jak zwał, tak zwał wiadomo o co chodzi randka z happy endem oczywiście w wersji dla faceta
gepard
10.06.2012 r. 21:00:51
czemu wy udajecie takie swiete .. ..prawda jest taka ze to kobiety..bardziej chca...tylko ..lubia se pogadac .. ja nie latwa jestem.. albo jakies **cenzura** y..kuzwa po co sciemniac jak sie czuje to cos to na jaki ch,uj..kombinowac...jak nie ma pociagu ..to w tedy jest nudno ..kto chce siedziec i czas marnowac ..z nudy......
gepard
10.06.2012 r. 21:07:22
a co w tym zlego lepiej miec to za soba..po co stres..swirowanie w banie ..potem mozna se normalnie gdzies wyisc ..i nie sztucznie sie zachowywac..wiem co mowie..
gepard
10.06.2012 r. 21:15:25
no zalezy od sytuacji..moim zdaniem kto traktuje powaznie budowanie czegos i pisze sie czasami miesiacami przez kopa fony itd nie oszukujmy sie sa igraszki przez czass sp0tkania..to juz poczatek.. kiedy jedziesz vw stresie na pierwsze spotkanie.. ..kocham takie .. chwile przeciesz to uczucie powoduje ze sie decydujemy spotkac ..
gepard
10.06.2012 r. 21:21:10
a to inna sytuacja ja sie nie stykam z nikim kogo choc troche nie poznam..na ch.uj mi problemy..nie tykam nikogo kto kocha kase ..bo dla mnie to obrzydliwe nie staje mi bo mam chore mysli ile przez te dziure przeszlo peletonow....kocham bajerowac ..wyisc z kims kogo sie nie moge wstydzic...
gepard
10.06.2012 r. 21:27:18
a co do swietych niech trzymaja sie odemnie z daleka ,,jezu to koszmar..ja se nie wyobrazam zycia ze swietojebliwymi..kuzde
gepard
10.06.2012 r. 21:43:58
ty oni maja swuj swiat ich przeraza nasz swiat ..powinni szukac ..w swojej kategori tylko wy kobiety ..jestescie takie wierzycie w bajki ..w ksiecia na bialym koniu ..chcecie miec spokojne zycie ..ale podrapac w nocy to juz do wariata..uciekacie ..najfajniejsze jest w was ze wy sami nie wiecie kogo czego chcecie.. ,,a nas to pociaga ..bo to my szukamy w was.. o co wam chodzi..i czym dluzej was nie rozszyfrujemy..tym bardziej nas pociagacie ..i trwa zwiazek jak juz was przejzymy nie ma zwiazku bo nie ma nic do odkrywania ,,m,dla mnie sex siada przy waszych umyslach to prawdziwe archiwum x..kogo rusza panienka pusta..jak kloda co gwizniesz i nogi rozklada za stary na to juz jestem i juz mnie nie rusza ale kazdy musi to sam zrozumiec..
gepard
10.06.2012 r. 21:58:37
a ja tam nie szukam nigdy .. ,,to musi trafic,,wlasnie skoczylem zwiazek..ale to zrozumielismy nie wystarczy sie kochac trzeba umiec ze soba funkcjonowac inne swiaty..po co sie meczyc ze soba..teraz odpoczywam....nie latwo jest pogrzebac 2 lata ..ale czuje ulge..ja kocham swoje zycie i lubie robic co chce..nie planuke nie wiem nawet co jutro bede jadl..wiem tylko ze we wtorek jest mecz.i kuzwa musimy ruskim..do jeb.ac nie nawidze ich..a potem moga sobie odpasc.,.i tak beda zwyciezcami
gepard
10.06.2012 r. 22:04:23
dadza kuzwa musza niech gryza drapia ale wstydu niech nie przyniosa
AGATA
10.06.2012 r. 22:07:09
fajnie by bylo, ale ciezko z nimi bedzie
dobrzy sa
gepard
10.06.2012 r. 22:08:53
to pilka .. wierze w naszych nie mam wyboru..kuzwa dzis wyczytalem w angielskiej gazecie ze..tn utwor koko koko euro spoko nawiozuje do brania kokainy ale malo ze smiechu nie padlem te angole to naprawde **cenzura**
AGATA
10.06.2012 r. 22:10:06
gepard
10.06.2012 r. 22:11:45
a pisza **cenzura** y aby pisac cos jak tu na forum wa\\ne zeby bylo wesolo..to co moze zrobimy jakis turniej tu na mk ..kobiece walki w kisielu.. ..
gepard
10.06.2012 r. 22:22:51
no ..jak ..ja juz poswiece sie i kisiel kupie ..trzeba tylko kandydatki zebrac..
Jedna, samotna szara komórka zabłąkała się w mózgu mężczyzny. Idzie, idzie, wszędzie cicho, ciemno, pusto.
