ja dzis se wstalem i se knuje gdzie tu pojechac wybor mam ..j\\akos na kaca mi sie zechcialo a narazie mam wiekszy problem musze podjechac dla psa zarcie kupic dupsko mnie boli po iprezie angielskie schody
Malwina
24.06.2012 r. 10:42:54
na kaca kobieta to jakiś nowy sposób
Gepard
24.06.2012 r. 10:49:32
aj kazdy ma innego kaca zaufanie pomysl jak mozna zufac wam kobietom skoro na jeba,nym forum jest was 50 procent sprzedajocych sie nie wazne ile lat nastpne 30 procent to cichodajki w zwiazkach/10 procent to w desperaji dziewczynt a ostatnie dziesiec procent to normalne nuda
Malwina
24.06.2012 r. 10:50:54
jaka nuda wybór jest jak chol.era
Gepard
24.06.2012 r. 10:56:32
powiedz co z normalnymi robic one maja swuj zaplanowany swiat i nie zbijesz ich z tej drogi ty musisz byc psem przy ich nodze naszczescie jestem kotem..
Malwina
24.06.2012 r. 11:04:43
bo ty nie możesz mieć normalnej ty potrzebujesz takiej, jak ty sam jesteś na potulnego baranka się nie nadajesz
Gepard
24.06.2012 r. 11:07:47
szczeze wole kur.we sprobowac nawrucic jest latwiej jak normalna zrozumiec ..teraz mam takie pytania czemu dlaczego jezu jakie wy jestescie zalosne te normalne i myslicxie potem jak w tym temacie jakie my jestesmy sku.rwysyny..to wy z nas ich robicie bo nie dostaliscie tego co chciueliscie kazda kobieta jest samolubna taki jest fakt
Malwina
24.06.2012 r. 11:13:54
Gep, za dużo czasu poświęcasz na zabawę a za mało na zrozumienie kobiet ale powiem ci, że chociaż będziesz miał 50 lat, to i tak nie jesteś w stanie zrozumieć kobiety, bo my jesteśmy inne, niż faceci a dodatkowo jeszcze, każda z nas jest inna, kapiszi?
Gepard
24.06.2012 r. 11:16:37
i tego chce trafic ..tam gdzie moje miejsce nie oceniam ludzi bo sam jestem smieciem..wiem o tym ze stac mnie troche poszalec na tym jeb.nym nudnym zyciu ...wykorzystuje to..ale ku.rwa nigdy nie konbinuje .. nie musze .sa wariatki takie jak ja jest nas mnustwo rozglodnijcie sie juz normalnych nikt nie chce
Gepard
24.06.2012 r. 11:26:26
kobiet sie nie da zrozumiec kiedys stwierdzilem szkoda czasu owas trzeba dbac teraz to faceci sa poszukiwani i ja wiem nie jestem prxzystojniachem ale nie mam klopotow z wyborem nie jestem idiota za jakiego mnie macie,,jak zalosny ble...kiedys moze sie do wiecie..choc watpie ja normaln e nie tykam one sa niebezpieczne
Gepard
24.06.2012 r. 12:26:51
mezczyzni to sa ch.uje na ktorych trzeba sie znac jak tym **cenzura** em pokierujesz tak bedziesz sczesliwa ..ja tam dkugo nie dam rady tej jedynej piczki znalesc ..ale szukam ..i nie moja wina ze musze ich troche obejzec zeby stwierdzic czy to ona a wy juz wielkie halo to ku.rwiasz itd nie ja placze tylko wy normalne ze wzilscie tego co was odrazu zakrecil nie dokonujac wyboru potem zalujecie i chcecie znalesc swojego ch.uja ..choc juz macie dzieci i mezow ...i was rozumiem ..ale jak macie gadac bzdury na mego ch.ujas to walcie sie same
Malwina
27.06.2012 r. 14:05:24
Sarcia, to nie siadaj na kolanach nie będziesz czuła
Malwina
28.06.2012 r. 09:21:54
myślą... myślą... myślą... i robi się ciasno
to już lepiej, niech tyle nie myślą i tak nic mądrego nie wymyślą
Malwina
28.06.2012 r. 09:26:02
jedyny plus, z tego ich myślenia
Malwina
28.06.2012 r. 09:45:50
Sarcia jeśli ma odpowiednie podejście, to obie strony zadowolone
Przekon. tylko nie próbuj nas, kobiet obrażać wy nawet nie wiecie, w której szufladzie leżą koszule a w której majtki
Co Was wkurza u mężczyzn?
a co ciebie Saro
to jeszcze nie jest najgorsze, gorzej jak po jakimś czasie milkną, nie rozumiem tego
najlepiej milczeć
tchórze
przecież można napisać, że zrywają znajomość ale nie
niezrozumienie kobiet ,,,brak szacunku,,,no i poczucia humoru
ale sabat
też tak uważam, faceci po prostu uwielbiają polować
najchętniej, posiadaliby żonę na stałe i co roku inną kochankę
no widzisz
po rozwodzie awansowałabyś na kochankę
to tylko potwierdza fakt, że faceci są niezdecydowanymi i nie monogamicznymi istotami
otóż to, taka rana nie szybko się zagoi i nie prędko człowiek zaufa drugiej osobie
już chyba lepiej być samej
mam to samo Ika, pewnie niejedna z nas tak ma ale jak pomyślę o tym, że znowu mogę się zawieść i to samo przechodzić, to odechciewa mnie się nowego związku
i co cię tak rozśmieszyło?
