powinno byc 3 -1 dla grecji .a ze mamy wiecej szczescia jak rozumu...i partaczymy wszystko ..to my polacy...
Administratori
08.06.2012 r. 20:40:27
dokładnie 3 - 1 dla Grecji - No ale Smuda czyni cuda wiec jest 1 - 1 takie polskie głupie szczęście.
gepard
08.06.2012 r. 20:45:10
smude powinni dawno wywalic do kanalow..zebysmy ze starymi grekami nie wygrali oni ledwo biegali wyganiali nas jak psow potem pokazali co my gramy ..przereklamowani ..partacze ..powinien wygonic rybusa i tych pseudo polakow co tyle maja z polska co w domu meblo scianke z bydgoszczy..grosicki..i broz\\ek ..wygralibysmy ..stary frankofski ..by sie przydal ..a nie popierduchy ze kilka goli strzelili przypadkiem i gwiazdy wielkie ..zalosne
gepard
08.06.2012 r. 20:48:43
admin a ty bys amnestie mi zrobil i konta odblokowal..kuzde przeciesz ..nawet sensu nie ma zeby one jeszcze byly zablokowane ..a kiedy mi odblokujesz to kuzwa ja juz dawno dzieciaty i zonaty bede i wnuki bede mial...
gepard
08.06.2012 r. 20:51:40
tobie robercik szczescie nie bylo przydzielone w przydziale...pewnie kartki zgubiles na nie ..znajac twoja pustke w glowie..ale nie martw sie juz gorzej byc nie moze ...i nie bedzie bo to bnie mozliwe
gepard
08.06.2012 r. 20:57:45
oj ruskie ..umieja grac w pilke ..
MARKO
08.06.2012 r. 21:03:10
My Polacy to tylko umiemy narzekac
gepard
08.06.2012 r. 21:43:00
a kto tu narzeka ja mowie ze ten remis to nasze blogoslawienistwo....fakt jest taki ze jestesmy najslabsza drozyna w turnieju
gepard
08.06.2012 r. 22:18:19
aczemu ty tak sie wyrazasz kultury troche..
gepard
08.06.2012 r. 22:24:48
a kto ty jestes ze tu cyganisz...rumunka
gepard
08.06.2012 r. 22:30:40
a nie wiem leze teraz i czekam na ciebie
gepard
08.06.2012 r. 22:34:40
a ile to troche.. zuzia to jak bedziesz wybierac sie do mnie to odrazu masc kup od odlezyn
gepard
08.06.2012 r. 22:39:11
a masz cos takiego jak serce dobre kulturalne dziewczyny sloza pomoca
gepard
08.06.2012 r. 22:50:44
wiem ze masz .. .. to ubieraj czapke szalik bialo czerwony i dawaj do mnie .. ...bedziesz mnie trzymac przed telewizorem zeby ..mu krzywdy nie zrobic..
gepard
08.06.2012 r. 23:11:23
oj masz duze serce ..trzeba je wykorzystac .. ..przeciesz jestem tym draniem ..jak on a facetem... ..
stawiam 1:0 dla Polski
ja stawiam 4-0 na mongolie..
&feature=related
Gepard czemu nie
wolno Ci
specjalnie wolne se wzielem...kuzwa jak przegraja beda za mnie robic ,,od poniedzialku..tylko czy oni cos umieja
Saj a co Ty taki nie w temacie???
cała Polska dzis żyje rozpoczeciem EURO 2012
licze na remis, moze byc 0:0
ale wygramy
2:1 dla polski
ale smierdziel ..ty czasami siebie wochasz ..brudzie
obciach...
&feature=related
nie przesadzaj
w pierwszej połowie dobrze grali
duzo sytuacji podbramkowych
i od dzisiaj wiem, ze tytoń jest dobry
robert to ja wiem ze ty lubisz emocje..idz pogladaj gre w szachy..
jak i ponad 70 procent prawdziwych mezczyzn cioto...
smerfetko to jak przegrana my polacy zawsze cos spier.dolimy ..majac prosta droge..lubimy krecic..to jest wynik z laski ..sedzia nam pomogl..tyle
">
powinno byc 3 -1 dla grecji .a ze mamy wiecej szczescia jak rozumu...i partaczymy wszystko ..to my polacy...
dokładnie 3 - 1 dla Grecji - No ale Smuda czyni cuda wiec jest 1 - 1 takie polskie głupie szczęście.
smude powinni dawno wywalic do kanalow..zebysmy ze starymi grekami nie wygrali oni ledwo biegali wyganiali nas jak psow potem pokazali co my gramy ..przereklamowani ..partacze ..powinien wygonic rybusa i tych pseudo polakow co tyle maja z polska co w domu meblo scianke z bydgoszczy..grosicki..i broz\\ek ..wygralibysmy ..stary frankofski ..by sie przydal ..a nie popierduchy ze kilka goli strzelili przypadkiem i gwiazdy wielkie ..zalosne
admin a ty bys amnestie mi zrobil i konta odblokowal..kuzde przeciesz ..nawet sensu nie ma zeby one jeszcze byly zablokowane ..a kiedy mi odblokujesz to kuzwa ja juz dawno dzieciaty i zonaty bede i wnuki bede mial...
tobie robercik szczescie nie bylo przydzielone w przydziale...pewnie kartki zgubiles na nie ..znajac twoja pustke w glowie..ale nie martw sie juz gorzej byc nie moze ...i nie bedzie bo to bnie mozliwe
oj ruskie ..umieja grac w pilke ..
My Polacy to tylko umiemy narzekac
a kto tu narzeka ja mowie ze ten remis to nasze blogoslawienistwo....fakt jest taki ze jestesmy najslabsza drozyna w turnieju
aczemu ty tak sie wyrazasz
kultury troche..
a kto ty jestes ze tu cyganisz...rumunka
a nie wiem leze teraz i czekam na ciebie
a ile to troche..
zuzia to jak bedziesz wybierac sie do mnie to odrazu masc kup od odlezyn
a masz cos takiego jak serce
dobre kulturalne dziewczyny sloza pomoca
wiem ze masz ..
.. to ubieraj czapke szalik bialo czerwony i dawaj do mnie ..
...bedziesz mnie trzymac przed telewizorem zeby ..mu krzywdy nie zrobic..
oj masz duze serce ..trzeba je wykorzystac ..
..przeciesz jestem tym draniem ..jak on
a facetem...
..