zapraszam ciebie **cenzura** o przebrzydlaa i twoie konta tutaj **cenzura** o nie domyta...
gepard
11.06.2012 r. 21:50:03
no co ty za dobry chumor mam..
gepard
11.06.2012 r. 21:53:57
zadyme to trzeba miec z kim ja z ciota nie walcze.. ja go tylko uswiadamiam..ze im jest..a co mam robic jak wy nie mozecie mi pomoc
gepard
11.06.2012 r. 22:04:03
nie zaowazylas ze ten smiec ciagnie do mnie zakochal sie kuzwa jakies chore teksty mi przysyla na skrzynke robi lewe konta i mysli ze mnie jego gow.no rusza..mecza se oglodam ..i na jego ch.uj polozyl..idiota jeden ale zobacz jak sie stara zeby zablysnac
gepard
11.06.2012 r. 22:11:17
ida ukraincy ..lepiej odnas
gepard
11.06.2012 r. 22:17:20
ja za ukraina jestem ..no jagby stal sie cod nad wisla to wolalbym zeby lepiej z nimi nasi grali jak ze szwecja..my nie umiemy z czolgami walczyc
gepard
11.06.2012 r. 22:21:16
nie rudy szarik wygral wojne slabo historie znasz
gepard
11.06.2012 r. 22:27:40
no na nauke nigdy nie jest za pozno.. ..kiedys z jedym slowekiem sie klocilem bo on stwierdzil ze mu janosika ukradlismy .. to mu wytlumaczylem ze janosik jest nasz ..tylko na dziwki na slowacje chodzil troche sie wkurzyl ale za co taka historia prwdziwa byla ..
gepard
11.06.2012 r. 22:31:15
no to mokrych snow zycze.. ..
gepard
11.06.2012 r. 22:31:52
o rumcajsie on to mial dzide
gepard
11.06.2012 r. 22:35:06
no nie w modzie troche jajek nie goli ..i klaty ..
zapraszam ciebie **cenzura** o przebrzydlaa i twoie konta tutaj **cenzura** o nie domyta...
no co ty za dobry chumor mam..
zadyme to trzeba miec z kim ja z ciota nie walcze..
ja go tylko uswiadamiam..ze im jest..a co mam robic jak wy nie mozecie mi pomoc
nie zaowazylas ze ten smiec ciagnie do mnie zakochal sie kuzwa jakies chore teksty mi przysyla na skrzynke robi lewe konta i mysli ze mnie jego gow.no rusza..mecza se oglodam ..i na jego ch.uj polozyl..idiota jeden ale zobacz jak sie stara zeby zablysnac
ida ukraincy ..lepiej odnas
ja za ukraina jestem ..no jagby stal sie cod nad wisla to wolalbym zeby lepiej z nimi nasi grali jak ze szwecja..my nie umiemy z czolgami walczyc
nie rudy szarik wygral wojne slabo historie znasz
no na nauke nigdy nie jest za pozno..
..kiedys z jedym slowekiem sie klocilem bo on stwierdzil ze mu janosika ukradlismy ..
to mu wytlumaczylem ze janosik jest nasz ..tylko na dziwki na slowacje chodzil
troche sie wkurzyl
ale za co taka historia prwdziwa byla ..
no to mokrych snow zycze..
..
o rumcajsie on to mial dzide
no nie w modzie troche jajek nie goli ..i klaty ..
no co nie lubisz dzikusow
">
no milej nocki..
smierdzisz nie ide tam popisz ze swoimi kontami swiniski ryju....