Mam dosyć waszego ubliżania,bo miernoty intelektualnej jest wszędzie dość
piotrek
28.04.2012 r. 07:08:01
witam,agafia ,olej to ,moim zdaniem ,nie wazny wyglad tylko to co w srodku , charakter ,humor ,i podejscie do zycia ,nie jeden tzw model ,lub przystojniak ,ma wyglad ,a w srodku pusty jak beben murzynski ,i co po wygladzie ,jak poradzic se w zyciu nie umie ,i zadko ma przyjaciul ,tych prawdziwych , baw sie dobrze agafi ,pozdrawiam
ewan0545
28.04.2012 r. 12:24:50
Agafio jestes świetna,sympatyczna,miła,,,co jeszcze no juz wiem jestes tym wszystkim czym moze byc kobieta,,kto sądzi inaczej ,nie zna sie na kobietach ,,powodzenia,
zeszyt_w_kratke
28.04.2012 r. 18:19:51
oszukujecie sie i ja
lepiej ja przeskoczyc jak obejsc
zeszyt_w_kratke
28.04.2012 r. 18:26:49
po to temat jest na priw jej nie pisze
zeszyt_w_kratke
28.04.2012 r. 18:31:30
bede udawac teraz tak jak wy
piotrek
28.04.2012 r. 21:59:03
witam ,SAJ777 , zawsze wole wypowiadać sie prostymi słowami , dzieki za pozdrowienia ,również ciebie pozdrawiam ,
zeszyt_w_kratke
28.04.2012 r. 22:04:41
zre i pierdzi
piotrek
28.04.2012 r. 23:31:30
ja pierdu ,szpany z gazowni ,miejcie jaja i pokarzcie ,swoje cudowne wrecz modelowe żeżby ,wy jacyś nie dowartościowani jestescie ,zeszyt w kratke i pablo ,w dupe kopani w codzennym zyciu ,to swoje ja chcecie pokazac tu ,do playboy tam zabłyśnijcie ,
piotrek
29.04.2012 r. 00:06:16
pablo ,cwaniakujesz a ty moze jeszcze wiekszy wieloryb ,pokaż te sadelko ,
piotrek
29.04.2012 r. 00:13:05
o ile resztki mózgu wiaterek nie wywiał ,
piotrek
29.04.2012 r. 00:18:31
widze to trudny przypadek ,juz zapóżno ,szkoda czasu na ,pablo ,krytykuj tak dalej to napewno bedziesz miał znajomych na mk .żyj i pozwól żyć innym swoim życiem ,
piotrek
29.04.2012 r. 00:23:50
ide lepiej z narti popije , tam weselej ,narazie
antek
29.04.2012 r. 07:37:26
do tematu Z wyglądem to jest bardzo ciekawie
co się jednemu nie podoba dla drugiego jest okazem piękna
J@nusz
29.04.2012 r. 07:55:41
Ależ wspaniały pokaz kultury osobistej tu widzę...
J@nusz
29.04.2012 r. 08:19:04
Cóż SAJ, nie będę udawał delikatnego zdziwienia ale dziękuję, to bardzo miłe słowa. Zapewniam, że nasz szacunek jest obustronny.
antek
29.04.2012 r. 08:36:43
Janusz po po prostu wychodzę z założenia żyj i pozwól żyć innym
&feature=related
Mam dosyć waszego ubliżania,bo miernoty intelektualnej jest wszędzie dość
witam,agafia ,olej to ,moim zdaniem ,nie wazny wyglad tylko to co w srodku , charakter ,humor ,i podejscie do zycia ,nie jeden tzw model ,lub przystojniak ,ma wyglad ,a w srodku pusty jak beben murzynski ,i co po wygladzie ,jak poradzic se w zyciu nie umie ,i zadko ma przyjaciul ,tych prawdziwych , baw sie dobrze agafi ,pozdrawiam
Agafio jestes świetna,sympatyczna,miła,,,co jeszcze no juz wiem jestes tym wszystkim czym moze byc kobieta,,kto sądzi inaczej ,nie zna sie na kobietach ,,powodzenia,
oszukujecie sie i ja
lepiej ja przeskoczyc jak obejsc
po to temat jest na priw jej nie pisze
bede udawac teraz tak jak wy
witam ,SAJ777 , zawsze wole wypowiadać sie prostymi słowami , dzieki za pozdrowienia ,również ciebie pozdrawiam ,
zre i pierdzi
ja pierdu ,szpany z gazowni ,miejcie jaja i pokarzcie ,swoje cudowne wrecz modelowe żeżby ,wy jacyś nie dowartościowani jestescie ,zeszyt w kratke i pablo ,w dupe kopani w codzennym zyciu ,to swoje ja chcecie pokazac tu ,do playboy tam zabłyśnijcie ,
pablo ,cwaniakujesz a ty moze jeszcze wiekszy wieloryb ,pokaż te sadelko ,
o ile resztki mózgu wiaterek nie wywiał ,
widze to trudny przypadek ,juz zapóżno ,szkoda czasu na ,pablo ,krytykuj tak dalej to napewno bedziesz miał znajomych na mk .żyj i pozwól żyć innym swoim życiem ,
ide lepiej z narti popije , tam weselej ,narazie
do tematu Z wyglądem to jest bardzo ciekawie
co się jednemu nie podoba dla drugiego jest okazem piękna
Ależ wspaniały pokaz kultury osobistej tu widzę...
Cóż SAJ, nie będę udawał delikatnego zdziwienia ale dziękuję, to bardzo miłe słowa. Zapewniam, że nasz szacunek jest obustronny.
Janusz po po prostu wychodzę z założenia żyj i pozwól żyć innym