myślę, że jeśli pojawi się prawdziwe uczucie, to i z dopasowaniem nie będzie problemu
Tibi, te linijki literek nie są wcale takie śmieszne, raczej smutne
a was wszystko wkurza
bo zazdrosicie nam penisa temu jestescie takie ulegle i was to boli
Gep, tu nie chodzi o penisa
a o zaufanie i uczucie
tak o zaufanie i uczucie jestescie tak pojeba.ne ze ustawa nie przewiduje..wiecimy jak zwrocic uwage wasza na nas
poprostu sprobowac udac ze was rozumiemy
oj czemu faceci nie placza..
tylko wy macie swoje zale
Gep
kobiety i tak nigdy nie zrozumiecie, bo wy myślicie inną częścią ciała
tak myslimy jak nam sie chce i zagdnij kto nam w tym pomaga ja dzis se wstalem i se knuje gdzie tu pojechac wybor mam ..j\\akos na kaca mi sie zechcialo a narazie mam wiekszy problem musze podjechac dla psa zarcie kupic dupsko mnie boli po iprezie
angielskie schody
na kaca kobieta
to jakiś nowy sposób
aj kazdy ma innego kaca
zaufanie pomysl jak mozna zufac wam kobietom skoro na jeba,nym forum jest was 50 procent sprzedajocych sie nie wazne ile lat nastpne 30 procent to cichodajki w zwiazkach/10 procent to w desperaji dziewczynt a ostatnie dziesiec procent to normalne nuda
jaka nuda
wybór jest jak chol.era
powiedz co z normalnymi robic one maja swuj zaplanowany swiat i nie zbijesz ich z tej drogi ty musisz byc psem przy ich nodze
naszczescie jestem kotem..
bo ty nie możesz mieć normalnej
ty potrzebujesz takiej, jak ty sam jesteś
na potulnego baranka się nie nadajesz
szczeze wole kur.we sprobowac nawrucic jest latwiej jak normalna zrozumiec ..teraz mam takie pytania czemu dlaczego jezu jakie wy jestescie zalosne te normalne i myslicxie potem jak w tym temacie jakie my jestesmy sku.rwysyny..to wy z nas ich robicie bo nie dostaliscie tego co chciueliscie kazda kobieta jest samolubna taki jest fakt
Gep, za dużo czasu poświęcasz na zabawę a za mało na zrozumienie kobiet ale powiem ci, że chociaż będziesz miał 50 lat, to i tak nie jesteś w stanie zrozumieć kobiety, bo my jesteśmy inne, niż faceci a dodatkowo jeszcze, każda z nas jest inna, kapiszi?
i tego chce trafic ..tam gdzie moje miejsce nie oceniam ludzi bo sam jestem smieciem..wiem o tym ze stac mnie troche poszalec na tym jeb.nym nudnym zyciu ...wykorzystuje to..ale ku.rwa nigdy nie konbinuje .. nie musze .sa wariatki takie jak ja jest nas mnustwo rozglodnijcie sie juz normalnych nikt nie chce
kobiet sie nie da zrozumiec kiedys stwierdzilem szkoda czasu owas trzeba dbac teraz to faceci sa poszukiwani i ja wiem nie jestem prxzystojniachem ale nie mam klopotow z wyborem nie jestem idiota za jakiego mnie macie,,jak zalosny ble...kiedys moze sie do wiecie..choc watpie ja normaln e nie tykam one sa niebezpieczne
mezczyzni to sa ch.uje na ktorych trzeba sie znac jak tym **cenzura** em pokierujesz tak bedziesz sczesliwa ..ja tam dkugo nie dam rady tej jedynej piczki znalesc ..ale szukam ..i nie moja wina ze musze ich troche obejzec zeby stwierdzic czy to ona a wy juz wielkie halo to ku.rwiasz itd nie ja placze tylko wy normalne ze wzilscie tego co was odrazu zakrecil nie dokonujac wyboru potem zalujecie i chcecie znalesc swojego ch.uja ..choc juz macie dzieci i mezow ...i was rozumiem ..ale jak macie gadac bzdury na mego ch.ujas to walcie sie same
Sarcia, to nie siadaj na kolanach
nie będziesz czuła
myślą... myślą... myślą... i robi się ciasno
i tak nic mądrego nie wymyślą
to już lepiej, niech tyle nie myślą
Sarcia
jeśli ma odpowiednie podejście, to obie strony zadowolone
wy nawet nie wiecie, w której szufladzie leżą koszule a w której majtki
Przekon. tylko nie próbuj nas, kobiet obrażać