a dlaczego sie zdradza ..przeciesz chodzi o zabawe zabawimy sie ..
ewan0545
07.05.2012 r. 19:37:15
mozna się bawic na rózne sposoby i bez zdrady,,,
Gepard
07.05.2012 r. 19:46:53
zdrada jest czyms normnalnym co on ci za bzdury wciska to nie zdradzac jest chore i czyms nienormalnym w tych czasach
Gepard
07.05.2012 r. 19:58:37
w zyciu chodzi o to zeby cie nie zlapali..i nikt nie odkryl ..ze udajesz..nie zdradzaja ci co nie maja okazji..a kto da sie zlapac to jest debil szczegolnie jak jeszcze sie przyzna
Malwina
07.05.2012 r. 20:04:55
Saj, jestem tego samego zdania, kto twierdzi inaczej, ten nigdy prawdziwie nie kochał i nie zna bólu, jaki się czuje po zdradzie
Gepard
07.05.2012 r. 20:05:06
ja yam nie zdtadzam bo jestem wierny romantyczny itd..zreszto nawet nie wiem co te slowo zdrada oznacza
Gepard
07.05.2012 r. 20:06:00
malwina bylas mezatka
Malwina
07.05.2012 r. 20:09:43
tak, Gep, byłam
Gepard
07.05.2012 r. 20:16:29
a jak sie prawdziwie kocha 2 kobiety albo wiecej... ..i jak bylas mezatko to przysiegalas przed oltarzem na dobre i na zle do konca zycia ..a dalej szukasz milosci czy to nie jest zdrada ...
Gepard
07.05.2012 r. 20:20:20
a to juz wiem czemu jestes schowana
Malwina
07.05.2012 r. 20:21:00
Gep nie filozofuj, bo nie masz pojęcia dlaczego już nie jestem mężatką i czy w ogóle mój były mąż żyje a w dodatku, skąd wiesz, że kogoś szukam
Gepard
07.05.2012 r. 20:24:09
no nie mowie o tobie ale ogolnie
Malwina
07.05.2012 r. 20:29:51
dobra Gep, nieważne... mogę zrozumieć zdradę i to z obu stron jeśli ma ona miejsce, gdy małżeństwo praktycznie nie istnieje ale nie można się rozwieść z tych czy innych powodów....a wiem, że są takie przypadki i to wcale nie odosobnione
ewan0545
07.05.2012 r. 20:33:46
nie zawsze zdrada,jest przyczyną jest jeszcze zazdrosc ,chora ,glupia ,zła,,,która zabija miłosc,,,powoli i nie zostaje nic ,,,
Gepard
07.05.2012 r. 20:34:05
wszystko jest bez sensu mowimy robimy zawsze inaczej jak mowimy..ci co mowia ze nie zdradzaja ..maja cos do ukrycia nie wierze takim ludziom..
bella-mia
07.05.2012 r. 20:37:59
Włąsnie DRI ludzie nie wiedza co tracą jak zdradzają i tu masz racje
Malwina
07.05.2012 r. 20:38:45
Ewan, chora zazdrość często doprowadza do rozpadu związku czego konsekwencją jest zdrada
ewan0545
07.05.2012 r. 20:42:09
doprowadza jeszcze do duzo gorszych rzeczy ale to nie temat na forum,,,,
Gepard
07.05.2012 r. 20:43:23
bo tak jest ze zdrada umacnia zwiazki pomaga nam dostrzec..ze jednak nam zalezy co prowadzi do strachu.. ktory robi z nas opiekuniczych partnerow .odkupujac swoje winny..te co zrobilismy i jeszcze zrobimy ja jestem za tym zeby wciagnoc z drade do prawa polskiego ..ze jak ktos przynajmniej z 3 razy w roku nie zdradzi partnerki to zeby placil kary..a kase to przeznaczac na fundusz zeby hotele byly darmowe w weekedy
Gepard
07.05.2012 r. 20:47:49
no kurde daje 100procent ze z 90procent polakow by to przyjelo tylko wstydza sie o tym mowic .. bo mowia ze sa normalnie normalni
sanderson
07.05.2012 r. 20:51:52
haha wczułam się;p
Malwina
07.05.2012 r. 20:52:51
zdaje mi się, że to już koniec poważnej dyskusji
Gepard
07.05.2012 r. 20:54:03
ja to normalnie uwarzam ze ludzie zdradzajacy to powinni ich swietymi zrobic jaki to stres i poswiecenie sie dla innych osob..
Gepard
07.05.2012 r. 20:58:35
e ty to chyba jeszcze sziewica jestes ale mozesz sie nie stresowac wszystko jeszcze przedtoba sluchaj starszych to daleko zajdziesz
Gepard
07.05.2012 r. 21:06:50
wspulczuje twemu ze musial z toba zyc przez 3 lata ...i niczego cie nie nauczyl .. ze meczylas sie na wlasne zyczenie przeciesz skok w bok postawil by cie na nogi ..a nie plakac nad soba..ja proponuje podzielic sie na grupy tych zdradzajacych i tych nie zdradzajacych i zobaczyc ktora grupa jest bardziej inteligetna a potem w nagrode zrobic wielka orgie
bella-mia
07.05.2012 r. 21:10:10
Tylko kto chce się zwiazac na dłuzsza mete z kims kto zdradza?
