ja rozumiem ze rozmowy oseksie ok...ale niektórzy przesadzaja .....kur.....
Konto usunięte
11.01.2010 r. 19:52:42
Chodzi ci o to o Analu??
Konto usunięte
11.01.2010 r. 19:58:53
Nie tylko o tym ...w ogóle o wszystkim po trochu......
sex to nie jest temat tabu dla mnie ...ale zrazaja mnie takie gadki szmatki....jak sie ludzie wypowiadaja na rózne tematy ....a **cenzura** o tym wiedza i tylko udaja ogierów w łózku.....
hmm a najbardziej mnie zrazaja te wszyskie dziewuchy co sie tak smiało o ty wypowiadaja jakby ten sport je interesował od dziecka
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:03:18
Może je interesował
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:05:15
nie wiem nie wnikam ....ale na forum udaja takie znawczynie a w zyciu pewnie cipki nie wydymki
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:05:49
chodzi mi o małolaty zeby nie było
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:07:16
Dla mnie seks jest może tylko a może aż dopełnieniem w związku a nie sportem...
Ale są tacy faceci co myślą chu... i takie kobiety które non stop piz.. swędzi i dla nich to jest podstawa życia i nie potrafią gadać o niczym innym...
Spróbuj podjąć z taką osobą jakiś inny nieco bardziej złożony temat a sama się przekonasz jak niewielka jest ich wiedza o czymkolwiek poza sprawami seksu...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:10:34
hmm zacznijmy od tego ze nie podejmuje z takimi osobami tematów powazniejszych bo sensu nie widze...strata czasu.....czego one mnie moga nauczyc..???
jak sie kur...pejcza uzywa czy jak sie w wibratoze baterie wymienia??
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:29:43
Sylwia dzis ma agresora chyba małolaty juz takie sa
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:35:15
Siemka Stiv
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:35:48
Cześć Neron
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:37:04
Co one wiedzą o seksie??
Chyba jak wpaść
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:37:51
siemka gabrys
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:38:28
buahahah
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:44:31
A nie??
To skąd się biorą te dziewczyny które mają po15 lat i już matkami są??
Ale z drugiej strony to sporą winę ponoszą też ich rodzice Którzy rozmowę z dzieckiem na temat seksu odkładają na ostatnią chwilę myśląc że ono jest jeszcze za młode a późiej jak córka do matki przychodzi i mówi że sama mamusią zostanie to zonka łapią...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:47:39
no niestety Gabrys masz racje,dzieci rodza teraz dzieci,małolaty chca byc dorosłe i sie same pchaja
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:50:31
kilka lat temu niedaleko mnie w ciążę zaszła trzynastoletnia dziewczyna a nie pisałbym o tym gdyby ojcem dziecka nie był jej piętnastoletni brat...
Czy to jest normalne??
Może gdyby rodzice pogadali z nimi za wczasu to nie doszłoby do takiego czegoś...
Może nawet gdyby poszli ze sobą do łóżka to chociaż chłopak użyłby prezerwatyw i dziecka by z tego nie było...
Upośledzonego dziecka które teraz leży w hospicjum i nie mówi, i potrzebuje stałej opieki bo co chwila ma ataki padaczki w czasie których często następuje zatrzymanie pracy serca...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:52:33
Neron... Ja wiem że na innym wątku się witasz Ale witałem się tutaj ze Stivem więc i ciebie przy okazji tutaj przywitałem bym nie musiał na wątek Iwonki specjalnie lecieć
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:53:44
Jak se tak patrzę na te moje posty to jakieś strasznie długie mi się wydają... I nawet mi się ich czytać nie chce
Konto usunięte
11.01.2010 r. 20:54:51
jedno słowo sumujace MASAKRA
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:16:54
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:17:57
Dobrze Wilku zapamiętam
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:21:08
Tylko ja to bym zmienił nieco proporcje i dał powiedzmy pół na pół bo uważam że trzeba najpierw rozgrzać piekarnik do odpowiedniej temperatury nim się do niego coś włoży
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:22:27
Jaki tam znowu Erotoman...
Przecież to normalna dyskusja się toczy
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:25:40
Gabryś dostałem wiadomość,że mój post został usunięty do naruszyłem zasady Mk. Powiedz o co to chodzi
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:30:11
Gabrys dobre no temperaturka musi byc rosnaca
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:36:59
O cenzurę Kryscjan...
Mi dwa usunęli...
Tak robią jak jakimś postem na forum obrażasz innych...
Albo gdy używasz zbyt wielu niecenzuralnych słów...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 21:38:49
No musi Stiv...
