Miałam wrażenie, że ludzie logujący się na portalu i tak zwane rozmowy na forach, zachęcały do brania w nich udziału.
Obecnie-na dzień dobry
-sex analny, temat jakby sprawdzano kto do wzięcia,po wyrażonej opinii na temat tego sexu
-wulgaryzmy
-wyśmiewanie się
-poniżanie
Marcelek
11.01.2010 r. 10:49:47
Hmm mało kobiet co znam decyduję się na taki sex
Hmm a czy się śmieją hm.. ciężko powiedzieć
Konto usunięte
11.01.2010 r. 10:53:08
Mariolu...
Jeśli chodzi o seks analny to ja myślę że to raczej chęć sprawdzenia na co można liczyć jak się z daną osobą pójdzie do łóżka...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 10:56:04
A jeśli o resztę chodzi...
Każdemu w końcu puszczają nerwy i robi wówczas różne rzeczy...
Często takie jakich normalnie by nie zrobił...
Ja ostatnio żyję tym portalem i forum oraz rozmowami z ludźmi którzy w nim uczestniczą dlatego coraz więcej rzeczy mnie denerwuje...
Konto usunięte
11.01.2010 r. 10:56:48
A tak poza tym to dzień dobry
Mariola
11.01.2010 r. 10:59:08
Gabryś, to nie Ja o to pytam, bo uważam, że nie ten portal.Dzisiaj na dzień dobry taki temat sex analny.
Mariola
11.01.2010 r. 11:00:29
Słowo babo.Brak kultury w stosunku do innej osoby-dokładnie też jest o tym w wątku.I zgadza się, znalazł się pomysłodawca tematu
Marcelek
11.01.2010 r. 11:00:30
Vergin a ty nie w pracy ?
Mariola
11.01.2010 r. 11:03:35
Masz rację Gabryś-zapomniałam.
Witam wszystkich i każdego z osobna!:buziak:dla wszystkich!
Mariola
11.01.2010 r. 11:06:39
Proszę się do Mnie w ten sposób nie zwracać, bo naprawdę nie jestem koleżanką i nie życzę sobie!
Mariola
11.01.2010 r. 11:08:55
Ja nie muszę zaistnieć!!!!Tobie to było potrzebne, by każdy zwrócił na Ciebie uwagę, bo taka nijaka byłaś, a temat no cóż wyzwolona,rzut oka na zdjecie
Marcelek
11.01.2010 r. 11:10:06
To masz ciekawą pracę daj numer do szefa
MOnia
11.01.2010 r. 11:11:15
Musialabym dac Ci moj
Marcelek
11.01.2010 r. 11:12:12
Jesteś szefową ?
Hmm a co masz za firmę ?
Konto usunięte
11.01.2010 r. 11:14:57
Vergin...
To ty na Mariolę wlazłaś a nie ona na ciebie...
A jeśli twoim zdaniem kobieta która nie myśli tylko o jednym jest cnotką niewydymką to ja już wolę nie mówić kim ty dla mnie jesteś...
Bo nie wokół seksu świat się kręci...
Mariola
11.01.2010 r. 11:17:01
Ty dużo za to o Mnie!!
cnota nie dymka,
babo,
zaistnieć chcę i jeszcze bym kilka znalazła,tak Mnie poznałaś
Marcelek
11.01.2010 r. 11:18:07
Hymm no to ciekawe masz zajęcie a nie potrzebujesz tam do pomocy to sobie na urlopie bym dorobił
Mariola
11.01.2010 r. 11:19:13
Skoro taka firma,dobre auto,to co Ty robisz wśród takich szaraczków jak My?????Po kiego Ci taki portal????Rauty,wywiady i sesje fotograficzne
Konto usunięte
11.01.2010 r. 11:20:22
Vergin Mariola wie pewnie o tobie tyle co ty o niej zauważ tylko że ją już wszyscy tu znamy od jakiegoś czasu i to nie jako pyskatą babę , myślisz że wyzwiska pod adresem ludzi z forum to sposób na zdobycie przyjaciół ?
Marcelek
11.01.2010 r. 11:20:56
Lubią młodych ? wątpię
Mariola
11.01.2010 r. 11:23:16
Mam pytanie,czy kobietę też można od ciot, bo naprawdę nie wiem?
Konto usunięte
11.01.2010 r. 11:23:19
sama spadaj weż i se włóż ostry w dupe nóż
Marcelek
11.01.2010 r. 11:24:34
Ma dużo na głowie ostatnio
Mariola
11.01.2010 r. 11:24:49
Ja cie pierdziu,ale jazda!!!!!Niby szefowa sama sobie,a kur... nie w ustach, ale w gębie
Marcelek
11.01.2010 r. 11:26:21
Idę z tego wątku bo znowu się kłócą
Mariola
11.01.2010 r. 11:26:57
to po kiego tu jesteś, dla kontaktów,czy na ten sex analny?
