forum

Rozrywka i uczucia

Męskość to nie obwód bicepsa ...

1. Konto usunięte 23.06.2012 r. 18:20:18

to szacunek dla kobiet i umjęteność radzenia sobie zproblemami swoimi i bliskich ...

Szkoda tylko, że takich facetów jest coraz mniej

2. Appollo 24.06.2012 r. 00:08:32

Jowita wcale takich facetów nie jest mniej

jest tylko mniejsze zapotrzebowanie i nie eksponuja swoich walorow

3. Gepard 24.06.2012 r. 11:50:53

sluchaj jak nie ma takich facetow sa wszyscy tylko kazdy zasluguje u kazdego na taki szacunek na jaki se wypracowal u jednych bedziesz szmata u innych bustwem czego wy ku.rwa chcecie od facetow probujecie byc modre nas wgniatajac w dul czy probujecie sobie w mowic to bo znacie prawde i ona was boli ze my robimy z wami co chcemy .tylko pozwalamy wam myslec ze to wy robicie z nami co chcecie ..to jest prawdziwy facet nie mowie o ciotach ktore sami nie wiedza po co zyja wescie nie obrazajcie facetow     to oczym wy piszecie nic z nami nie maja to sa brudne cioty

4. Gepard 24.06.2012 r. 12:06:17

tak mowisz facet jest slozocym a kobieta se siedzi i nami kieruje     wiesz kiedys byla tu taka jedna mam jej fote gdzies w profilu chciala mi wmowic te durmoty a chodzi zawsze o kase cale zycie chodzi o kase taki jest fakt nie ma ci sie wstydzic ja tam mam pojebana glowe raczej kur,ew nie ruszam wole byc frajerem bo mnie na to stac i kocham wariatki myslace ze sa cwane na jedna wasza kolezanke wydalem az 35 tys zl az zrozumiala ze mnie kocha bo wiedziala ze wiem ze wiem ze ona jest pindo i tak ja ratowalem i jej juz tu nie ma pokazalem jej droge tylko podziekowan jakos nie bylo i naprawde pieniadze nie ktorym ludziom szczescia nie daja do nich trzeba miec glowe jak je wydac polowa z was by sie zapila i jezdzila po swiecie z nudy z jezykiem polskim i tam chlala z nudow bo nikt was nie kuma temu takie jest zycie kazdy ma szanse nie trzeba myslec przeszloscia     dobra ide sie wykompac i zarcie dla kudla kupic i wypad..najpierw drydne ch.uj go wie czy    

5. Gepard 24.06.2012 r. 12:40:17

a kto tu mysli zycie polega na tym zeby bledy popelniac ku.rwa ja tam w oczach normalnych bylem w **cenzura** po uszy to dla nich bylem ale ch.uj oni wiedza czy w tedy nie bylem szczesliwy czemu wy kobiety najpierw chcecie a potem placzecie jezu nie osadzajmy sie tylko stawajcie rakiem    

6. Gepard 24.06.2012 r. 13:45:45

anka ty nigdy nie bedz iez rozwodka bo ty umrzesz jako dziewica     wiesz ja zadko sie myle bardzo r\\zadko ..     mam nadziejre ze akurat w twoim przypadku sie pomylilerm