- Halo, halo! Jest tu kto? - woła. Cisza - poniosło się tylko echo.
- HALO! JEST TU KTO?! - woła głośniej.
Nagle z oddali słychać czyjeś kroki. Po chwili zjawia się druga szara komórka i pyta:
- Co ty tu biedna, sama robisz? Wszyscy bawimy się na dole!
Malwina
12.06.2012 r. 12:14:25
- Kochanie, wyrzuć śmieci!
- Kur.wa, dopiero co usiadłem!
- A co do tej pory robiłeś?
- Leżałem.
Malwina
12.06.2012 r. 12:19:21
jasne ja bym te śmieci położyła koło tego kochanego, uroczego, męskiego facecika
Malwina
13.06.2012 r. 07:39:49
to niech idzie i już więcej nie wraca
Malwina
13.06.2012 r. 13:27:38
nawet nie wiesz, jak mam tego serdecznie dosyć
Malwina
13.06.2012 r. 13:34:08
od roku nie oglądam porozrzucanych skarpetek, obiad gotuję kiedy chcę i o której chcę i całkiem mi z tym dobrze
Karelia
13.06.2012 r. 19:35:59
Taka razą wspomnień czar nastał [nie, nie pomyliłam literki r z s ].
Malwino, Twój kawałek świetnym jest!
Z drzewiejszych zapisków mam takie:
Dlaczego kobiety bardziej fascynują mężczyzn niż mężczyźni kobiety? Virginia Woolf
Dlaczego mężczyźni zaczynają dzień od założenia sobie na szyję pętli zwanej krawatem? Linda Ellerbee
Karelia
13.06.2012 r. 19:59:47
no dodam jeszcze, a co!
Gdyby nie to, że czasami trzeba przesunąć pianino, świat obyłby się bez mężczyzn. Rebecca West
Cokolwiek robią kobiety, muszą to robić dwukrotnie lepiej od mążczyzn. Na szczęście nie jest to takie tudne. Charlotte Whitton
Malwina
14.06.2012 r. 07:56:36
tym gorzej dla was nawet facet wie, że jesteście zawodni i niewierni dlatego dał kobietom alternatywę
Malwina
14.06.2012 r. 20:48:54
trochę podobni jesteście bo czasami latacie z wywieszonymi ozorami i się ślinicie a na czas meczów, to mamy inną zabawkę - wuwuzelę
Karelia
15.06.2012 r. 08:28:17
Rollek, ad. Twojej ww. wyp.:
1. to się nazywa cytowanie a nie papugowanie.
2. wnioskując z formy Twoich wypowiedzi, masz na myśli tylko jeden otworek, który sam posiadasz. Kwestia ekwilibrystyki i odpowiedniego rozmiaru a będziesz miał swój własny wibrator w zasięgu ręki. A propos tegoż sprzętu, czytając Ciebie, zaczynam wątpić, czy istotnie został wymyślony dla kobiet.
jak zwał, tak zwał
wiadomo o co chodzi
randka z happy endem oczywiście w wersji dla faceta
czemu wy udajecie takie swiete ..
..prawda jest taka ze to kobiety..bardziej chca...tylko ..lubia se pogadac .. ja nie latwa jestem.. albo jakies **cenzura** y..kuzwa po co sciemniac jak sie czuje to cos to na jaki ch,uj..kombinowac...jak nie ma pociagu ..to w tedy jest nudno ..kto chce siedziec i czas marnowac ..z nudy......
a co w tym zlego lepiej miec to za soba..po co stres..swirowanie w banie ..potem mozna se normalnie gdzies wyisc ..i nie sztucznie sie zachowywac..wiem co mowie..
no zalezy od sytuacji..moim zdaniem kto traktuje powaznie budowanie czegos i pisze sie czasami miesiacami przez kopa fony itd nie oszukujmy sie sa igraszki przez czass sp0tkania..to juz poczatek.. kiedy jedziesz vw stresie na pierwsze spotkanie..
..kocham takie .. chwile przeciesz to uczucie powoduje ze sie decydujemy spotkac ..
a to inna sytuacja ja sie nie stykam z nikim kogo choc troche nie poznam..na ch.uj mi problemy..nie tykam nikogo kto kocha kase ..bo dla mnie to obrzydliwe nie staje mi bo mam chore mysli ile przez te dziure przeszlo peletonow....kocham bajerowac ..wyisc z kims kogo sie nie moge wstydzic...
a co do swietych niech trzymaja sie odemnie z daleka ,,jezu to koszmar..ja se nie wyobrazam zycia ze swietojebliwymi..kuzde
ty oni maja swuj swiat ich przeraza nasz swiat ..powinni szukac ..w swojej kategori tylko wy kobiety ..jestescie takie wierzycie w bajki ..w ksiecia na bialym koniu ..chcecie miec spokojne zycie ..ale podrapac w nocy to juz do wariata..uciekacie ..najfajniejsze jest w was ze wy sami nie wiecie kogo czego chcecie..
