forum

Rozrywka i uczucia

Szczęście !!!!!!!!

1. ... 24.05.2009 r. 16:18:43

jesteście kolejną parą mkontaktu - wbrew niedowiarkom   uśmiechnięty   ) Powodzenia   uśmiechnięty  

2. Konto usunięte 24.05.2009 r. 17:58:25

pozdrowienia dla Was   uśmiechnięty  

3. ... 25.05.2009 r. 00:31:27

Byliście cudownym przykładem sensu tego forum   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 06.06.2009 r. 22:36:28

Wróciliśmy!!!! na nowym koncie (wspólnym) ale wróciliśmy            
    Teraz pisze Nika     : nigdy nie pomyślałabym że spotka mnie tu takie szczęście, a jednak spotkałam człowieka, którego pokochałam całym sercem, a on pokochał mnie taką jaką jestem     Jest cudownym człowiekiem, hmmmm myślałam, że już tacy mężczyźni z zasadami nie istnieją a tu taka niespodzianka     .
    Po wykasowaniu swojego konta czytałam forum i szczerze to jestem zaskoczona tym, w którą stronę te forum poszło, również Damian czytał forum i doszliśmy do wspólnego wniosku, że wracamy, by może podnieść niektórych na duchu, że jednak można tutaj znaleźć swoją drugą połówkę czy też przyjaciela (jeżeli ktoś nie szuka drugiej połówki), a może też by pokazać, że nie trzeba udawać przed ludźmi kogoś kim się nie jest, ważna jest szczerość wobec innych osób. Wymagamy od ludzi szczerości, więc sami bądźmy szczerzy wobec innych. Troszkę się rozpisałam, ale jednak nas jakiś czas nie było    
    Damianie moje myśli biegną ku Tobie, już teraz nie myślę o sobie, nie ma już słów JA I TY, jesteśmy już teraz tylko MY....

5. ... 06.06.2009 r. 22:47:51

patrząc na szczęśliwych ludzi... bądźcie dobrym przykładem dla licznych następnych   uśmiechnięty   ) Powodzenia

6. Konto usunięte 06.06.2009 r. 22:54:44

bo Ciebie poznałam, "znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata i wszystko już wiem, szukałam całe dnie, miesiące, lata i odnalazłam Cię".... ciągle nie mogę w to uwierzyć, że tak to wszystko między nami się układa, każdym słowem sprawiasz że moje serce bije coraz mocniej tylko dla Ciebie

7. Delfina 07.06.2009 r. 18:01:05

Buziole dla Was słodziutkie..

8. Konto usunięte 14.06.2009 r. 09:14:59

I na duszy lżej nam ,każdy dzień niedziela, nie wierze ze Cię tu spotkałem Weroniko Jesteś wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. Konto usunięte 14.06.2009 r. 09:14:59

I znów pisze Nika     :<<<<<<<"Każdego dnia ty jesteś ze mną
    blisko tak jak anioł stróż
    każdego dnia marzę by
    było tak do końca naszych dni
    Czy słowa te wyrazić mogą to
    co czuję i co myślę
    ufam Ci ufasz mi
    niech tak będzie zawsze i
    Dzięki za miłość twą za wiarę w nas
    za każdy dzień spędzony razem
    dzięki za miłość twą za oczu twych blask
    za serce i nadzieje co dnia">>>>>>>

Każdy dzień podziękowaniem za poprzedni     cieszę się, że zapamiętałeś te słowa kochanie                    
    KOCHAM CIĘ