to szacunek dla kobiet i umjęteność radzenia sobie zproblemami swoimi i bliskich ...
Szkoda tylko, że takich facetów jest coraz mniej
Appollo
24.06.2012 r. 00:08:32
Jowita wcale takich facetów nie jest mniej
jest tylko mniejsze zapotrzebowanie i nie eksponuja swoich walorow
Gepard
24.06.2012 r. 11:50:53
sluchaj jak nie ma takich facetow sa wszyscy tylko kazdy zasluguje u kazdego na taki szacunek na jaki se wypracowal u jednych bedziesz szmata u innych bustwem czego wy ku.rwa chcecie od facetow probujecie byc modre nas wgniatajac w dul czy probujecie sobie w mowic to bo znacie prawde i ona was boli ze my robimy z wami co chcemy .tylko pozwalamy wam myslec ze to wy robicie z nami co chcecie ..to jest prawdziwy facet nie mowie o ciotach ktore sami nie wiedza po co zyja wescie nie obrazajcie facetow to oczym wy piszecie nic z nami nie maja to sa brudne cioty
Gepard
24.06.2012 r. 12:06:17
tak mowisz facet jest slozocym a kobieta se siedzi i nami kieruje wiesz kiedys byla tu taka jedna mam jej fote gdzies w profilu chciala mi wmowic te durmoty a chodzi zawsze o kase cale zycie chodzi o kase taki jest fakt nie ma ci sie wstydzic ja tam mam pojebana glowe raczej kur,ew nie ruszam wole byc frajerem bo mnie na to stac i kocham wariatki myslace ze sa cwane na jedna wasza kolezanke wydalem az 35 tys zl az zrozumiala ze mnie kocha bo wiedziala ze wiem ze wiem ze ona jest pindo i tak ja ratowalem i jej juz tu nie ma pokazalem jej droge tylko podziekowan jakos nie bylo i naprawde pieniadze nie ktorym ludziom szczescia nie daja do nich trzeba miec glowe jak je wydac polowa z was by sie zapila i jezdzila po swiecie z nudy z jezykiem polskim i tam chlala z nudow bo nikt was nie kuma temu takie jest zycie kazdy ma szanse nie trzeba myslec przeszloscia dobra ide sie wykompac i zarcie dla kudla kupic i wypad..najpierw drydne ch.uj go wie czy
Gepard
24.06.2012 r. 12:40:17
a kto tu mysli zycie polega na tym zeby bledy popelniac ku.rwa ja tam w oczach normalnych bylem w **cenzura** po uszy to dla nich bylem ale ch.uj oni wiedza czy w tedy nie bylem szczesliwy czemu wy kobiety najpierw chcecie a potem placzecie jezu nie osadzajmy sie tylko stawajcie rakiem
Gepard
24.06.2012 r. 13:45:45
anka ty nigdy nie bedz iez rozwodka bo ty umrzesz jako dziewica wiesz ja zadko sie myle bardzo r\\zadko .. mam nadziejre ze akurat w twoim przypadku sie pomylilerm
to szacunek dla kobiet i umjęteność radzenia sobie zproblemami swoimi i bliskich ...
Szkoda tylko, że takich facetów jest coraz mniej
Jowita wcale takich facetów nie jest mniej
jest tylko mniejsze zapotrzebowanie i nie eksponuja swoich walorow
sluchaj jak nie ma takich facetow sa wszyscy tylko kazdy zasluguje u kazdego na taki szacunek na jaki se wypracowal u jednych bedziesz szmata u innych bustwem czego wy ku.rwa chcecie od facetow probujecie byc modre nas wgniatajac w dul czy probujecie sobie w mowic to bo znacie prawde i ona was boli ze my robimy z wami co chcemy .tylko pozwalamy wam myslec ze to wy robicie z nami co chcecie ..to jest prawdziwy facet nie mowie o ciotach ktore sami nie wiedza po co zyja wescie nie obrazajcie facetow
to oczym wy piszecie nic z nami nie maja to sa brudne cioty
tak mowisz facet jest slozocym a kobieta se siedzi i nami kieruje
wiesz kiedys byla tu taka jedna mam jej fote gdzies w profilu chciala mi wmowic te durmoty a chodzi zawsze o kase cale zycie chodzi o kase taki jest fakt nie ma ci sie wstydzic ja tam mam pojebana glowe raczej kur,ew nie ruszam wole byc frajerem bo mnie na to stac i kocham wariatki myslace ze sa cwane na jedna wasza kolezanke wydalem az 35 tys zl az zrozumiala ze mnie kocha bo wiedziala ze wiem ze wiem ze ona jest pindo i tak ja ratowalem i jej juz tu nie ma pokazalem jej droge tylko podziekowan jakos nie bylo i naprawde pieniadze nie ktorym ludziom szczescia nie daja do nich trzeba miec glowe jak je wydac polowa z was by sie zapila i jezdzila po swiecie z nudy z jezykiem polskim i tam chlala z nudow bo nikt was nie kuma temu takie jest zycie kazdy ma szanse nie trzeba myslec przeszloscia
dobra ide sie wykompac i zarcie dla kudla kupic i wypad..najpierw drydne ch.uj go wie czy
a kto tu mysli zycie polega na tym zeby bledy popelniac ku.rwa ja tam w oczach normalnych bylem w **cenzura** po uszy to dla nich bylem ale ch.uj oni wiedza czy w tedy nie bylem szczesliwy czemu wy kobiety najpierw chcecie a potem placzecie jezu nie osadzajmy sie tylko stawajcie rakiem
anka ty nigdy nie bedz iez rozwodka bo ty umrzesz jako dziewica
wiesz ja zadko sie myle bardzo r\\zadko ..
mam nadziejre ze akurat w twoim przypadku sie pomylilerm