I wybacz że tak późno odpowiadam ale się rozpisałem na twoim wątku o analu...
Mariola
11.01.2010 r. 11:41:38
Powiem to tak!Gdybyś była taka the best, to nie byłabyś na takim portalu,nie dymałabyś tak tych warg,nie kichałabyś wyżej majtek i jeszcze trochę.Z tego co widzę, to bardzo Cię swędzi,ale podejrzewać można, że chorobę podłapałaś,więc się nie drap tylko do wenerologa.Nazwiska na portalu i tu następny argument na to, że nie wiesz o czym mówisz.Katowice!Fakt miejsce obecnego zamieszkania.
Konto usunięte
11.01.2010 r. 11:54:19
Vergin...
Ty jesteś z Katowic??
To ty niedaleko mnie mieszkasz...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 11:57:50
Tylko dlaczego masz Wrocław napisane??
Mariola
11.01.2010 r. 12:03:39
Z Katowic jestem Ja , a ta pani Wrocław,tylko że jakoś Wrocławiem ni chu,chu Mi nie pasuje
Konto usunięte
11.01.2010 r. 12:18:56
Hehehe
Mariola
11.01.2010 r. 14:25:37
Mylisz się!Nie mogę powiedzieć, że lubię, bo nie lubię głupich ludzi, którym się wydaje, że poda hasło lunch i czeka na reakcje.Dla Mnie Wrocławiankom w życiu nie byłaś i Wrocław znasz z wycieczek
Mariola
11.01.2010 r. 14:45:21
Zabolało Wsiowa kobieto!Wrocław, to nie miasto z którego wywodzą się takie nie wiem jak Cię nazwać
Mariola
11.01.2010 r. 14:47:22
Nie wiedziałam, że są ograniczenia do jakiego wieku można korzystać z internetu
Mariola
11.01.2010 r. 14:52:27
Ana!Staram się być grzeczna i być odpowiednio do swojego wieku w zachowaniu,ale
Konto usunięte
11.01.2010 r. 14:58:00
mariolka ....olewaj
Mariola
11.01.2010 r. 15:11:48
Dziękuję Wam wszystkim za te wypowiedzi i stawanie takim murem za Mną!!! :buziak::buziak::buziak:Tą Panią zabolała chłodna,logiczna ocena jej zachowania i wnioskuję po jej reakcji, że bardzo trafna!Piątka dla starej du...za myslenie
Konto usunięte
11.01.2010 r. 15:13:52
Mariolka wazne ze my cie lubimy...ja bynajmniej bym mbardzo nie chciała bys usówała konto
Konto usunięte
11.01.2010 r. 15:15:59
to jest wlasnie wartosc dodana ze mozemy sobie tu porozmawiac w ruznym wieku to jest niesamowite doswiadczenie
Konto usunięte
11.01.2010 r. 18:32:07
Vergin przeciez Ty tez juz nie jestes mloda a rzeklbym stara d... i czemu sie czepiasz Mariolki
Fajnie, ze na forum sa ludzie w roznym wieku, bo mozna porozmawiac, wymienic doswiadczenia i chyba o to chodzi
Dodam jeszcze,ze niewazne jest kto co robi i ile ma kasy
Wazne jest zeby byc czlowiekiem i szanowac innych ludzi, bo wtedy i inni beda Cie szanowac Napisalas, ze wszyscy sie Ciebie boja i dlatego pewnie nienawidza
Ale to jest Twoje zycie pozdrawiam
Konto usunięte
11.01.2010 r. 22:57:08
Ale tu pojechaliscie ...lepiej zdaleka was omijac: taz:
I wybacz że tak późno odpowiadam ale się rozpisałem na twoim wątku o analu...
Powiem to tak!Gdybyś była taka the best, to nie byłabyś na takim portalu,nie dymałabyś tak tych warg,nie kichałabyś wyżej majtek i jeszcze trochę.Z tego co widzę, to bardzo Cię swędzi,ale podejrzewać można, że chorobę podłapałaś,więc się nie drap tylko do wenerologa.Nazwiska na portalu i tu następny argument na to, że nie wiesz o czym mówisz.Katowice!Fakt miejsce obecnego zamieszkania.
Vergin...
Ty jesteś z Katowic??
To ty niedaleko mnie mieszkasz...
Tylko dlaczego masz Wrocław napisane??
Z Katowic jestem Ja , a ta pani Wrocław,tylko że jakoś Wrocławiem ni chu,chu Mi nie pasuje
Hehehe
Mylisz się!Nie mogę powiedzieć, że lubię, bo nie lubię głupich ludzi, którym się wydaje, że poda hasło lunch i czeka na reakcje.Dla Mnie Wrocławiankom w życiu nie byłaś i Wrocław znasz z wycieczek
Zabolało Wsiowa kobieto!Wrocław, to nie miasto z którego wywodzą się takie nie wiem jak Cię nazwać
Nie wiedziałam, że są ograniczenia do jakiego wieku można korzystać z internetu
Ana!Staram się być grzeczna i być odpowiednio do swojego wieku w zachowaniu,ale
mariolka ....olewaj
Dziękuję Wam wszystkim za te wypowiedzi i stawanie takim murem za Mną!!!
:buziak::buziak::buziak:Tą Panią zabolała chłodna,logiczna ocena jej zachowania i wnioskuję po jej reakcji, że bardzo trafna!Piątka dla starej du...za myslenie
Mariolka wazne ze my cie lubimy...ja bynajmniej bym mbardzo nie chciała bys usówała konto
to jest wlasnie wartosc dodana ze mozemy sobie tu porozmawiac w ruznym wieku to jest niesamowite doswiadczenie
Vergin przeciez Ty tez juz nie jestes mloda a rzeklbym stara d... i czemu sie czepiasz Mariolki
Napisalas, ze wszyscy sie Ciebie boja i dlatego pewnie nienawidza
pozdrawiam
Fajnie, ze na forum sa ludzie w roznym wieku, bo mozna porozmawiac, wymienic doswiadczenia i chyba o to chodzi
Dodam jeszcze,ze niewazne jest kto co robi i ile ma kasy
Wazne jest zeby byc czlowiekiem i szanowac innych ludzi, bo wtedy i inni beda Cie szanowac
Ale to jest Twoje zycie
Ale tu pojechaliscie ...lepiej zdaleka was omijac: taz: