bardzo lubie roznego rodzaju fantazje,jak jakas pani ma chec razem pofantazjowac to niech da znac moj nr tel 663024140
ewan0545
08.06.2012 r. 10:42:46
niesmiały albo bardzo smiały,,,,powodzenia w fantazjowaniu
ewan0545
08.06.2012 r. 10:48:08
niesmialy trawe mam do skoszenia to tęz moze być szalona fantazja,,tak nago za kosiarką
ewan0545
08.06.2012 r. 10:56:18
hmhmhm robaczki świetojanskie
ewan0545
08.06.2012 r. 11:09:25
ciekawe ,,,,,kto kogo podglądał
ewan0545
08.06.2012 r. 11:23:52
bo to sa mądre robaczki ,,wiedzą w czym rzecz
ewan0545
08.06.2012 r. 11:34:27
bo nie oko jest wtedy ważne ,,reszta sama trafi
ewan0545
08.06.2012 r. 11:41:39
i w tym momecie działa instynkt,,,,samo znajdzie samo wejdzie
ewan0545
08.06.2012 r. 13:48:11
to tak ma być
ewan0545
09.06.2012 r. 11:23:47
Saj ,,w takich momentach ,komórka jest niepotrzebna,,, Robert mam pół zamrażalnika ryb do smażenia i to prosto z nad morza,,troche dorsza,i cos takiego jak okon morski ,nawet nie wiedziałam że taka jest,,,
Ipkins
09.06.2012 r. 13:41:28
Poznam Dziewczynę która lubi fantazję , jestem młody miły i zabawny , ; **
Gall
09.06.2012 r. 19:04:37
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.
To szkiełko wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć je do ręki i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć je do ręki, usypać ziarnko fantazji i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy.
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.
To szkiełko nigdy nie płacze, zawsze jest w dobrym humorze, to szkiełko wszystko rozumie, każdemu chętnie pomoże, wystarczy wziąć je do ręki ziarnko fantazji dosypać i już za chwile można z panem Kleksem w świat pomykać.
nie ma jak to fasolki
a jakby słowa lekko przerobił to każda premium ikonka by pasowała
bardzo lubie roznego rodzaju fantazje,jak jakas pani ma chec razem pofantazjowac to niech da znac moj nr tel 663024140
niesmiały albo bardzo smiały,,,,powodzenia w fantazjowaniu
niesmialy trawe mam do skoszenia to tęz moze być szalona fantazja,,tak nago za kosiarką
hmhmhm robaczki świetojanskie
ciekawe ,,,,,kto kogo podglądał
bo to sa mądre robaczki ,,wiedzą w czym rzecz
bo nie oko jest wtedy ważne ,,reszta sama trafi
i w tym momecie działa instynkt,,,,samo znajdzie samo wejdzie
to tak ma być
Saj ,,w takich momentach ,komórka jest niepotrzebna,,,
Robert mam pół zamrażalnika ryb do smażenia i to prosto z nad morza,,troche dorsza,i cos takiego jak okon morski ,nawet nie wiedziałam że taka jest,,,
Poznam Dziewczynę która lubi fantazję , jestem młody miły i zabawny , ; **
To szkiełko wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć je do ręki i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć je do ręki, usypać ziarnko fantazji i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy.
To szkiełko nigdy nie płacze, zawsze jest w dobrym humorze, to szkiełko wszystko rozumie, każdemu chętnie pomoże, wystarczy wziąć je do ręki ziarnko fantazji dosypać i już za chwile można z panem Kleksem w świat pomykać.
nie ma jak to fasolki
a jakby słowa lekko przerobił to każda premium ikonka by pasowała