Konto usunięte
11.01.2010 r. 11:27:51
kycia takich jak ja to ty w łóżku nigdy nie zobaczysz , ja fiuta na śmietniku nie znalazłem żeby byle gdzie go pchać , nie powiem nawet pies cie jebał bo to by był mezalians dla psa
Mariola
11.01.2010 r. 11:29:41
Szkoda Mi na Ciebie czasu!Bodaj tak Cię,ale nie w wirtualnym tylko w realnym świecie wydymano,jak dymasz te usta na tym zdjęciu.Z Wrockiem, to Ty masz tyle wspólnego , że sobie to wpisałaś już z Tobą to zrobiłam
Konto usunięte
11.01.2010 r. 11:31:52
Przyznaję że jakoś się mijamy na tym forum...
I dobrze że mnie lubisz...
Ja też do ciebie nic nie mam ale proszę cię tylko byś nie jechała tak po Marioli...
Mariola
11.01.2010 r. 11:32:32
Filia w Holandii ,a za facetem po portalach latasz!!!!!!!!
Miałam wrażenie, że ludzie logujący się na portalu i tak zwane rozmowy na forach, zachęcały do brania w nich udziału.
Obecnie-na dzień dobry
-sex analny, temat jakby sprawdzano kto do wzięcia,po wyrażonej opinii na temat tego sexu
-wulgaryzmy
-wyśmiewanie się
-poniżanie
Hmm mało kobiet co znam decyduję się na taki sex
Hmm a czy się śmieją hm.. ciężko powiedzieć
Mariolu...
Jeśli chodzi o seks analny to ja myślę że to raczej chęć sprawdzenia na co można liczyć jak się z daną osobą pójdzie do łóżka...
A jeśli o resztę chodzi...
Każdemu w końcu puszczają nerwy i robi wówczas różne rzeczy...
Często takie jakich normalnie by nie zrobił...
Ja ostatnio żyję tym portalem i forum oraz rozmowami z ludźmi którzy w nim uczestniczą dlatego coraz więcej rzeczy mnie denerwuje...
A tak poza tym to dzień dobry
Gabryś, to nie Ja o to pytam, bo uważam, że nie ten portal.Dzisiaj na dzień dobry taki temat sex analny.
Słowo babo.Brak kultury w stosunku do innej osoby-dokładnie też jest o tym w wątku.I zgadza się, znalazł się pomysłodawca tematu
Vergin a ty nie w pracy ?
Masz rację Gabryś-zapomniałam.
Witam wszystkich i każdego z osobna!:buziak:dla wszystkich!
Proszę się do Mnie w ten sposób nie zwracać, bo naprawdę nie jestem koleżanką i nie życzę sobie!
Ja nie muszę zaistnieć!!!!Tobie to było potrzebne, by każdy zwrócił na Ciebie uwagę, bo taka nijaka byłaś, a temat no cóż wyzwolona,rzut oka na zdjecie
To masz ciekawą pracę daj numer do szefa
Musialabym dac Ci moj
Jesteś szefową ?
Hmm a co masz za firmę ?
Vergin...
To ty na Mariolę wlazłaś a nie ona na ciebie...
A jeśli twoim zdaniem kobieta która nie myśli tylko o jednym jest cnotką niewydymką to ja już wolę nie mówić kim ty dla mnie jesteś...
Bo nie wokół seksu świat się kręci...
Ty dużo za to o Mnie!!
cnota nie dymka,
babo,
zaistnieć chcę i jeszcze bym kilka znalazła,tak Mnie poznałaś
Hymm no to ciekawe masz zajęcie a nie potrzebujesz tam do pomocy to sobie na urlopie bym dorobił
Skoro taka firma,dobre auto,to co Ty robisz wśród takich szaraczków jak My?????Po kiego Ci taki portal????Rauty,wywiady i sesje fotograficzne
Vergin Mariola wie pewnie o tobie tyle co ty o niej zauważ tylko że ją już wszyscy tu znamy od jakiegoś czasu i to nie jako pyskatą babę , myślisz że wyzwiska pod adresem ludzi z forum to sposób na zdobycie przyjaciół ?
Lubią młodych ? wątpię
Mam pytanie,czy kobietę też można od ciot, bo naprawdę nie wiem?
sama spadaj
weż i se włóż ostry w dupe nóż
Ma dużo na głowie ostatnio
Ja cie pierdziu,ale jazda!!!!!Niby szefowa sama sobie,a kur... nie w ustach, ale w gębie
Idę z tego wątku bo znowu się kłócą
to po kiego tu jesteś, dla kontaktów,czy na ten sex analny?
kycia takich jak ja to ty w łóżku nigdy nie zobaczysz , ja fiuta na śmietniku nie znalazłem żeby byle gdzie go pchać , nie powiem nawet pies cie jebał bo to by był mezalians dla psa
Szkoda Mi na Ciebie czasu!Bodaj tak Cię,ale nie w wirtualnym tylko w realnym świecie wydymano,jak dymasz te usta na tym zdjęciu.Z Wrockiem, to Ty masz tyle wspólnego , że sobie to wpisałaś
już z Tobą to zrobiłam
Przyznaję że jakoś się mijamy na tym forum...
I dobrze że mnie lubisz...
Ja też do ciebie nic nie mam ale proszę cię tylko byś nie jechała tak po Marioli...
Filia w Holandii
,a za facetem po portalach latasz!!!!!!!!