Nikt.
Gepard
07.05.2012 r. 21:15:24
e ale nie ma zwiazkow na dluzsza mete bo zawsze jest start a jak jest start to musi byc meta..najwazniejsze to finiszowac..te chwile sa najlepsze w zyciu .. ..czemu zawsze pamietamy tylko o zlych rzeczach i tych dobrych a te normalne ida na smietnik ..to po co se zalowac..ktora pierwsza ja tam moge sie nawet poswiecic a niech strace
Witaj,
Proszę odpowiedz na pytanie z tematu w ankiecie http://mkontakt.pl/sondy/276/Czy_zdradzilabys_swego_partnera_dla_zabawy.html
Dziękuję,
Mat
i ty ankiety tworzysz
ale jaja co za debil..kuzwa
a wcale sie tym nie zdziwilem
..
mozna się bawic na rózne sposoby i bez zdrady,,,
zdrada jest czyms normnalnym co on ci za bzdury wciska
to nie zdradzac jest chore i czyms nienormalnym w tych czasach
w zyciu chodzi o to zeby cie nie zlapali..i nikt nie odkryl ..ze udajesz..nie zdradzaja ci co nie maja okazji..a kto da sie zlapac to jest debil szczegolnie jak jeszcze sie przyzna
Saj, jestem tego samego zdania, kto twierdzi inaczej, ten nigdy prawdziwie nie kochał i nie zna bólu, jaki się czuje po zdradzie
ja yam nie zdtadzam bo jestem wierny romantyczny itd..zreszto nawet nie wiem co te slowo zdrada oznacza
malwina bylas mezatka
tak, Gep, byłam
a to juz wiem czemu jestes schowana
Gep
nie filozofuj, bo nie masz pojęcia dlaczego już nie jestem mężatką
i czy w ogóle mój były mąż żyje a w dodatku, skąd wiesz, że kogoś szukam
no nie mowie o tobie ale ogolnie
dobra Gep, nieważne... mogę zrozumieć zdradę i to z obu stron jeśli ma ona miejsce, gdy małżeństwo praktycznie nie istnieje ale nie można się rozwieść z tych czy innych powodów....a wiem, że są takie przypadki i to wcale nie odosobnione
nie zawsze zdrada,jest przyczyną jest jeszcze zazdrosc ,chora ,glupia ,zła,,,która zabija miłosc,,,powoli i nie zostaje nic ,,,
wszystko jest bez sensu mowimy robimy zawsze inaczej jak mowimy..ci co mowia ze nie zdradzaja
..maja cos do ukrycia nie wierze takim ludziom..
Włąsnie DRI ludzie nie wiedza co tracą jak zdradzają i tu masz racje
Ewan, chora zazdrość często doprowadza do rozpadu związku czego konsekwencją jest zdrada
doprowadza jeszcze do duzo gorszych rzeczy ale to nie temat na forum,,,,
bo tak jest ze zdrada umacnia zwiazki pomaga nam dostrzec..ze jednak nam zalezy co prowadzi do strachu.. ktory robi z nas opiekuniczych partnerow
.odkupujac swoje winny..te co zrobilismy i jeszcze zrobimy
ja jestem za tym zeby wciagnoc z drade do prawa polskiego ..ze jak ktos przynajmniej z 3 razy w roku nie zdradzi partnerki to zeby placil kary..a kase to przeznaczac na fundusz zeby hotele byly darmowe w weekedy
no kurde daje 100procent ze z 90procent polakow by to przyjelo tylko wstydza sie o tym mowic ..
bo mowia ze sa normalnie normalni
haha wczułam się;p
zdaje mi się, że to już koniec poważnej dyskusji
ja to normalnie uwarzam ze ludzie zdradzajacy to powinni ich swietymi zrobic
jaki to stres i poswiecenie sie dla innych osob..
e ty to chyba jeszcze sziewica jestes
ale mozesz sie nie stresowac wszystko jeszcze przedtoba sluchaj starszych to daleko zajdziesz
wspulczuje twemu ze musial z toba zyc przez 3 lata ...i niczego cie nie nauczyl ..
ze meczylas sie na wlasne zyczenie przeciesz skok w bok postawil by cie na nogi ..a nie plakac nad soba..ja proponuje podzielic sie na grupy tych zdradzajacych i tych nie zdradzajacych
i zobaczyc ktora grupa jest bardziej inteligetna
a potem w nagrode zrobic wielka orgie
Tylko kto chce się zwiazac na dłuzsza mete z kims kto zdradza?
Nikt.
e ale nie ma zwiazkow na dluzsza mete bo zawsze jest start a jak jest start to musi byc meta..najwazniejsze to finiszowac..te chwile sa najlepsze w zyciu ..
..czemu zawsze pamietamy tylko o zlych rzeczach i tych dobrych
a te normalne ida na smietnik ..to po co se zalowac..ktora pierwsza ja tam moge sie nawet poswiecic
a niech strace