witam wszystkich , poznam miłego pana z okolic śląska , z którym miło spedze trochę czasu , pozdrawiam
gepard
12.06.2012 r. 10:01:27
dzisiaj wszystkie kontakty sa zajete..ubieraj szalik bialo czerwony bierz co masz pod reko widla..siekiere ..i..spelnij patryjotyczny obowiazek .. ..jutro se poszukasz..pana ze sloska..
gepard
12.06.2012 r. 10:06:20
jak wygramy..bedzie kawa ..ty kawe ja cukier ..zeby nie bylo ze ktos kogos nacioga
gepard
12.06.2012 r. 10:11:33
o podoba mi sie to ze go nie z gwalcisz odrazu .. a juz sie balem..
gepard
12.06.2012 r. 10:17:21
e jeszcze slowo ... ... wiara..ma sens.. a nie wierzysz ze kawe wypijemy ..
a co ..tylko na podlasiu sa zasady.. ...czemu jest najmniej rozwodow.. bo my jestesmy twardzi .ale jak kochamy to kochamy do konica. zacofani ..to jest plus nie wada..kiedys sadzilem ze gorale tacy sa ...ale oni sa raczej zazdrosni..no i glowy maja .mocne..tylko do picia nie do myslenia
gepard
12.06.2012 r. 11:39:52
wiem ludzie regionow sie roznia to widac....mazawieckie zyje ..szybko..sprzedadza kazdego ..kto dobrze zaplaci..polnoc polski to saamo..tylko wschod polski nie ma czasu na **cenzura** y bo roboty duzo w polu..trza krowy wydoic..a nie za moda europejska ganiac ..my umiemy bronic swego temu najwiecej osob z podlasia wklada serce..polska sie smieje z kartofli..tak nas nazywaja ale to slask jest biedny..i cala polska bo sprzedali co mogli..a teraz sa niewolnikami ..pracujac dla czarnuchow..wole gnuj wyrzucac na polu ale na wlasnym polu ..no jakbym musial
gepard
12.06.2012 r. 11:40:12
Malwina
12.06.2012 r. 11:47:43
Gep, nie jesteś przypadkiem hipokrytą przecież pracujesz na obczyźnie
gepard
12.06.2012 r. 11:53:04
pracuje ale wszystko co mam naprawde jest w polsce..choc mnie tam obkradaja urzednicy z czego sie da..wala podatki ..za to ze wkladam tam..ci co im kaza wielcy szefowie zeby im kieszenie ladowac z tych ludzi co jeszcze maja posprzedawali wszystko to skad maja brac ..zwrocili sie na zachod..ktory kopnie nas w du.pe ..nigdy nie bedziemy na rowni z nimi..bo jestesmy idiotami..
czy ja jestem hipokryto nie jestem tylko wiesniakiem z malego miasta ..co pomnie zostanie to tylko filmiki na you tube ..kilka budynkow..nie jestem normalny pieknie nie gadam nie usmiecham sie..kultura..a po jaki ch.uj mam sie usmiechac do tych ..co za 2 minuty o mnie zapomna..zycie to nie bajka...kazdy tworzy swuj scenariusz...wole byc wiesniakiem ..ale z honorem niz inteligentem co pier.doli cos bez sensu ..zeby pier.dolic jaki swiat jest piekny
gepard
12.06.2012 r. 12:12:06
&feature=related
gepard
13.06.2012 r. 07:59:34
no pogielo pokarz mi tu kogos kto szuka sponsoringu z podlaskiego wogle tu jest malo z mojeich stron ..osob.. po oglodaj profile skad najwiecej ku,restwa jest mazowieckie kruluje ...czytalam ranking najbiedniejszych miast na 10 ..8 jest na slasku ,,,nie oceniam taki jest fakt..
gepard
13.06.2012 r. 08:14:25
nie oceniam tylko tez nie milcze
gepard
13.06.2012 r. 17:27:47
to nie te czasy pracy jest w ch.uj i troche kto chce pracowac ten pracuje..chyba widac to ..ale nie chodzi mi o to ,,, ale o to tylko ze nie ma takiego ku.restwa....wiekszos to prosci ludzie im nic dp szczescia nie brakuje..aby mieli co zrec ..nie sprzedaja sie ..jak bydlo na targu..sa odpadki ale to nie widoczne.. w burdelach ..90 procent to ruskie..
gepard
13.06.2012 r. 19:30:39
unas nie wiem jak teraz kiedys to byly czasy..kilka muzgo.jebow i na zabawe .. ..kto tam myslal o kompie temu nie siedzi tu podlasie ..
Zapraszamy na www.Padrona.pl to ekskluzywny portal zawierający ogłoszenia towarzyskie z Polski i Europy. Oprócz anonsów Pań i Panów znajdziesz tutaj również ogłoszenia klubów, agencji towarzyskich oraz taksówkarzy w Twoim mieście! Przeglądanie serwisu jest całkowicie darmowe.
