Rozbawiłyście mnie dziewczyny
Najbardziej chyba tym dogadywaniem się która najpierw esa dostała hehehe
Konto usunięte
12.01.2010 r. 07:26:44
Aga ty zimna jak lód??
Przecież ty gorąca dziewczyna jesteś...
Ale tylko dla jednego faceta na tym portalu
Dałem Taza bo emotek z dinozaurami nie mają hehehe
Konto usunięte
12.01.2010 r. 11:11:24
taaaaaaaaa
Konto usunięte
12.01.2010 r. 11:27:45
A wątpisz Mario??
To daj emotkę dinusia
Romantyk
12.01.2010 r. 12:49:23
Witajcie.Wiecie chyba ten chłopak myśli,że na mkontakcie jest pełno dziewczyn,które myślą tylko o seksie.Wiecie dziewczyny,czasem szkoda tego czytać.Przecież najważniejsza jest przyjaźń,uczciwość i szczerość.Gdy poznacie się lepiej przez internet.Spotkacie się w rzeczywistości na miłej rozmowie przy kawie i ciastkach.Nie rozmawiajcie o seksie na pierwszej randce,bo kobieta może wylać wam kawę na spodnie.
Konto usunięte
12.01.2010 r. 22:23:44
Hejka!
I co kobitki jakieś nieaktywne dzisiaj
Konto usunięte
20.01.2010 r. 08:57:30
hahah dobrze to ująłes...ale juz to nawet nie chodzi mi tak bardzo o facetów.haha...tylko o dziewczyny niektóre....taka nastka ..która nie wie co to zycie dopiero co z pieluch wyrosła ....udaje wielka znawczynie sexu a kamasytre qrwa ma w jednym paluszku.....hahhahah..wiecie co gdybym była facetem to o takiej lasce juz bym sobie zdanie wyrobiła jako takie...choc nie jestem za tym by oceniac po pozorach..ale skoro no tak sie dają poznawac...z tej a nie innenj strony no to juz niczyja wina.....
no dobra to moze wszystko zwalmy na hormo0ny...ze im buzuja
hahahha zaraz zadzwonie przygotuj sie
wiem esa mi napisał ahhaha
no ładnie ładnie
Ty?? a kto ci tak powiedział??
Rozbawiłyście mnie dziewczyny
Najbardziej chyba tym dogadywaniem się która najpierw esa dostała hehehe
Aga ty zimna jak lód??
Przecież ty gorąca dziewczyna jesteś...
Ale tylko dla jednego faceta na tym portalu
Dałem Taza bo emotek z dinozaurami nie mają hehehe
taaaaaaaaa
A wątpisz Mario??
To daj emotkę dinusia
Witajcie.Wiecie chyba ten chłopak myśli,że na mkontakcie jest pełno dziewczyn,które myślą tylko o seksie.Wiecie dziewczyny,czasem szkoda tego czytać.Przecież najważniejsza jest przyjaźń,uczciwość i szczerość.Gdy poznacie się lepiej przez internet.Spotkacie się w rzeczywistości na miłej rozmowie przy kawie i ciastkach.Nie rozmawiajcie o seksie na pierwszej randce,bo kobieta może wylać wam kawę na spodnie.
Hejka!
I co kobitki jakieś nieaktywne dzisiaj
hahah dobrze to ująłes...ale juz to nawet nie chodzi mi tak bardzo o facetów.haha...tylko o dziewczyny niektóre....taka nastka ..która nie wie co to zycie dopiero co z pieluch wyrosła ....udaje wielka znawczynie sexu a kamasytre qrwa ma w jednym paluszku.....hahhahah..wiecie co gdybym była facetem to o takiej lasce juz bym sobie zdanie wyrobiła jako takie...choc nie jestem za tym by oceniac po pozorach..ale skoro no tak sie dają poznawac...z tej a nie innenj strony no to juz niczyja wina.....
no dobra to moze wszystko zwalmy na hormo0ny...ze im buzuja