Odpowiednio przeprowadzona gra wstępna to już wiele...
A jak jeszcze potrafisz w czasie stosunku wyczuć kobietę i zaspokoić jej potrzeby to już sukces gwarantowany...
Żal dupe sciska czytac co poniektóre tematy
ano i pomyślec że piszą to dorosłe osoby
ja rozumiem ze rozmowy oseksie ok...ale niektórzy przesadzaja .....kur.....
Chodzi ci o to o Analu??
Nie tylko o tym ...w ogóle o wszystkim po trochu......
sex to nie jest temat tabu dla mnie ...ale zrazaja mnie takie gadki szmatki....jak sie ludzie wypowiadaja na rózne tematy ....a **cenzura** o tym wiedza i tylko udaja ogierów w łózku.....
hmm a najbardziej mnie zrazaja te wszyskie dziewuchy co sie tak smiało o ty wypowiadaja jakby ten sport je interesował od dziecka
Może je interesował
nie wiem nie wnikam ....ale na forum udaja takie znawczynie a w zyciu pewnie cipki nie wydymki
chodzi mi o małolaty zeby nie było
Dla mnie seks jest może tylko a może aż dopełnieniem w związku a nie sportem...
Ale są tacy faceci co myślą chu... i takie kobiety które non stop piz.. swędzi i dla nich to jest podstawa życia i nie potrafią gadać o niczym innym...
Spróbuj podjąć z taką osobą jakiś inny nieco bardziej złożony temat a sama się przekonasz jak niewielka jest ich wiedza o czymkolwiek poza sprawami seksu...
hmm zacznijmy od tego ze nie podejmuje z takimi osobami tematów powazniejszych bo sensu nie widze...strata czasu.....czego one mnie moga nauczyc..???
jak sie kur...pejcza uzywa czy jak sie w wibratoze baterie wymienia??
Siemka Stiv
Cześć Neron
Co one wiedzą o seksie??
Chyba jak wpaść
siemka gabrys
buahahah
A nie??
To skąd się biorą te dziewczyny które mają po15 lat i już matkami są??
Ale z drugiej strony to sporą winę ponoszą też ich rodzice Którzy rozmowę z dzieckiem na temat seksu odkładają na ostatnią chwilę myśląc że ono jest jeszcze za młode a późiej jak córka do matki przychodzi i mówi że sama mamusią zostanie to zonka łapią...
no niestety Gabrys masz racje,dzieci rodza teraz dzieci,małolaty chca byc dorosłe i sie same pchaja
kilka lat temu niedaleko mnie w ciążę zaszła trzynastoletnia dziewczyna a nie pisałbym o tym gdyby ojcem dziecka nie był jej piętnastoletni brat...
Czy to jest normalne??
Może gdyby rodzice pogadali z nimi za wczasu to nie doszłoby do takiego czegoś...
Może nawet gdyby poszli ze sobą do łóżka to chociaż chłopak użyłby prezerwatyw i dziecka by z tego nie było...
Upośledzonego dziecka które teraz leży w hospicjum i nie mówi, i potrzebuje stałej opieki bo co chwila ma ataki padaczki w czasie których często następuje zatrzymanie pracy serca...
Neron... Ja wiem że na innym wątku się witasz Ale witałem się tutaj ze Stivem więc i ciebie przy okazji tutaj przywitałem bym nie musiał na wątek Iwonki specjalnie lecieć
Jak se tak patrzę na te moje posty to jakieś strasznie długie mi się wydają... I nawet mi się ich czytać nie chce
jedno słowo sumujace MASAKRA
Dobrze Wilku zapamiętam
Tylko ja to bym zmienił nieco proporcje i dał powiedzmy pół na pół bo uważam że trzeba najpierw rozgrzać piekarnik do odpowiedniej temperatury nim się do niego coś włoży
Jaki tam znowu Erotoman...
Przecież to normalna dyskusja się toczy
Gabryś dostałem wiadomość,że mój post został usunięty do naruszyłem zasady Mk. Powiedz o co to chodzi
Gabrys dobre
no temperaturka musi byc rosnaca
O cenzurę Kryscjan...
Mi dwa usunęli...
Tak robią jak jakimś postem na forum obrażasz innych...
Albo gdy używasz zbyt wielu niecenzuralnych słów...
No musi Stiv...
Odpowiednio przeprowadzona gra wstępna to już wiele...
A jak jeszcze potrafisz w czasie stosunku wyczuć kobietę i zaspokoić jej potrzeby to już sukces gwarantowany...