Dodaj swoje ogłoszenie pierwszy miesiąc masz zupełnie za free(kolejny zgodnie z cennikiem który jest dostępny po rejestracji). Zapraszamy też do polubienia nasz na FaceBook-u.
witam wszystkich , poznam miłego pana z okolic śląska , z którym miło spedze trochę czasu , pozdrawiam
dzisiaj wszystkie kontakty sa zajete..ubieraj szalik bialo czerwony bierz co masz pod reko widla..siekiere ..i..spelnij patryjotyczny obowiazek ..
..jutro se poszukasz..pana ze sloska..
jak wygramy..bedzie kawa ..ty kawe ja cukier ..zeby nie bylo ze ktos kogos nacioga
o podoba mi sie to ze go nie z gwalcisz odrazu ..
a juz sie balem..
e jeszcze slowo ...
... wiara..ma sens.. a nie wierzysz ze kawe wypijemy ..
">
miej nadzieje,,,,nic nie masz do stracenia ..
">
skad jestes ze sloska
miasto betonu z wegla...
..ladnie tylko z autostrady wygloda..ale z poludnia polski dziewczyny same nie wiedza czego chca...
">
a co ..tylko na podlasiu sa zasady..
...czemu jest najmniej rozwodow.. bo my jestesmy twardzi .ale jak kochamy to kochamy do konica. zacofani ..to jest plus nie wada..kiedys sadzilem ze gorale tacy sa ...ale oni sa raczej zazdrosni..no i glowy maja .mocne..tylko do picia nie do myslenia
wiem ludzie regionow sie roznia to widac....mazawieckie zyje ..szybko..sprzedadza kazdego ..kto dobrze zaplaci..polnoc polski to saamo..tylko wschod polski nie ma czasu na **cenzura** y bo roboty duzo w polu..trza krowy wydoic..a nie za moda europejska ganiac ..my umiemy bronic swego temu najwiecej osob z podlasia wklada serce..polska sie smieje z kartofli..tak nas nazywaja ale to slask jest biedny..i cala polska bo sprzedali co mogli..a teraz sa niewolnikami ..pracujac dla czarnuchow..wole gnuj wyrzucac na polu ale na wlasnym polu ..no jakbym musial
Gep, nie jesteś przypadkiem hipokrytą
przecież pracujesz na obczyźnie
pracuje ale wszystko co mam naprawde jest w polsce..choc mnie tam obkradaja urzednicy z czego sie da..wala podatki ..za to ze wkladam tam..ci co im kaza wielcy szefowie zeby im kieszenie ladowac z tych ludzi co jeszcze maja posprzedawali wszystko to skad maja brac ..zwrocili sie na zachod..ktory kopnie nas w du.pe ..nigdy nie bedziemy na rowni z nimi..bo jestesmy idiotami..
&feature=related">&feature=related
czy ja jestem hipokryto
nie jestem tylko wiesniakiem z malego miasta ..co pomnie zostanie to tylko filmiki na you tube ..kilka budynkow..nie jestem normalny pieknie nie gadam nie usmiecham sie..kultura..a po jaki ch.uj mam sie usmiechac do tych ..co za 2 minuty o mnie zapomna..zycie to nie bajka...kazdy tworzy swuj scenariusz...wole byc wiesniakiem ..ale z honorem niz inteligentem co pier.doli cos bez sensu ..zeby pier.dolic jaki swiat jest piekny
&feature=related
no pogielo pokarz mi tu kogos kto szuka sponsoringu z podlaskiego wogle tu jest malo z mojeich stron ..osob.. po oglodaj profile skad najwiecej ku,restwa jest mazowieckie kruluje ...czytalam ranking najbiedniejszych miast na 10 ..8 jest na slasku
,,,nie oceniam taki jest fakt..
nie oceniam tylko tez nie milcze
to nie te czasy
pracy jest w ch.uj i troche kto chce pracowac ten pracuje..chyba widac to ..ale nie chodzi mi o to ,,, ale o to tylko ze nie ma takiego ku.restwa....wiekszos to prosci ludzie im nic dp szczescia nie brakuje..aby mieli co zrec ..nie sprzedaja sie ..jak bydlo na targu..sa odpadki ale to nie widoczne.. w burdelach ..90 procent to ruskie..
unas nie wiem jak teraz kiedys to byly czasy..kilka muzgo.jebow i na zabawe ..
..kto tam myslal o kompie temu nie siedzi tu podlasie
..
">
Zapraszamy na www.Padrona.pl to ekskluzywny portal zawierający ogłoszenia towarzyskie z Polski i Europy. Oprócz anonsów Pań i Panów znajdziesz tutaj również ogłoszenia klubów, agencji towarzyskich oraz taksówkarzy w Twoim mieście! Przeglądanie serwisu jest całkowicie darmowe.
Dodaj swoje ogłoszenie pierwszy miesiąc masz zupełnie za free(kolejny zgodnie z cennikiem który jest dostępny po rejestracji). Zapraszamy też do polubienia nasz na FaceBook-u.
Pozdrawiamy i zapraszamy
www.Padrona.pl
Na stronie znajdują się materiały o tematyce erotycznej, witryna przeznaczona jest wyłącznie dla osób pełnoletnich!
na portalu mKONTAKT.pl---tez mamy wszystko ,,a nawet wiecej,
a co wiecej
..my tu mamy ..cos oferujesz ...
kto jest nie realny
chyba mowisz o sobie