,,a nas to pociaga ..bo to my szukamy w was.. o co wam chodzi..i czym dluzej was nie rozszyfrujemy..tym bardziej nas pociagacie ..i trwa zwiazek jak juz was przejzymy nie ma zwiazku bo nie ma nic do odkrywania ,,m,dla mnie sex siada przy waszych umyslach to prawdziwe archiwum x..kogo rusza panienka pusta..jak kloda co gwizniesz i nogi rozklada za stary na to juz jestem i juz mnie nie rusza ale kazdy musi to sam zrozumiec..
a ja tam nie szukam nigdy ..
,,to musi trafic,,wlasnie skoczylem zwiazek..ale to zrozumielismy nie wystarczy sie kochac trzeba umiec ze soba funkcjonowac inne swiaty..po co sie meczyc ze soba..teraz odpoczywam....nie latwo jest pogrzebac 2 lata ..ale czuje ulge..ja kocham swoje zycie i lubie robic co chce..nie planuke nie wiem nawet co jutro bede jadl..wiem tylko ze we wtorek jest mecz.i kuzwa musimy ruskim..do jeb.ac nie nawidze ich..a potem moga sobie odpasc.,.i tak beda zwyciezcami
dadza kuzwa musza niech gryza drapia ale wstydu niech nie przyniosa
fajnie by bylo, ale ciezko z nimi bedzie
dobrzy sa
to pilka .. wierze w naszych nie mam wyboru..kuzwa dzis wyczytalem w angielskiej gazecie ze..tn utwor koko koko euro spoko nawiozuje do brania kokainy ale malo ze smiechu nie padlem te angole to naprawde **cenzura**
a pisza **cenzura** y aby pisac cos jak tu na forum wa\\ne zeby bylo wesolo..to co moze zrobimy jakis turniej tu na mk ..kobiece walki w kisielu..
..
no ..jak ..ja juz poswiece sie i kisiel kupie ..trzeba tylko kandydatki zebrac..
a propos higieny i tego wszystkiego ww.
tak mnie najszło
">www.youtube.com/watch?v=4rPQy15CvmI
Jedna, samotna szara komórka zabłąkała się w mózgu mężczyzny. Idzie, idzie, wszędzie cicho, ciemno, pusto.
- Halo, halo! Jest tu kto? - woła. Cisza - poniosło się tylko echo.
- HALO! JEST TU KTO?! - woła głośniej.
Nagle z oddali słychać czyjeś kroki. Po chwili zjawia się druga szara komórka i pyta:
- Co ty tu biedna, sama robisz? Wszyscy bawimy się na dole!
- Kochanie, wyrzuć śmieci!
- Kur.wa, dopiero co usiadłem!
- A co do tej pory robiłeś?
- Leżałem.
jasne
ja bym te śmieci położyła koło tego kochanego, uroczego, męskiego facecika
to niech idzie i już więcej nie wraca
od roku nie oglądam porozrzucanych skarpetek, obiad gotuję kiedy chcę i o której chcę i całkiem mi z tym dobrze
Taka razą wspomnień czar nastał [nie, nie pomyliłam literki r z s
].
Malwino, Twój kawałek świetnym jest!
Z drzewiejszych zapisków mam takie:
Dlaczego kobiety bardziej fascynują mężczyzn niż mężczyźni kobiety? Virginia Woolf
Dlaczego mężczyźni zaczynają dzień od założenia sobie na szyję pętli zwanej krawatem? Linda Ellerbee
no dodam jeszcze, a co!
Gdyby nie to, że czasami trzeba przesunąć pianino, świat obyłby się bez mężczyzn. Rebecca West
Cokolwiek robią kobiety, muszą to robić dwukrotnie lepiej od mążczyzn. Na szczęście nie jest to takie tudne. Charlotte Whitton
tym gorzej dla was
nawet facet wie, że jesteście zawodni i niewierni dlatego dał kobietom alternatywę
trochę podobni jesteście
bo czasami latacie z wywieszonymi ozorami i się ślinicie
a na czas meczów, to mamy inną zabawkę - wuwuzelę
Rollek, ad. Twojej ww. wyp.:
1. to się nazywa cytowanie a nie papugowanie.
2. wnioskując z formy Twoich wypowiedzi, masz na myśli tylko jeden otworek, który sam posiadasz. Kwestia ekwilibrystyki i odpowiedniego rozmiaru a będziesz miał swój własny wibrator w zasięgu ręki. A propos tegoż sprzętu, czytając Ciebie, zaczynam wątpić, czy istotnie został wymyślony dla kobiet.